Shogun 3D Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 Oni nie wysyłają potwierdzeń. Albo wyślą je dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 ja tez potwierdzenia nie dostalem zadnego, bo niema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 qrde ale lipa nie ma bata bede musial nocowac gdzies bo ostatnie połączenie warszawa-augustów jest o 16:45 co oczywiscie odpada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 Marcin, zobaczymy, co da sie zrobić, jakby co, to zapraszam do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Shogun cicha woda, Marcin ja bym uwarzal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 Kuciel, Ty sie troszcz o Tweety'ego, ja sie już z Marcinem dogadam... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 a kto mnie przenocuje, zajmuje malutko miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 dobra, teraz na powaznie ;) mam autobus z Lubina do Wawy dzisiaj w nocy o godzinie 01.05. jest to autobus pospieszny, do Warszawa Zachodnia D.A., jak myslicie o ktorej tam bede :) ktos mnie musi przeciez odebrac ;) shogun napisz mi na pm swoj telefon komorkowy. mysle ze bede kolo 8 rano, bedzie ktos mial chwile po mnie podskoczyc bo sam sie zgubie :) piszcie bo juz musze wiedziec yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 kome - ja nocuje u kumpla , jesli chcesz to mzoesz sie wcisnąc bo juz rozmawialem , ale musisz wziasc jakis spiworek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 Kome, ja nie mam komórki. Cały dzionek siedzę na gg, mam pod ręką stacjonarny, więc na kija mi komórka? Poza tym ja o 7:30 odbieram z Centralnego ekipę z Katowic. Kome, a gg masz? Odezwij się na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 o lol, wspolczuje wam :( ja do przejechania bede mial 2 przystanki metrem:\ jutro , tak to juz jutro, yesssssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Kurt masz kozak podpis moja ulubiona polska hh piosenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Panowie pakujcie swoje aparaty fotograficzne, kamery i co tam macie to już jutro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 no to Warszawo witaj :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 ej ... u mnie nastapila zmiana planow bede w wawie o 9 z rana .. okazalo sie ze jest wczesniejszy autobus o 5:05 i uda mi sie tam byc wczesniej pytanie : czy mozecie byc okolo tej 9 na hali dworca PKS Stadion ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 Damy radę. Shit, ale to troszkę dzionek komplikuje... A może i nie... Nie, nie komplikuje. Ok. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 weźcie portfolia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 Ok, tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 ok to ja jade :> , narqa po 9 troszke bede na dworcu PKS Stadion , zadzwonie jak bede wiezdzal do wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Panowie: oczekujemy rzeelnego reportażu. bogato ilustrowanego zdjęciami, a nawet plikami video. chcemy tam być i to widzieć. Wy jesteście naszymi oczami i uszami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 ze swojej strony zapewniam 256 mb zdjęć i filmów :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 okazalo sie ze z braku kasy nie wracam :) to co aktualne jest dalej w niedziele spotkanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 no własnie - tyz bym przyszedł w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Z tego co wiem spotkanie w niedzielę aktualne (ja będę na bank :D) Hatred, sartr, wpadajcie, w kupie raźniej :P Piszę z uniwerka, zaraz wybywam i lecę na pokaz 3ds max 8 ;) Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Własnie wróciłem z pokazu maxa 8. Było całkiem miło aczkolwiek spodziewałem się czegoś więcej. Większa ilość informacji będzie w recenzji którą właśnie przygotowuje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 no to max czekamy na recenzje odnosnie pokazu maxa8 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 LUDZIE gdzie wyscie byli ?!?!?!?!? ja pierdykam,............ i sie nie spotkalismy : ( shit, shit shit, jejku, ja tu szukalem grupki 15 ziomow ,,,,a tam nikogo takiego nie bylo : ( zupelnie nie rozumiem, shit : (....a recenzje napisze jutro,,,, jestem 15 h na nogach : (. ziomuś: cdki dostaniesz na zlocie w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 jak to nas nie bylo czekalismy na ciebie z szyldem przy metrze !!!!!! przyznaj sie skroili cie z apaatu i sie wstydziles pokazac!! :P tez juz wrocilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Kurt, to wszystko moja wina. Przepraszam Cię za to. Za późno wyszliśmy ode mnie z domu, bo ciężko mi było zmobilizować siebie i chłopaków do wyjścia z domu, stąd dalsze obssuwy: spóźnilismy sie na spotkanie z Kucielem, następnie zmontowanie wydrukowanej tabliczki zajęło nieco czasu i ostatecznie byliśmy na miejscu jakieś 25 po 14. Dopilnuję, by w niedzielę się to nie powtórzyło. Przy okazji chcę bardzo podziękowac wszem i wobec Kucielowi za zasponsorowanie tabliczki z logiem max3d.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 "jestem 15 h na nogach" Moj Boze, dziecko, kladz sie do lozka, bo nam zemzesz! Jak mozna sie tak katowac?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 to nie tak :, mowilem Ci Shogun,z e z ziomem sie ustawilem o 14:40, wiec spotkamy sie na miejscu,,,,tam chyba wszyscy czekalismy, ale tak czy siak nie bylo" grupki" , ktora od razu bym rozpoznal... nie wiem,. a co do 15h, to :].... wlasnie wgralem war3 ft, i bede trenowal do rana z kumplem :] , a co do aparatu.... to spekalem ^^ nie wzialem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Kurt, to po co Ci aparat? Daj mi go, mnie się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Nie żeby coś ale my się we wrocku bardziej potrafimy zorganizować :] Postarajcie się w niedziele hehe. A tak wogóle to ktoś był na tym pokazie czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Było z 10 osób, może nawet więcej. Vorek, Wy się we Wrocku już wszyscy znacie i nikt nie pyta o drogę, więc i łatwiej Wam to zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Hehe, Kurt, tego to już zupełnie nie kminię :D Fakt że dupa wyszła, bo nie udało nam się spotkać w centrum (ja rozpoznałem Lumpego i jego kimpla, który nie jest zarejestrowany na forum i ruszyliśmy na pokaz po 20 min czekania :/) No ale bez problemu rozpoznaliśmy "grupkę" na pokazie, bo Shogun non stop paradował z tabliczką "max3d.pl" i logiem... Naprawdę ciężko nas było nie zauważyć :> Ogólnie pokaz IMO był w pytkę... Nowe narzędzia maxa zrobiły na mnie mega wrażenie )szczególnie pelt maping (czy jakoś tak) Do tego motion mixer, i symulacja włosów z nowymi bajerami... najlepsza jest to, że w maxie 8 vievport potrafi symulować efekty gier (ma jakby zaimplementowany silnik graficzny... Możemy w real time zobaczyć jak obiekt low poly będzie wyglądał w grze bez konieczności eksportu... IMHO ta wersja maxa naprawdę wnosi coś nowego, warto się zainteresować :D No i darmowe koszulki i materiały reklamowe + szama :D pozdrawiam wszystkich z pokazu, do zobaczyska w niedzielę (Nom Kurt, byłbym ci wdzięczny za te płytki, mam nadzieję że się tym razem nie miniemy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Fajnie, ze sie wam udalo. Czekam z niecierpliwoscia na relacje okraszona pikantnymi zdjeciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Ziomuś, bez przesady. Ja się tej tabliczki pozbyłem jak tylko trafiłem do szatni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 "21:27:54 kurt82 (7128387) pelt maping jest z texture layer, relax jest z deep uv a renderowanie uvw to texporter,,,,, 21:28:00 kurt82 (7128387) ja juz all to mam , w 6 navet to mialem" apropos:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Jasne, dodałbym że zasada automatycznego mapowania (zaznacza się edge w których mają być "ciecia" tekstury, a potem max sam rozkłada sitakę) jest identyczna jak w wingsie :P No ale tu masz wszysto w jednym pakiecie, dostępne za jednym kliknięciem myszki... Do tego tylko połączenie tych technik daje tak niesamowite rezultaty... Np. w Wingsie nawet po dokonaniu automatycznego mapowania trzeba poświęcić trochę czasu (u mnie to ze dwie godziny) na ręczny tweek elementów... A tu koleś korzystając z tych nowości zamapował idealnie panne w 30 sec... To mnie zabiło (powaga) Można się kłucić czy Autodesk postępuje moralnie zrzynając co lepsze rozwiązania od konkurencji... Ale ja tam żałuję że nowy max nie ma nowych narzędzi do modelowania dostępnych w modo czy silo (lub w polybost) :P No przynajmniej nic takiego nie zostało pokazane ;) Mówcie co chcecie, ale ja w tym momencie zaczynam ciągnąć triala z sieci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-mod Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Em dobra zarejestrowałem się, wszystkim którzy mnie nie znają to siema siema i w ogóle. Było spoko, tylko szkoda, że tak dużo gadania o skryptach było, ale to automapowanie może być przydatne. Ja z maxem zaczne dopiero wiec nie spodziewać się cudów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Witaj, X-mod. :) ciesze się, ze już jesteś jednym z nas. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 No właśnie witaj na forum :D Przypomniałeś o tych podpisach, które mieliśmy zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 No no bylo calkiem ciekawie, chociaz moim zdanie fajniej bylo w kupie po pokazie niz w czasie hehe. Dobrze ze zarci ebylo bo akurat bylo zajebiscie glodny po szkole heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 no to wszyscy naznaczeni zmieniac avatarki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 no zmieniać, zmieniać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 ZAPRASZAM: http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=284012#post284012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 dopiszcie mnie na tego zlota no! Kurt wez aparat to sobie wezme go :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 uzywam go..z 400 texturek nim zrobionych, a jak wracalem o 18,50 z cafe na mokotowie i mijalem te zakazane mordy to sie cieszylem, ze go nie wzialem:]. PS. what is real?... lol, wymyslcie cos wlasnego!. np. polish crew ....ja sie nie dopisuje, poki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 polish crew xO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 fakt.orginalna nazwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi