Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cicho tam Thorg wam sie chce macie rowra :D

akurat mi pipka zrobila dzjecie jak rybke robilem :D...zdziwienie ...szalenstwo!!! niech to trwa !!!...niech totrwa!!!!...kocham was :D

8d61aa606ae0428d.jpg

Napisano

male kurde only mleko :D

tweetybuhhahaha najgorsze to to ze ja na trzezwo zawsze na foto wychodze jak idiota :D

vorekco ty to wlasnie byla chwila po tym jak zjadlem tone pysznego spagetti jamiiii nie jakiegos tam z torebki tylko prawdziwego:D haha i przytylem z 10 kilo :D

Napisano

hahaha na darmowym papu bylem trzeba bylo sie ogolic co by udac "domnego" i wepchac sie w kolejke pod caritasem :D

kome git git tylko u mnie skocznia sie na brudzie trzyma nie na zelu :D to jest lans :D

Napisano

Chłopaki, nie widzicie, jak on was wkręca? To jest fotomontaż z maxowym hairem... wy się golicie, a on się śmieje...

A ja tymczasem zapuszczam wąsy... zobaczymy ile mi tego kudła urośnie do 20 sierpnia, bo wtedy chcę je zgolić.

Napisano

hehe, mi brakuje do pasa okolo 30 cm, a moze i mniej ;)

no wiec musicie wyciagnac z tego jakis wniosek.. i chodowac wlosy :D

a Ty Shogun zobaczysz ile Ci uroslo 20 sierpnia, ale za rok ;D

pozdrawiam.

[wyjechalem na woodstock;]]

Napisano

hey, yo xzibit - check my new ride!

Jaka tam myszka miki!

knysia.jpg

Czujesz ten bauns ziom?! :D

Lil Jon feat. Eastside Boyz & Elephant Man & Busta Rhymes - Get Low

Napisano

heh a ja sie zastanawialem co sobie wrzucic na pulpit:) Thorga fajna fotka z fjna kobietka :) tylko ten kontakt musialem usunac bo mi bruzdzi :)

wiedzialem ze nie wyczyma kobiety juz tak maja po prostu lubia kusic :P

Napisano
blah, czlowiek chce sie ustabilizowac, a tu go od razu od jakichs metro-seksualnych wyzywaja :/

jak powiedzial tato do mego znajomego jak mu ten oswiadczyl ze jest gejem:"masz swietny samochod...nie...masz drogie ciuchy i apartament...nie...to ty zwykly pedal jestes" haha pozatym metro sa hetero :D