_michal Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 http://dvd.panoramainternetu.pl/articles/dvd_aktualnosci/401964/ Tego nie można przegapić. Wiem że to nie jest news CG, ale nie można pominąć tekiej premiery. Do tego za 19.90 :O Idę się ustawić w kolejkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Taaa... a ja głupia cipa sprowadzałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 Ja miałem zamiar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 do czego to doszło hehe :) Genialnie, genialnie, mam nadzieję że jakość będzie na najwyższym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 RK :) hehehe :) do czego to doszlo zeby fajne filmy mozna bylo dostac za 20zyla... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 A Ci jeszcze narzekają ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 lol, wprawdzie widziałem już dupną wersję na cd, ale możliwość dostania w Polsce w orginale i to za taką cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 no to naprawde niesamowite, że wogóle ktoś wydaje anime i to za taką śmieszną kase; TAK TRZYMAĆ, PROSIMY O WIĘCEJ!!!! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 moze kupie i wrescie dowiem sie co ten caly Ghost in the shell :] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 o Ty niewierny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Dzieki za info, ja kupuje. Mam juz wersję angielską na kasecie kupioną jako oryginał ale podejrzanie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 no to mam czas do listopada na kupienie głośników 5.1 :D świetny news pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstract Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 nareszcie! z anime to polecam jescze appleseed cos pieknego fajny klimat i niezle rendery pozdr............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 o dobrze że mi przypomniałeś, trzeba do kina się wybrać :) Ja mam jeszcze nadzieję że po GitS'ie będzie Akira, dla mnie kult i najlepsze anime ever :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 Ja bym chciał koreańskie Wonderful Days na DVD dostać... Tylko że nawet oficjalna strona tego filmu gdzieś znikła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 a ja nie ludie anime i nawet nie widzialem tego ghost'a :D i nie zaluje marnujecie kase lepiej juz mi ja dajcie :D ps. nie bijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 to najlepsza anime'a z obecnych na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 co do appleseed to faktycznie graficzka na wysokim poziomie ... fajny toon shader :) ale jesli chodzi o fabule ... to lepiej zagrac w final fantasy ... mimo ze obejzalem z przyjemnoscia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstract Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 sceny walki w appleseed sa rewelacyjne a mam jeszcze nadzieję że po GitS'ie będzie Akira, dla mnie kult i najlepsze anime ever :) akira jak ja dawno tego nie ogladalem mam to jeszcze na VHS:) nagrane chyba z canal+, zgadzam sie najlepsze anime jakie kiedy kolwiek wyszlo, klimatu akiry, motorow, i fabulki i takiego zakonczenia nic nie przebije:) . pozdr.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 a ja nie ludie anime i nawet nie widzialem tego ghost'a :D i nie zaluje marnujecie kase lepiej juz mi ja dajcie :D ps. nie bijcie I po co był ten post? Nabijasz sobie licznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 a to film jakis? dobry? wybaczcie ewentualną niedorzeczność ale żadko kiedy jestem na bierząco z czymkolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 empeck-->tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kome - na bieżąco ? film ma już kupę lat ;) Polecam serdecznie, jak jest okazja, obejrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 To koniecznie trzeba obejrzeć - stare ale jare :d Super w końcu to świetne anime (kto nie oglądał niech żałuje :P )z piękną jakością i to za 19,90 :d już nie moge sie doczekac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Coraz bardziej lubię tą gazetę- ostatnio było Battle Royale Kitano- też zarąbiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 możę nie do końca to samo ale powiązane - http://www.gametrailers.com/player.php?id=264&type=mov http://www.gametrailers.com/player.php?id=75&type=mov http://www.gametrailers.com/player.php?id=74&type=mov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Wohoooo :D. 20 zl w zeby i do kiosku lece ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzdebos Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 już jest juz jest :D:D:D, przynajmniej w SEMPiKach pięknie wydane w pięknej cenie LOL pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Też już mam :) Nawet reklam jakoś mało, dźwięk i obraz rewelka Eng/jap/pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Ja tez muszę kupic na bank. Ostatnio to dorwałem i obejrzałem. Zakochałemn sie w scenie ukazania obskórnej metropolii japońskiej w deszczu. kto widział, ten wie. To mozna pokochać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi