Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kolejny render i kolejny raz bez komina! ;P

oki:

tak sobie patrzę na to czemu ten dość miły dla oka render tak jakoś dziwne sprawia wrażenie: textury! o ile światełko jest gicior o tyle tex już leżą. tzra by im po domalowac jakieś przybrudzenia w okolicach schodów, na krawęznikach, ławkach etc.

• Odpowiedzi 702
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

marnujesz sie na tym vrayu ;) co sie dzieje z chvetim - czemu nic nie daje - jestescie juz 1 osobową drużyną towarzyszu :} ?

Napisano

hindus zmartwie Cie:P nie jedno lecz czteroosobową:)

miwt mysli nad projektem micry

nielot cos tam dłubie z katedrą

chveti męczy auto

AGmakonts sie nudzi i wstawia shity do galeri

Napisano

Fajne beczki :d co w nich jest :? Tylk otroche kolor nie pasuje, taki std szary ;-)

Jeszcze jakieś otoczenie mógłbyć zrobić ;-)

No rzeczywiście ostatnio tylko AG pracuje :D

Napisano

nielot z Wami ?

też dostanie kulkę na paintballu.

fajne beczki i materiał, dziwne zamknięcie, mam duzo beczek róznych na zakładzie ale takich nie widziałem, to jakieś wielokrotne zamknięcie ?

Napisano

a ja powiem ze beczkie kompletnie mi sie nie podobają. wyglądają jak w calosci pokryte farbą emulsyjną. jedyne co to ten znaczek X i kolorki

Napisano

a wlasnie - zapomnialem dodać, ze zamkniecie akurat mi sie podoba. jest takie... hm.. fantazyjne ;)

i troche przypomina symbol radioaktywnosci (to bylo zamierzone czy nie?)

Napisano
co sie dzieje z chvetim - czemu nic nie daje - jestescie juz 1 osobową drużyną towarzyszu :} ?

Marudzisz...ostatnio zajęty trochę jestem... modeli się namnożyło , modele się robią i trzeba wszystko zebrać do kupy ;)

taki przykład r138nj.th.jpg

więcej nie pokaże ;)

Pozdrawiam.

Napisano

AGmakonts mi sie model zamknięcia podoba ale za to materiały nieładne to bym tylko poprawił

chveti ja myślałem, że już bedzie auto a tu jakiś tank w dodatku niedokończony, render jak na razie słaby, ale model zapowiada się interesująco

Napisano

Coraz więcej czołgów :D I Zaczynają mi się coraz bardziej i bardziej podobać, aż mnie wzięła chęć na wymodelowanie jakiegoś jeśli dam radę :D

Napisano

Hmmm, model prosty, render przyjemny, niedostateczny sampling miejscami wyszedł, ale ogólne wrażenie pozytywne. :)

pozdrawiam

Napisano

bajeranckie, uwielbiami takie shadery typu brushed metal.

fajnie sie odbijają te diodki, ale aczkolwiek przydałaby sie na nich jakas delikatna textura, bo troche są zbyt jednolite

ładnie oswietlone.

Napisano

Podoba mi sie rowniez !

Meczy mnie tylko jedno: caly czas probuje wykombinowac do czego to sluzy... Ani pod tuner mi to nie podchodzi, ani pod jakąs rozczepke (bo po co diody)...jakis preamp (ale bez zadnych mozliwosci regulacji ? ) - nie mam pojecia :D

Co to jest ?? :D

Napisano

Model nie powala, materiały i render już lepsze :).

Zazwyczaj wejścia gitarowe są typu "duży jack" a te to mi niczego nie przypominają ;). I w sumie to też nie przychodzi mi do głowy do czego to może służyć ? I po co te diody ;>

Napisano

chociaż kolory może nieco za jaskrawe, ale jakbym nie miał się czego przyczepić :P Jedno mi się nie podoba - render, standardowy?

Pozdrawiam :)

Napisano

Jeszcze to może rozbawić:

Jedno mi się nie podoba - render, standardowy?

Tak jak chveti napisał, to ich własny realLiferender :D

Napisano

Właśnie, że beczki są zrobione doskonale. Wyglądaja na ciężkie i żeliwne. Gruba warstwa farby wypalanej w piecu do nich właśnie pasuje. A zamknięcie jest rewelacyjne: zlicowane z krawędziami tak, że przytoczeniu nie zahaczą coś co je otworzy. Ludziska się czepają jak owsiki d..y.

Napisano

@AGmakonts czy tajemnicze "szachownice" do gry w kółko i krzyżyk są Twoim znakiem rozpoznawczym? Może już to było gdzieś wyjasnione ale nie spotkałem tego tematu.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności