h4sh Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Psylocke hehehe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 spokój proszę, nie psujcie wątku... mozecie założyć topic "niesprawiedliwe nagradzanie" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Peter, no to chyba tak oczywiste że aż nie wypada o tym wspominać:) Moderatorro, pstrykoł byś palcami, najlepiej zacząć od Reanimatora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 przeczyscie jakos ten watek panowie moderatorzy, dosc gadania czas na oldschool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 genialnie oswietlony kolorki też :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 pstryk! ups moje czary tu nie działają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 ale fajny watek:)))) i ja sie dorzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 he he, batman na emeryturze :D zajebiocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Wypas. Sorry weedlog, czasem mnie ponosi. Postaram sie poprawic. Postaram sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 superr :] Batman for Ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Jakie tam forever, he he ;) Masz Drug, poćwicz ;) Tym razem trochę dłużej posiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 protestuję! Gdzie jest biały pająk na klacie i plecach ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Jaki pająk?? :] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 cheater ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 ten poprzedni venom mnie sie bardziej podobal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bluefer Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Heros z innej bajki ^_^: sabaku ai Gaara (Gaara z pustyni) to moja ulubiona komiksowa postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xjaca Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 fajne temat i fajne pracki, szczegolnie venom, a to szybki szkic ulubionego herosa z dzieciństwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Super wątek ! pozdro dla Venoma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 No dobra, to jeszcze raz i już daję spokój ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Rany jak zobaczyłem tego tatmana...o rany.....jeju ...no dobra ja już się z podłogi podniosłem...a teraz...kto mnie tak nauczy rysować?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xjaca Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 i kolejny punisher.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 dzieki chlopaki a to kolejny nietoperek:) EDIT:Weedlog-wspolczuje bezbronnej nietoperzynie z twojego obrazka, dobro zawsze zwycieza. a tu co?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 widze że wątek idzie pełną parą do przodu,to dobrze.To ja swoje skromne trzy grosze dożuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Venoma?!? Za bety?!? To mało realistyczna praca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 tak tak za bety, a co netoperek też postać fikcyjna to sobie może pozwolic na ekstrawagacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 A znudow wlane wam mojego zakurzonego batmana - nie skonczonego a w dodatku zerznietego z Batman vs s.Dread http://www.acpik.com.pl/super-oko/batman222.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 To ja odgrzeje swojego batmana. 15 minut we flashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Morbid, fajne bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Morbid: naprawde niezły ten batek,nie zmarnowałeś tych 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 A to Venom bez Venoma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Jak wszyscy to wszyscy ;] Alucard z anime "Hellsing"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 a to muj ulubieniec, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Wolverine :D on jest wypas ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Mr. Creed pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 o ja cie o ja nie moge:D Z pracy na prace coraz lepsiejszy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no, to jest przenajprzepiekniejsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireHunter Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Amrun Mr.Creed jest zajefajny co by nie poweidziec zaje...ty a to jest moj koncept VanHelsinga do ewantualnej pracyw w 3D. wiem ze forma jest zrypana ale jesli chodzi o 2D to jestem totalnym amatorem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Amrun:jeżeli chodzi o wykonanie pana sabretooth to jes w dobre tyle że on wygląda jak by był na emeryturze,a to przeca dziki człek z psycopatycznym zacięciem.Troszeczke ,jak dla mnie,za bardzo pana creed-a oswoiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Ja bym bardzo chciał cos wrzucić ale nie mam czasu...by coś "podmalować":P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 pieknie namalowany:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Amrun - co prawda charakter ma bardziej zbliżony do Wolverine'a z X-men-ów,ale pełen szacunek za styl i świetny szkic. Z chęcia ujrzałbym twoje prace w kiosku na papierze w formie komiksu. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 troche z innej beczki ^^' par4ogodzinna praca z painterem. www.limoli.is.net.pl/hunting.JPG szkic jest niewykadrowany nie mam paintera na tym komputerze ;) www.limoli.is.net.pl/hunting6.JPG www.limoli.is.net.pl/hunting7.JPG obydwie wersje mi sie podobaja ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Bardzo fajne limoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 amrun prosze cie idz stąd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 limoli Praca zaczepista. Pojechałeś ostro po ambicji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Amrun aż brak mi słów ;) limoli fajowskie szczególnie hunting6 (ta nocna) mi się podoba :) ogólnie fajny wątek - może i ja coś nabazgrze i wrzuce (hmmm?) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 o jezu przepraszam XDD nie wiem jak ja to zrobilam ze wrzucilam to do heroes battle przepraszam bardzo za ta pomylke XDD rano mi sie dosc spieszyla i .... eh zaraz to przeniose ^^' rano poprostu nie jestem trzeźwo myslaca XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Niespodzianka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 ................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Taki szybki szybki speed :) Moj here z dziecinstwa chyba wtedy z 4 lata mialem wiec nie pamietam jak wygladam ani jak sie pisalo jego nazwisko :) Wiec to calkowicie moja intrepretacja ( wraz z tlusta broda :) "Kodżak" :D JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi