Napisano 7 Wrzesień 200618 l Tia... czemu nikt ich nie żałuje...? Wszyscy się tylko cieszą, a mnie zimno w pysk.
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Hyhy nie było Ci w nich specjalnie do twarzy Shogun ;) coś a'la wąs Adama Małysza :) pozdrawiam
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Shogun: buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D impressive. trzeba mieć odwagę, żeby tak wyleźć na miasto :D
Napisano 7 Wrzesień 200618 l impressive. trzeba mieć odwagę, żeby tak wyleźć na miasto :D *Owned* hahaha :D
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Tweety, thx, na Ciebie zawsze mozna liczyć w sytuacjach depresyjnych... roftl. :D
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Shogun 3D oo jaaa bajeczne byly ja bym nie scinal!!! widze cie w latexie :D i z takim rozpietym zamkiem z przodu :D jakis chomik na klate czy inne futerko i bajka :D ...niie noo naprawde rewelka!!!
Napisano 7 Wrzesień 200618 l SWRSC za normalnie wyglądasz jak na grafika ;P żadnych cieni pod oczami, zarostu typu osama ani nawet dredów musisz coś z tym zrobić ;)
Napisano 7 Wrzesień 200618 l bo to nowy lepsiejszy model grafika :D oldd school odchodzi w zapomnienie :D
Napisano 9 Wrzesień 200618 l A ja jestem fajny - mam profil na fotce... :P I wrzucam zdjęcia które tam zamieściłem:
Napisano 9 Wrzesień 200618 l No wiec odwiedzilem dzisiaj pare młoda i zlozylem im zyczenia na nowej drodze zycia od calego max3d.pl ;) Wrzucam tylko zdjecie kosciolka (bardzo fajny i przytulny) , slub byl piekny :) Reszte fotek zostawiam do wrzucenia panu młodemu(little-ninja) nie bede mu przeciez odbierał tego przywileju ;)
Napisano 9 Wrzesień 200618 l magg ale zazdrosnik :p wez wez powiem wszystko twojej pannie :D wiem gdzie mieszka ;) SWRSC nie mow mu gdzie mieszkasz bo przyjedzie i wioski ci narobi ;)
Napisano 10 Wrzesień 200618 l słodki sweterek. ale to znowu maxwell :D żyjcie razem długo i szczęsliwie
Napisano 10 Wrzesień 200618 l No, no Kris, ale się zmieniłeś, broda już nie na całym froncie ale porządnie przycięta. Żeś się odpicował normalnie:) Małżeństwo Cię zmienia na lepsze:P He,he Pozdro
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Te wasze komentarze :D HAHA! Zawsze mnie rozbawiają :) Również pozdrawiam Dave! A co do małżeństwa :) polecam wszystkim ;)
Napisano 10 Wrzesień 200618 l magg ale zazdrosnik :p wez wez powiem wszystko twojej pannie :D wiem gdzie mieszka ;) SWRSC nie mow mu gdzie mieszkasz bo przyjedzie i wioski ci narobi ;) No gdzie? :D Ja wioski? No nie żartuj, przeca ja w metropolii mieszkam :D Maguu i tak woli facetów :D :* No to teraz ja :) Refreshing :] Wielki porwót :) A co do małżeństwa :) polecam wszystkim ;) Ja skorzystam...kiedys :D
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Kris_R - każdy tak mówi żeby się pocieszyć ;) ale my już swoje wiemy - kajdany, zmywanie naczyń, nie wolno nawet za jakąś laseczką się obejrzeć, restrykcje co do picia piwa... ;) nas nie oszukasz :)
Napisano 10 Wrzesień 200618 l ziomuś dobrze kombinuje ;) ale czasem to zależy od drugiej połówki jak się nie przypasuje to może być piekło na ziemi ;) ale za to jak się dobrze wybierze... :D
Napisano 10 Wrzesień 200618 l to wtedy może być naprawdę sympatycznie ;) szukajta i znajdujta ludziska drogie :)
Napisano 10 Wrzesień 200618 l to wtedy może być naprawdę sympatycznie ;) szukajta i znajdujta ludziska drogie :) heheh wojek dobra rada ;) Sam sie wkopał i teraz innych namawia bandyta jeden :* MaGuu Dobra dobra ja swoje wiem :*
Napisano 10 Wrzesień 200618 l u mnie malzenstwo za 3 lata - tak planujemy. Jest jedna przeszkoda na naszej drodze - MaGuu ostatnio do mnie zarywa o_0
Napisano 10 Wrzesień 200618 l ...kajdany, zmywanie naczyń, nie wolno nawet za jakąś laseczką się obejrzeć, restrykcje co do picia piwa... Hehe jak sie ktos da wciagnac pod pantofel to bedzie tak mial ;]. Z kobietami trzeba twardo, a jak! ;]
Napisano 10 Wrzesień 200618 l u mnie malzenstwo za 3 lata - tak planujemy. Jest jedna przeszkoda na naszej drodze - MaGuu ostatnio do mnie zarywa o_0 Na forum niby taki hetero, a jak co do czego to mi ostre klapsy sprzedajesz buehehehehe Z kobietami trzeba twardo, a jak! ;] I ze mna tak jeszcze poprosze :D
Napisano 11 Wrzesień 200618 l illy ta imperza to w operze jest:D bo taka kurtyna podobna i ludzie bawią sie szłowo ;P
Napisano 11 Wrzesień 200618 l SWRSC, jak to dobrze ze jeszcze trzy lata... przynajmniej jest jeszcze czas zeby Ci ja odbic ;) Swoja droga, moglbys troche czesciej wrzucac tu fotki Olenki xD ;) :P
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Ostatnia sobota - ból łamie w kościach na dworcu głównym w Poznaniu ;) Propozycje matrymonialne prosze kierować na zaciskaj@pośladki.eu . Tylko zdecydowani panowie ;D
Napisano 11 Wrzesień 200618 l PAINbringer - ja bym uwazal na Twoim miejscu z takimi propozycjami, bo jeszcze sie ktos zglosi {np. MaGuu xDDDDD}
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Nie...juz w chłopcach nie gustuje ;) To był tylko krótki okres w moim życiu - zakonczenia miało miejsce w dniu moich 19 urodzin - czyli do wczoraj :D Zostaje przy swojej Natalce :*
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Nie...juz w chłopcach nie gustuje ;) To był tylko krótki okres w moim życiu - zakonczenia miało miejsce w dniu moich 19 urodzin - czyli do wczoraj :D Zostaje przy swojej Natalce :* Buehehehe, az sie boje zapytac co sie stalo xDDDDDDD *rotfl*