Napisano 18 Wrzesień 200618 l http://www.mm.pl/~kliment/pionier_i_ja.jpg Wydało się! Kliment, to Władysław Frasyniuk! :D co jest do czorta, zeby bez mojej zgody wypraszam sobie RA :D !!
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Hahahahahaha!..i tak nienajgorzej..lepszy Frasyniuk niz Gosiewski np!! :D
Napisano 18 Wrzesień 200618 l ja wszystko zrozumiem. skóra, pejcze, kadanki, nawet kisiel i budyń. ale, żeby sobie kawałek loga max3d.pl wyryć na ramieniu? :D :D :D taki w sumie podobny motyw :] ogólnie to gratuluję odwagi :D
Napisano 18 Wrzesień 200618 l dobre hehe :D Deus jak dobrze zrobiony to nie trzeba, generalnie moja skora dobrze przyswaja i nawet krew nie leciala ani razu :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l hmm... krew nie leciala... przyznaj sie - to nie byl Twoj pierwszy raz, hmm? :>
Napisano 18 Wrzesień 200618 l fajny motyw a ja taki na pół twarzy zrobie sobie jak jakiś gostek z Final Fantasy miał chyba ;))) do tego 5 kg złoty łańcych i będzie respect na ulicy nawet w nocy ;))
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Respect? Ty nosząc złoto pamiętaj o dobrej spluwie i zapasie naboi odpowiadającemu 10 - cio krotnej masie zlota. A tak soją drogą: Kuciel po konsultacji ze mną sam zaprojektował ta dziarke, wiec i ja maczalem w tym palce... :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l bauahh kuciel ale cycki :* wyglądasz jak neo nazis albo NS jakies :D łysa głowa strach przesc w biały dzien obok ciebie misiu :*
Napisano 18 Wrzesień 200618 l nie nie mnie z neo lamusami nie mieszaj ja spokojny chlopak, przeciez to widac odrazu :**
Napisano 19 Wrzesień 200618 l nie narzekam oczywiście. było zajewypas :) ale zdjęć do dzisiaj nie mam :D
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Respect? Ty nosząc złoto pamiętaj o dobrej spluwie i zapasie naboi odpowiadającemu 10 - cio krotnej masie zlota. West and East Coast NiggaZ! :D Kuciel - pewnie że widać :) Ale po ciemku mniej....
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Najwyższy czas pokazać jak wyglądam z drugiej strony monitora;) Bo używał nielegalnego oprogramowania: :p
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Prosze sie teraz nie smiac: Reszta: http://svoboda.org.pl/galeria/2009-09-14_bulka-parysska-body-machine_sfinks_sopot_(illy&this-is-me)/
Napisano 19 Wrzesień 200618 l bosz! illy! przeszedłeś zmianę płci? i co to za pięknotek stoi po twojej prawej?? ale opaskę na włosach masz fajną :D
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Ej sorry, ale ma ktoś tak, że jak przegląda te zdjęcia, to robi takie same miny jak na tych obrazkach? Bo mi się już to nie pierwszy raz zdarza :-) A tak na marginesie to co ten pan z tyłu robi? : P
Napisano 20 Wrzesień 200618 l o jeny sprawdza czy kolezanka nie jest aby przeterminowana :D Hmm mnie tam uczyli, ze sie gdzie indziej sprawdza... ;] :eek: :D;););););)
Napisano 20 Wrzesień 200618 l illy hmmm fajna dziewczyna (mam podejrzenia że może być wampirem:)) ale za dużo się całowałeś i troszkę ci usta opuchły jakby ;)) :D
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Deus jak zmieniłeś nika merv_ ma z tym problem i ja też troche o zmienie myśle w końcu jestem poważnym facetem :D