illy Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 zaklad ze wrzuci czy nie wrzuci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 thorgal - a bylo juz tak dobrze.. juz sie z nami draznila :P ze moze nie wzuci ze cos tam...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 cicho tam Thorg wam sie chce macie rowra :D akurat mi pipka zrobila dzjecie jak rybke robilem :D...zdziwienie ...szalenstwo!!! niech to trwa !!!...niech totrwa!!!!...kocham was :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Chlopie, lepiej przestan pic te mleko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 coś ty pił że masz takie śliczne oczyska? ja też tak chce :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 jak ten rowr nam schudł, łolaboga dziecino, musisz lepiej się odżywiać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 male kurde only mleko :D tweetybuhhahaha najgorsze to to ze ja na trzezwo zawsze na foto wychodze jak idiota :D vorekco ty to wlasnie byla chwila po tym jak zjadlem tone pysznego spagetti jamiiii nie jakiegos tam z torebki tylko prawdziwego:D haha i przytylem z 10 kilo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 jaka słodka mordka! :D :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 rowr weees nie strasz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Nadszedl czas aby wszytskim objawil sie takze peters ;] foty z Union of Rock w Wegorzewie. ta mi sie nie podoba ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 swój zią ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Ja teraz czekm na foty z moją panną, jakie nam jej koleżanki porobiły na plaży w Sopocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 JA też :D Byle szybko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 siemasz peters. Witaj w gronie długowłośnych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 siemasz peters. Witaj w gronie długowłośnych ;) witam, witam ;) widze, ze nie jestem sam ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 ogolnie odkad ja sciolem dlugie klaki u grafikow sa juz pase :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 tez mialem dlugie wlosy no ale jak rowr sciol to cobylo zrobic.. musialem byc trendy .. a teraz ani wlosow ani trndy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 rowr mam taką samą grzywę :D to my jesteśmy trendy na topie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Efff to poczekajcie az sie jutro obstrzyge, lamas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 też sobie zrobie jak fryzjerka wróci i będziemy trendy i na topie :D kome - ty masz wylizaną w drugą strone :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Rowr dlugo lezales nieprzytomny ? ;) bo widze ze jestes prawie ogolony ;D Kome jak zawsze pelna powaga rotfl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 cicho. to stylizacja pod forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Bauns & lans, chopoki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Zawsze poważny, zawsze opanowany. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 hahaha na darmowym papu bylem trzeba bylo sie ogolic co by udac "domnego" i wepchac sie w kolejke pod caritasem :D kome git git tylko u mnie skocznia sie na brudzie trzyma nie na zelu :D to jest lans :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 gdzież tam u kome'a żel :D przecież widze , że to przetłuszczone włosy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 dobrze chveti gada. ja i żel no to jedno odpada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Chłopaki, nie widzicie, jak on was wkręca? To jest fotomontaż z maxowym hairem... wy się golicie, a on się śmieje... A ja tymczasem zapuszczam wąsy... zobaczymy ile mi tego kudła urośnie do 20 sierpnia, bo wtedy chcę je zgolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 hehe, mi brakuje do pasa okolo 30 cm, a moze i mniej ;) no wiec musicie wyciagnac z tego jakis wniosek.. i chodowac wlosy :D a Ty Shogun zobaczysz ile Ci uroslo 20 sierpnia, ale za rok ;D pozdrawiam. [wyjechalem na woodstock;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Shogun o którym mówiłeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 hehehe kolejna z cyklu debilne miny rowra :):):) pozdrowienia dla misakow z shouta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 ja ten w srodku jestem.. mszka miki jest trendy anie tam wloski na zelu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 hey, yo xzibit - check my new ride! Jaka tam myszka miki! Czujesz ten bauns ziom?! :D Lil Jon feat. Eastside Boyz & Elephant Man & Busta Rhymes - Get Low Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 haha Pimp my Ride :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 hahah ja mialem moskwicza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Mówiłem o Rowrze. A wąsy zgolę 20-go bo do panny jadę a ona nie lubi jak kłuję... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorga Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 no ok, bylam wczoraj na zakupach i zostało mi 45 złotych do wtorku ;) chyba rozumiecie, ze w takiej sytuacji MUSZE wkleic fotke ;> http://img162.imageshack.us/img162/8149/sukienka2ye5.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 heh a ja sie zastanawialem co sobie wrzucic na pulpit:) Thorga fajna fotka z fjna kobietka :) tylko ten kontakt musialem usunac bo mi bruzdzi :) wiedzialem ze nie wyczyma kobiety juz tak maja po prostu lubia kusic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 mhm;) że też tak mało kobiet jest na max3d :/ ale te co są to pierwsza klasa :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Thorga, wyjdziesz za mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Deus a fuu z kobieta????? bleee jestes oblecha :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 deus w ogóle jakiś nie zdecydowany Oo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 blah, czlowiek chce sie ustabilizowac, a tu go od razu od jakichs metro-seksualnych wyzywaja :/ ble! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Thorga, a kto Ci te zdjątka pstryka ? :P edit: ładna ta sukienka ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 i zaraz się okaże że chłopak... albo co gorsza.. mąż :/ ( raz była półka i lodówka :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 i zaraz się okaże że chłopak... albo co gorsza.. mąż :/ ( raz była półka i lodówka :> ) biedny Deus. chłopak chyba się załamie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 blah, czlowiek chce sie ustabilizowac, a tu go od razu od jakichs metro-seksualnych wyzywaja :/ jak powiedzial tato do mego znajomego jak mu ten oswiadczyl ze jest gejem:"masz swietny samochod...nie...masz drogie ciuchy i apartament...nie...to ty zwykly pedal jestes" haha pozatym metro sa hetero :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 eee tam załamie, jeszcze młodą ma:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 biedny Deus. chłopak chyba się załamie. i zamiast na nowe kiecki dla Thorgi czeba bedzie na psychoanalityka dla Deusa eh co za zycie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 A ku ku! :D wiecej na knysha.fotolog.pl {heee seeee reklame robie xD} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi