Napisano 6 Październik 200618 l piksar: od razu mi sie przypomnial transparent z meczu lech;): tyskie - trudno dostępne w champions league:D pozdrawiam
Napisano 6 Październik 200618 l KLICEK napisał: dobrze ze jestem uzalezniony tylko od komputera i nie mam cisnien jeszcze na browary / fajki BOZE DZIEKUJE niszcze tylko oczy :D:D i Ty to nazywasz życiem?:P Dobry browar nie jest zły!!A Tyskie? Tyskie Ponad Wszystkie!!:P
Napisano 7 Październik 200618 l na poczatek fotka na odpowiednim tle jeszcze 2 z pozowania ech czesc dekoracji i przykladowa wizytowka (na tapecie znalazl sie akurat boba) fotka z imprezki no i na koniec max3d crew hehe jeszcze raz podziekowania dla klicka i jego brata ze chcialo mu sie wpasc i zlozyc zyczenia dla kolegi z forum :) pozdrowka
Napisano 7 Październik 200618 l Jeszcze raz gratulacje :) Ty nie od zawsze miałeś taki bujny hair , nie? :)
Napisano 7 Październik 200618 l Master Kiełbaster napisał: Hepibersdej :*** Klicek ma klona? Jakaś dziwna moda ;p. niebezpieczna bym powiedział LittleN - mimo że sie nie znamy jeszcze - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Napisano 7 Październik 200618 l little-ninja - once again wsio najlepszego ;) KLICEK - to Was jest dwoch?! ;D ;)
Napisano 7 Październik 200618 l Little - no super ze wkoncu wrzuciles :D Moge prosic o foteczke zbiorowa bez podpisow ? :)) Jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze zycia :** Cytat KLICEK - to Was jest dwoch?! ;Da jak myslales ze tak szybko modele sie robia ? we 2ch jest razniej w razie czego moge sie jeszcze podwoic :D ATAK KLONOW bedzie we wrocku tez ;]
Napisano 7 Październik 200618 l heheh kurde ninja no gratulacje jeszcze raz bo teraz zonke zobaczyłem ! No.. no... no... naprawde piękna jest kobieta ! :* Ty szczęściarzu ! GRATULACJE ! ! ! 10000000000000000000000 LAT ! ! ! [+] Klicek nie tylko wy bedziecie we Wro klonami ;) xD
Napisano 7 Październik 200618 l Little wszystkiego Naj z piękną Małżonką na nowej drodze życia :D Ale jedno musze powiedziec - buty masz po prosty GENIALNE ! :D
Napisano 7 Październik 200618 l cheveti ...juz znowu jestem lysy za dlugo nie lubie jak mam takie kudly ala boniek :) dzieki jeszcze raz chopoki ps. nic sie nie boj klicek zaraz ci podesle :)
Napisano 7 Październik 200618 l little-ninja fajne fotki lady ninja jeszcze fajniejsza :* :P GRATULACJE i samych miłych chwil na nowej drodze życia :)
Napisano 7 Październik 200618 l little-ninja: Gratulacje jeszcze raz! Super pozytywne zdjecia. I rewelacyjna oprawa plastyczna slubu. Na pierwszym zdjeciu w tle widac, ze troche zmieniles styl ;) Ale w kwestii koloru duzy postep ;) A takie wizytowki tylko w ramki wkladac i nad kominkiem wieszac na pamiatke, swietna sprawa :)
Napisano 7 Październik 200618 l no to ja tez oficjalnie na forum tutaj przesylam buziaki :* ps. a co do wizytówki Cytat A takie wizytowki tylko w ramki wkladac i nad kominkiem wieszac na pamiatke, swietna sprawa wlasnie moja juz stoi na kominku : D
Napisano 7 Październik 200618 l ninja gratulacje, na fotkach wyglądacie na szczęśliwą parę oby zawsze tak zostało ofca czy ty te zęby polerujesz?
Napisano 7 Październik 200618 l Aniu - co do zebow niestety ale zdarza mi sie zapomniec wyszorowac czasami... hm...nie pamietam ale bawilemy sie trosku w szopku suwakami, ale ogolnie mowia ze zle nie sa Master - tak :D po zobaczeniu twojego avka...:D:*:* (jak ja to lubie xD), AG - nie taki mlody....w styczniu 17 stuka...:( gdzie te lata / ano juz po w wakacyje bylo strzyzenie.... ( ;( )ach takie piekne to klaki byly...
Napisano 7 Październik 200618 l ofca czy ja wiem czy to taka strarośc:P mnie tam ten wiek odpowiada:D
Napisano 8 Październik 200618 l no i ja łonce agajn z wypadu we wrzesniu nad morze debki rulez:) ja z kumplem z nad morza od rana poszla wodeczka i kilka browarkow, ale to widac :P i jeszcze z wesela ostatnio znaczy poprawiny na drugi dzien po prawej odemnie pan mlody i kumpel zrobilismy sobie koloratki z chusteczek buehehe
Napisano 8 Październik 200618 l no to jeszcze jedno zdrowko !!! z ktorejs tam posiadowy :) i na jakies imprezie dzialkowej jeszcze ja z dziewczyna w mojej malej firmie
Napisano 9 Październik 200618 l pikSar napisał: Kuciel, aj ty byku ty..... buehehehe przecie ja malootki ;**
Napisano 9 Październik 200618 l Kuciel napisał: i na jakies imprezie dzialkowej Ile w tym zdjeciu autentycznosci :) Wreszcie ktos pokazal jak naprawde wygladamy z drugiej strony ekranu :D Kuciel, pokazales nam droge. Teraz my pokazmy nasze zblazowane twarze o 4 nad ranem :D
Napisano 9 Październik 200618 l to nie bylo nad ranem tylko ja zaraz chwile pozniej umarlem i na siedzaco zasnalem buehehehehe :D dla mnie to byla koncowka imprezy ;]
Napisano 9 Październik 200618 l ah Kuciel fajna mata firmy ale przy takim stylu życia...lol...to długo nie pojedziesz...ale jest wesoło:P
Napisano 9 Październik 200618 l Zgadnijcie kto to xDD {nie ma to jak EMOCJONUJACE wyklady z politologii xDDDD}
Napisano 9 Październik 200618 l a ja mysle, ze to jest koles co zycie martuje... dzienne studia go 2 hell
Napisano 9 Październik 200618 l no w sumie polowicznie sie z Toba zgadzam Kurt niestety studia zoczne no jakby Ci to powiedziec no sa do dupy prawie pod kazdym wzgledem OPRCZ tego ze nie trzeba chodzic codziennie ;] co nie oznacza ze niechcial bym chodzic na zaoczne :D
Napisano 9 Październik 200618 l KLICEK napisał: no w sumie polowicznie sie z Toba zgadzam Kurt niestety studia zoczne no jakby Ci to powiedziec no sa do dupy prawie pod kazdym wzgledem OPRCZ tego ze nie trzeba chodzic codziennie ;] co nie oznacza ze niechcial bym chodzic na zaoczne :D hehehehe no masz racje :D knysha co wy tam (na studiach ) lawki macie phi u nas sa wieeeelkie sale wykladowcze ;P ps. chyba moj pierwszy post w tym watku :) hehe fajnie bylo zobaczyc klickow dwoch :)