Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Wchodze dzisiaj na forum i od razu widzę, że coś jst nie tak - jakoś inaczej. Patrzę dalej i widzę, że nie ma miniaturek, załączniki się psują, dziwny układ graficzny i w ogóle. Ale najgorsze jest to, że jak wejdę w jakikolwiek temat to od razu antyvir wywala komunikat o virusie (w pliku vbulletin.texedit czy coś takiego) i jezcze na shouta nie mogę się zalogować.

Co się w ogóle dzieje? Jakieś zmiany, awaria, czy po prostu ja już mam tak popsuty system?

• Odpowiedzi 266
  • Wyświetleń 22,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bez paniki, Adek chyba wgrywa nowego vB. Jeśli się mylę można popaść w histerię;)

Napisano

ale widze ze z kazda chwila jest coraz lepiej ;) w porownaniu do tego co bylo 30 minut temu to jest super

chociaz mozna bylo powiadomic :D

Napisano

Zgadza sie. Dosc duzy upgrade vB. Wiekszosc opcji bede jeszcze ustawial przez jakis dluzszy czas :/

To nie wirus tylko funkcja vB ktora pozawala na edycje i pisanie watkow w locie. Wyczyscie rowniez cookie bo zmienily sie jak widac. Shout - tego nie przewidzialem. Zaraz musze napisac od nowa funkcje do logowania :/

Napisano

chat tez sie nie laduje przynajniej mi. to tylko tak jakbys nie wiedzial ;)

i tak cie kochamy!

Napisano

To jak się już wszyscy skarżą, to ja powiem, że menu "Narzędzia Forum" nie działa - tak gwoli ścisłości, na wypadek, gdyby zostało to przeoczone.

Napisano
  • Autor

A ten plik z funkcją vb to już tak zawsze będzie? Bo trochę irytujące jest, jak mi co kliknięcie okno z ostrzrżeniem wyskakuje.

Edit: Chyba avatary zaczynają działać:)

Napisano

Avatary smigają jak złoto, Avast nie wykrywa żadnego wirusa, załączniki wskakują bez oporu... Lucas, a jakiego masz antyvira?

PS: co to za ikonki karteczek obok postów?

Napisano

ADEK NORMALNIE WIELKIE PIWO DLA CIEBIE ZA DODATKOWE PRZYCISKI W PANELU SZYBKIEJ ODPOWIEDZI !! TAK JAK TO SOBIE WYOBRAŻAŁEM !!!

tylko zapomnieliście mi zmienic MEMBER na MODERATOR ale to przy okazji już;)

Jeszcze raz WIELKIE piwo :]

Napisano

jakie dodawanie ? test :]

edit -> o cholera działa wysmienicie :]

Napisano

mnie tylko dziwi po co jest zmiana koloru czcionki w szybkiej odp jak i tak jest tylko tam czarny kolor? :P

Napisano
ADEK NORMALNIE WIELKIE PIWO DLA CIEBIE ZA DODATKOWE PRZYCISKI W PANELU SZYBKIEJ ODPOWIEDZI !!

U mnie w panelu szybkiej odpowiedzi nie ma teraz zadnych dodatkowych przyciskow :/

chyba ze macie na mysli opcje zaawansowane....

Napisano

ja tak przy okazji jakbys mial chwile, od pol roku dopominam sie przez Leru o usuniecie punktow z mojego usera (Member | pkt.1) ;)

Napisano

No poprostu nie mogę się zalogować - pewnie Adek dał mi gratisowego bana na shouta :|

Napisano
ja tak przy okazji jakbys mial chwile, od pol roku dopominam sie przez Leru o usuniecie punktow z mojego usera (Member | pkt.1) ;)
kome chciał powiedziec żeby mi go przypisać ;)

Odrazu możecie zrobić albo Member | pkt. 5 albo Moderator ;) bez pkt. :]

Kliknij na tym przyciku koloru po prawej to otworzy Ci sie okienko z wyborem koloru
nie działa - ale sie poprawi :]
Napisano

nie działa - ale sie poprawi :]

co Ty mówisz? Muszisz kliknąć na tą strzałkę - wszystko działa :p

Napisano

wiem jak wygląda strzałka tylko jak klikam to sie nie pokazuje :P

a i dziwne ze jak likam na max3d.pl/forum odnosnik do ostatniego postu to nei idzie do ostatniej strony ale nie pamietam jak było ?

Napisano
co Ty mówisz? Muszisz kliknąć na tą strzałkę - wszystko działa :p

mintrill nie dziala...

Napisano

mintrill nie dziala...

Chyba Ci... :p

Jaką macie przeglądarkę? - może to od tego zależy

a i dziwne ze jak likam na max3d.pl/forum odnosnik do ostatniego postu to nei idzie do ostatniej strony ale nie pamietam jak było ?

mi działa :)

Napisano

Witam!!

forum nie dziala na operze :(

ale na ie dziala

hhmmmmm jak wszyscy robia testy to ja tez :D

Napisano

tak?? a mi nie pisze takie cos

"Configuration: includes/config.php exists, but is not in the 3.5 format. Please convert your config file via the new config.php.new." (odrazu mowie ze nie czytalem co tam pisze) :D

Napisano

kolejny test :>

Adek, jest laczenie podwojnych postow? (2 posty pod soba napisane przez tego samego uzytkownika)

Napisano

hmm.. w Operze pewnie nie dziala edytor i pisanie postów WYSIWYG. Niestety Opera nie obsluguje wielu rzeczy.

Na Firefoxie i IE jest dobrze. Ale prawde mowiac z Opera tez nie powinno byc problemu. PIerwsze co zrobcie zeby dobrze wszystko dzialalo to usuncie cache, cookie etc ...

i zalogujcie sie jeszcze raz

Napisano

a mnie ciekawią dwie rzeczy :

co to jest ten przycisk w panely szybkiej odpowiedzi (pierwszy z lewej) ?

i o co Deusowi chodzi z tym łączeniem postów ?

aha i co sie dzieje z mianiaturami ? będą czy już raczej odpadną ?