Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Taaa... a ja głupia cipa sprowadzałem...

Napisano

do czego to doszło hehe :) Genialnie, genialnie, mam nadzieję że jakość będzie na najwyższym poziomie.

Napisano

RK :) hehehe :) do czego to doszlo zeby fajne filmy mozna bylo dostac za 20zyla... :D

Napisano

lol, wprawdzie widziałem już dupną wersję na cd, ale możliwość dostania w Polsce w orginale i to za taką cenę...

Napisano

no to naprawde niesamowite, że wogóle ktoś wydaje anime i to za taką śmieszną kase; TAK TRZYMAĆ, PROSIMY O WIĘCEJ!!!! ;]

Napisano

Dzieki za info, ja kupuje. Mam juz wersję angielską na kasecie kupioną jako oryginał ale podejrzanie wygląda...

Napisano

no to mam czas do listopada na kupienie głośników 5.1 :D świetny news

pozdrawiam

Napisano

nareszcie! z anime to polecam jescze appleseed cos pieknego fajny klimat i niezle rendery

pozdr............

Napisano

o dobrze że mi przypomniałeś, trzeba do kina się wybrać :) Ja mam jeszcze nadzieję że po GitS'ie będzie Akira, dla mnie kult i najlepsze anime ever :)

Napisano
  • Autor

Ja bym chciał koreańskie Wonderful Days na DVD dostać... Tylko że nawet oficjalna strona tego filmu gdzieś znikła :(

Napisano

a ja nie ludie anime i nawet nie widzialem tego ghost'a :D

i nie zaluje

marnujecie kase lepiej juz mi ja dajcie :D

ps. nie bijcie

Napisano

co do appleseed to faktycznie graficzka na wysokim poziomie ... fajny toon shader :)

ale jesli chodzi o fabule ... to lepiej zagrac w final fantasy ... mimo ze obejzalem z przyjemnoscia :P

Napisano

sceny walki w appleseed sa rewelacyjne

a mam jeszcze nadzieję że po GitS'ie będzie Akira, dla mnie kult i najlepsze anime ever :)

akira jak ja dawno tego nie ogladalem mam to jeszcze na VHS:) nagrane chyba z canal+, zgadzam sie najlepsze anime jakie kiedy kolwiek wyszlo, klimatu akiry, motorow, i fabulki i takiego zakonczenia nic nie przebije:) .

pozdr..........

Napisano
  • Autor
a ja nie ludie anime i nawet nie widzialem tego ghost'a :D

i nie zaluje

marnujecie kase lepiej juz mi ja dajcie :D

ps. nie bijcie

I po co był ten post? Nabijasz sobie licznik?

Napisano

a to film jakis? dobry?

wybaczcie ewentualną niedorzeczność ale żadko kiedy jestem na bierząco z czymkolwiek

Napisano

kome - na bieżąco ? film ma już kupę lat ;) Polecam serdecznie, jak jest okazja, obejrzyj

Napisano

To koniecznie trzeba obejrzeć - stare ale jare :d

Super w końcu to świetne anime (kto nie oglądał niech żałuje :P )z piękną jakością i to za 19,90 :d

już nie moge sie doczekac:D

Napisano

Coraz bardziej lubię tą gazetę- ostatnio było Battle Royale Kitano- też zarąbiste

Napisano

już jest juz jest :D:D:D, przynajmniej w SEMPiKach

pięknie wydane w pięknej cenie LOL

pzdrw

Napisano
  • Autor

Też już mam :)

Nawet reklam jakoś mało, dźwięk i obraz rewelka

Eng/jap/pl :)

Napisano

Ja tez muszę kupic na bank. Ostatnio to dorwałem i obejrzałem.

Zakochałemn sie w scenie ukazania obskórnej metropolii japońskiej w deszczu. kto widział, ten wie. To mozna pokochać...