Napisano 24 Lipiec 200618 l thorgal - a bylo juz tak dobrze.. juz sie z nami draznila :P ze moze nie wzuci ze cos tam...:(
Napisano 25 Lipiec 200618 l cicho tam Thorg wam sie chce macie rowra :D akurat mi pipka zrobila dzjecie jak rybke robilem :D...zdziwienie ...szalenstwo!!! niech to trwa !!!...niech totrwa!!!!...kocham was :D
Napisano 25 Lipiec 200618 l jak ten rowr nam schudł, łolaboga dziecino, musisz lepiej się odżywiać :]
Napisano 25 Lipiec 200618 l male kurde only mleko :D tweetybuhhahaha najgorsze to to ze ja na trzezwo zawsze na foto wychodze jak idiota :D vorekco ty to wlasnie byla chwila po tym jak zjadlem tone pysznego spagetti jamiiii nie jakiegos tam z torebki tylko prawdziwego:D haha i przytylem z 10 kilo :D
Napisano 25 Lipiec 200618 l Nadszedl czas aby wszytskim objawil sie takze peters ;] foty z Union of Rock w Wegorzewie. ta mi sie nie podoba ;p
Napisano 25 Lipiec 200618 l Ja teraz czekm na foty z moją panną, jakie nam jej koleżanki porobiły na plaży w Sopocie...
Napisano 25 Lipiec 200618 l siemasz peters. Witaj w gronie długowłośnych ;) witam, witam ;) widze, ze nie jestem sam ;>
Napisano 25 Lipiec 200618 l tez mialem dlugie wlosy no ale jak rowr sciol to cobylo zrobic.. musialem byc trendy .. a teraz ani wlosow ani trndy :D
Napisano 25 Lipiec 200618 l też sobie zrobie jak fryzjerka wróci i będziemy trendy i na topie :D kome - ty masz wylizaną w drugą strone :D
Napisano 25 Lipiec 200618 l Rowr dlugo lezales nieprzytomny ? ;) bo widze ze jestes prawie ogolony ;D Kome jak zawsze pelna powaga rotfl :D
Napisano 25 Lipiec 200618 l hahaha na darmowym papu bylem trzeba bylo sie ogolic co by udac "domnego" i wepchac sie w kolejke pod caritasem :D kome git git tylko u mnie skocznia sie na brudzie trzyma nie na zelu :D to jest lans :D
Napisano 25 Lipiec 200618 l gdzież tam u kome'a żel :D przecież widze , że to przetłuszczone włosy :D
Napisano 26 Lipiec 200618 l Chłopaki, nie widzicie, jak on was wkręca? To jest fotomontaż z maxowym hairem... wy się golicie, a on się śmieje... A ja tymczasem zapuszczam wąsy... zobaczymy ile mi tego kudła urośnie do 20 sierpnia, bo wtedy chcę je zgolić.
Napisano 26 Lipiec 200618 l hehe, mi brakuje do pasa okolo 30 cm, a moze i mniej ;) no wiec musicie wyciagnac z tego jakis wniosek.. i chodowac wlosy :D a Ty Shogun zobaczysz ile Ci uroslo 20 sierpnia, ale za rok ;D pozdrawiam. [wyjechalem na woodstock;]]
Napisano 26 Lipiec 200618 l hehehe kolejna z cyklu debilne miny rowra :):):) pozdrowienia dla misakow z shouta :D
Napisano 26 Lipiec 200618 l ja ten w srodku jestem.. mszka miki jest trendy anie tam wloski na zelu :P
Napisano 26 Lipiec 200618 l hey, yo xzibit - check my new ride! Jaka tam myszka miki! Czujesz ten bauns ziom?! :D Lil Jon feat. Eastside Boyz & Elephant Man & Busta Rhymes - Get Low
Napisano 27 Lipiec 200618 l Mówiłem o Rowrze. A wąsy zgolę 20-go bo do panny jadę a ona nie lubi jak kłuję... :)
Napisano 27 Lipiec 200618 l no ok, bylam wczoraj na zakupach i zostało mi 45 złotych do wtorku ;) chyba rozumiecie, ze w takiej sytuacji MUSZE wkleic fotke ;> http://img162.imageshack.us/img162/8149/sukienka2ye5.jpg
Napisano 27 Lipiec 200618 l heh a ja sie zastanawialem co sobie wrzucic na pulpit:) Thorga fajna fotka z fjna kobietka :) tylko ten kontakt musialem usunac bo mi bruzdzi :) wiedzialem ze nie wyczyma kobiety juz tak maja po prostu lubia kusic :P
Napisano 27 Lipiec 200618 l mhm;) że też tak mało kobiet jest na max3d :/ ale te co są to pierwsza klasa :*
Napisano 27 Lipiec 200618 l blah, czlowiek chce sie ustabilizowac, a tu go od razu od jakichs metro-seksualnych wyzywaja :/ ble!
Napisano 27 Lipiec 200618 l i zaraz się okaże że chłopak... albo co gorsza.. mąż :/ ( raz była półka i lodówka :> )
Napisano 27 Lipiec 200618 l i zaraz się okaże że chłopak... albo co gorsza.. mąż :/ ( raz była półka i lodówka :> ) biedny Deus. chłopak chyba się załamie.
Napisano 27 Lipiec 200618 l blah, czlowiek chce sie ustabilizowac, a tu go od razu od jakichs metro-seksualnych wyzywaja :/ jak powiedzial tato do mego znajomego jak mu ten oswiadczyl ze jest gejem:"masz swietny samochod...nie...masz drogie ciuchy i apartament...nie...to ty zwykly pedal jestes" haha pozatym metro sa hetero :D
Napisano 27 Lipiec 200618 l biedny Deus. chłopak chyba się załamie. i zamiast na nowe kiecki dla Thorgi czeba bedzie na psychoanalityka dla Deusa eh co za zycie :/