Napisano 14 Październik 200519 l spokój proszę, nie psujcie wątku... mozecie założyć topic "niesprawiedliwe nagradzanie" :/
Napisano 14 Październik 200519 l Peter, no to chyba tak oczywiste że aż nie wypada o tym wspominać:) Moderatorro, pstrykoł byś palcami, najlepiej zacząć od Reanimatora:)
Napisano 14 Październik 200519 l przeczyscie jakos ten watek panowie moderatorzy, dosc gadania czas na oldschool:
Napisano 14 Październik 200519 l Wypas. Sorry weedlog, czasem mnie ponosi. Postaram sie poprawic. Postaram sie...
Napisano 14 Październik 200519 l Jakie tam forever, he he ;) Masz Drug, poćwicz ;) Tym razem trochę dłużej posiedziałem.
Napisano 14 Październik 200519 l Heros z innej bajki ^_^: sabaku ai Gaara (Gaara z pustyni) to moja ulubiona komiksowa postać.
Napisano 14 Październik 200519 l fajne temat i fajne pracki, szczegolnie venom, a to szybki szkic ulubionego herosa z dzieciństwa...
Napisano 15 Październik 200519 l Rany jak zobaczyłem tego tatmana...o rany.....jeju ...no dobra ja już się z podłogi podniosłem...a teraz...kto mnie tak nauczy rysować?:D
Napisano 15 Październik 200519 l dzieki chlopaki a to kolejny nietoperek:) EDIT:Weedlog-wspolczuje bezbronnej nietoperzynie z twojego obrazka, dobro zawsze zwycieza. a tu co?:(
Napisano 15 Październik 200519 l widze że wątek idzie pełną parą do przodu,to dobrze.To ja swoje skromne trzy grosze dożuce.
Napisano 15 Październik 200519 l tak tak za bety, a co netoperek też postać fikcyjna to sobie może pozwolic na ekstrawagacje ;)
Napisano 18 Październik 200519 l A znudow wlane wam mojego zakurzonego batmana - nie skonczonego a w dodatku zerznietego z Batman vs s.Dread http://www.acpik.com.pl/super-oko/batman222.jpg
Napisano 23 Październik 200519 l Amrun Mr.Creed jest zajefajny co by nie poweidziec zaje...ty a to jest moj koncept VanHelsinga do ewantualnej pracyw w 3D. wiem ze forma jest zrypana ale jesli chodzi o 2D to jestem totalnym amatorem :]
Napisano 23 Październik 200519 l Amrun:jeżeli chodzi o wykonanie pana sabretooth to jes w dobre tyle że on wygląda jak by był na emeryturze,a to przeca dziki człek z psycopatycznym zacięciem.Troszeczke ,jak dla mnie,za bardzo pana creed-a oswoiłeś.
Napisano 23 Październik 200519 l Ja bym bardzo chciał cos wrzucić ale nie mam czasu...by coś "podmalować":P
Napisano 24 Październik 200519 l Amrun - co prawda charakter ma bardziej zbliżony do Wolverine'a z X-men-ów,ale pełen szacunek za styl i świetny szkic. Z chęcia ujrzałbym twoje prace w kiosku na papierze w formie komiksu. pozdro
Napisano 24 Październik 200519 l troche z innej beczki ^^' par4ogodzinna praca z painterem. www.limoli.is.net.pl/hunting.JPG szkic jest niewykadrowany nie mam paintera na tym komputerze ;) www.limoli.is.net.pl/hunting6.JPG www.limoli.is.net.pl/hunting7.JPG obydwie wersje mi sie podobaja ^^'
Napisano 24 Październik 200519 l Amrun aż brak mi słów ;) limoli fajowskie szczególnie hunting6 (ta nocna) mi się podoba :) ogólnie fajny wątek - może i ja coś nabazgrze i wrzuce (hmmm?) pozdro
Napisano 24 Październik 200519 l o jezu przepraszam XDD nie wiem jak ja to zrobilam ze wrzucilam to do heroes battle przepraszam bardzo za ta pomylke XDD rano mi sie dosc spieszyla i .... eh zaraz to przeniose ^^' rano poprostu nie jestem trzeźwo myslaca XD
Napisano 24 Październik 200519 l Taki szybki szybki speed :) Moj here z dziecinstwa chyba wtedy z 4 lata mialem wiec nie pamietam jak wygladam ani jak sie pisalo jego nazwisko :) Wiec to calkowicie moja intrepretacja ( wraz z tlusta broda :) "Kodżak" :D JoKeR