tweety Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 kolejny render i kolejny raz bez komina! ;P oki: tak sobie patrzę na to czemu ten dość miły dla oka render tak jakoś dziwne sprawia wrażenie: textury! o ile światełko jest gicior o tyle tex już leżą. tzra by im po domalowac jakieś przybrudzenia w okolicach schodów, na krawęznikach, ławkach etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 kolejne for fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 marnujesz sie na tym vrayu ;) co sie dzieje z chvetim - czemu nic nie daje - jestescie juz 1 osobową drużyną towarzyszu :} ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 hindus zmartwie Cie:P nie jedno lecz czteroosobową:) miwt mysli nad projektem micry nielot cos tam dłubie z katedrą chveti męczy auto AGmakonts sie nudzi i wstawia shity do galeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Fajne beczki :d co w nich jest :? Tylk otroche kolor nie pasuje, taki std szary ;-) Jeszcze jakieś otoczenie mógłbyć zrobić ;-) No rzeczywiście ostatnio tylko AG pracuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 zbyt duzy bump i refl. glossnes zbyt odbija swiatlo. a tak pozatym to ok, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 o nielota zwerbowaliscie :) bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 nielot z Wami ? też dostanie kulkę na paintballu. fajne beczki i materiał, dziwne zamknięcie, mam duzo beczek róznych na zakładzie ale takich nie widziałem, to jakieś wielokrotne zamknięcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 a ja powiem ze beczkie kompletnie mi sie nie podobają. wyglądają jak w calosci pokryte farbą emulsyjną. jedyne co to ten znaczek X i kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 mkk3a - tak mialy wygladac a co do zamkniecia to co sie mojej fantazji czepiecie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 a wlasnie - zapomnialem dodać, ze zamkniecie akurat mi sie podoba. jest takie... hm.. fantazyjne ;) i troche przypomina symbol radioaktywnosci (to bylo zamierzone czy nie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 co sie dzieje z chvetim - czemu nic nie daje - jestescie juz 1 osobową drużyną towarzyszu :} ? Marudzisz...ostatnio zajęty trochę jestem... modeli się namnożyło , modele się robią i trzeba wszystko zebrać do kupy ;) taki przykład więcej nie pokaże ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 AGmakonts mi sie model zamknięcia podoba ale za to materiały nieładne to bym tylko poprawił chveti ja myślałem, że już bedzie auto a tu jakiś tank w dodatku niedokończony, render jak na razie słaby, ale model zapowiada się interesująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 no modelik moze byc na koncu fajny...swoja droga mam kumpla co sie kochal w takich zabaweczkach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Bo to nie był render galeryjny tylko pokazuje że się nie obijam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Coraz więcej czołgów :D I Zaczynają mi się coraz bardziej i bardziej podobać, aż mnie wzięła chęć na wymodelowanie jakiegoś jeśli dam radę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Witam!! bardzo fajny czalg chveti :) :) keep going man :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Te beczki to najgorsza pracka w temacie niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 nielot007 ty się nie obijaj tylko też pokazuj swoje rendery podobno też jesteś w KTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Taki stuff dla gitarzystów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 hehe przydalby sie takie w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Hmmm, model prosty, render przyjemny, niedostateczny sampling miejscami wyszedł, ale ogólne wrażenie pozytywne. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 bajeranckie, uwielbiami takie shadery typu brushed metal. fajnie sie odbijają te diodki, ale aczkolwiek przydałaby sie na nich jakas delikatna textura, bo troche są zbyt jednolite ładnie oswietlone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Diody mi cos nie pasuja - jakies takies za bardzo bajeranckie, jarmarkowe rzekne nawet! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 no klasa...jak mowilem nie wiem nawet do czego to sluzy ale czystosc materialow mnie powala;)...oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 bardzo pozytywnie fajne materiały i oświetlenie kolejna ładna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Witam!! swietny renderek AG :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 fajnie. realistycznie. cool. jak wszystko w kill the vertex :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Podoba mi sie rowniez ! Meczy mnie tylko jedno: caly czas probuje wykombinowac do czego to sluzy... Ani pod tuner mi to nie podchodzi, ani pod jakąs rozczepke (bo po co diody)...jakis preamp (ale bez zadnych mozliwosci regulacji ? ) - nie mam pojecia :D Co to jest ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 heh, vray ? możesz powiedzieć jak zrobiłeś materiał diod ? tak ładnie się swiecą :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Te diody to chyba VrayLightMtl. Mi się podoba prócz diód...takie trochę disco polo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 podoba mi sie ten render! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 serwus :) materiały fajne . Pewnie nieźle by wyglądałe te oznaczenia, gdyby były lekko grawerowane . Pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 Model nie powala, materiały i render już lepsze :). Zazwyczaj wejścia gitarowe są typu "duży jack" a te to mi niczego nie przypominają ;). I w sumie to też nie przychodzi mi do głowy do czego to może służyć ? I po co te diody ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2006 Darmo - to sa 2 jacki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swera Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 A skończyliscie już projekt nad Obozem jenieckim. Jak nie to kiedy będzie mozna go zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Obóż niestety umarł, jedyne co zrobimy to dokonczymy tekstury i udostępnimy obiekty z nimi zeby sie nie zmarnowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 AGmakonts: Darmo - to sa 2 jacki :) Tak dla ścicłości to jak do tej pory widywałem takie jacki: :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swera Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 A szkoda że umarł zapowiadał sie świetnie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dami9 Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 chociaż kolory może nieco za jaskrawe, ale jakbym nie miał się czego przyczepić :P Jedno mi się nie podoba - render, standardowy? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 chociaż kolory może nieco za jaskrawe, yy, czy Ty nie mowisz moze o tym pomaranczowym? bo to chyba jest fota :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 to pomaranczowe(przester do gitary) to jest fota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 dami9 - po wielu latach opracowaliśmy nasz własny realLiferender.będzie w sprzedaży w przyszłym roku ;) To fota , stanowczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Jeszcze to może rozbawić: Jedno mi się nie podoba - render, standardowy? Tak jak chveti napisał, to ich własny realLiferender :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 Totalny speed tak dla zabawy http://img149.imagevenue.com/img.php?loc=loc268&image=16697_swiatyniaf.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 mozesz podać linka do obrazka bo mi się nie ładuje jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Właśnie, że beczki są zrobione doskonale. Wyglądaja na ciężkie i żeliwne. Gruba warstwa farby wypalanej w piecu do nich właśnie pasuje. A zamknięcie jest rewelacyjne: zlicowane z krawędziami tak, że przytoczeniu nie zahaczą coś co je otworzy. Ludziska się czepają jak owsiki d..y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 hmm... a ja nie widze rendera z miniaturki...;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 @AGmakonts czy tajemnicze "szachownice" do gry w kółko i krzyżyk są Twoim znakiem rozpoznawczym? Może już to było gdzieś wyjasnione ale nie spotkałem tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 juz działa sorki za problemy Deviator - o co z tymi szachownicami chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi