Zbychowaty Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Shogun 3d - Łiiiiii Ar De Czaaaaampioooons !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 hahah Shogun 3D dobrze zrobiłeś że je zgoliłeś :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Tia... czemu nikt ich nie żałuje...? Wszyscy się tylko cieszą, a mnie zimno w pysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 to noś kominiarke ;) ciepła wygodna i ludzie od razu milsi ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Hyhy nie było Ci w nich specjalnie do twarzy Shogun ;) coś a'la wąs Adama Małysza :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Shogun: buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha buhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D impressive. trzeba mieć odwagę, żeby tak wyleźć na miasto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 impressive. trzeba mieć odwagę, żeby tak wyleźć na miasto :D *Owned* hahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 yhmm... słaby ziomek... zapuszczaj włosy i zrób dredy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Tweety, thx, na Ciebie zawsze mozna liczyć w sytuacjach depresyjnych... roftl. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Shogun 3D oo jaaa bajeczne byly ja bym nie scinal!!! widze cie w latexie :D i z takim rozpietym zamkiem z przodu :D jakis chomik na klate czy inne futerko i bajka :D ...niie noo naprawde rewelka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 jeszcze ciepla, doslownie z drugiej strony ekranu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 SWRSC za normalnie wyglądasz jak na grafika ;P żadnych cieni pod oczami, zarostu typu osama ani nawet dredów musisz coś z tym zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 bo to nowy lepsiejszy model grafika :D oldd school odchodzi w zapomnienie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 uuuu to co jam z sobą zrobić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 powiesić się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 bo to nowy lepsiejszy model grafika buzi buzi rowr :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 patrzcie na dofa i szafe w tle po lewej. to maxwell! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 A ja jestem fajny - mam profil na fotce... :P I wrzucam zdjęcia które tam zamieściłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 No wiec odwiedzilem dzisiaj pare młoda i zlozylem im zyczenia na nowej drodze zycia od calego max3d.pl ;) Wrzucam tylko zdjecie kosciolka (bardzo fajny i przytulny) , slub byl piekny :) Reszte fotek zostawiam do wrzucenia panu młodemu(little-ninja) nie bede mu przeciez odbierał tego przywileju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 fajnie fajnie już czekam na więcej fotek może jakiś filmik nawet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 a tu Oleńka moja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Ech nie wazne tu było cos głupiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 magg ale zazdrosnik :p wez wez powiem wszystko twojej pannie :D wiem gdzie mieszka ;) SWRSC nie mow mu gdzie mieszkasz bo przyjedzie i wioski ci narobi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Maguu i tak woli facetów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 fajna:):):) jak na blondynke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 SWRSC: powiedz że to twoja siostra... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 słodki sweterek. ale to znowu maxwell :D żyjcie razem długo i szczęsliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 No to teraz ja :) Refreshing :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 No, no Kris, ale się zmieniłeś, broda już nie na całym froncie ale porządnie przycięta. Żeś się odpicował normalnie:) Małżeństwo Cię zmienia na lepsze:P He,he Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 mmm.. SWRSC dobrze trafiłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Kris_R - wiedziałeś gdzie uciąć kadr na prawym zdjęciu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Te wasze komentarze :D HAHA! Zawsze mnie rozbawiają :) Również pozdrawiam Dave! A co do małżeństwa :) polecam wszystkim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 magg ale zazdrosnik :p wez wez powiem wszystko twojej pannie :D wiem gdzie mieszka ;) SWRSC nie mow mu gdzie mieszkasz bo przyjedzie i wioski ci narobi ;) No gdzie? :D Ja wioski? No nie żartuj, przeca ja w metropolii mieszkam :D Maguu i tak woli facetów :D :* No to teraz ja :) Refreshing :] Wielki porwót :) A co do małżeństwa :) polecam wszystkim ;) Ja skorzystam...kiedys :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Kris_R - każdy tak mówi żeby się pocieszyć ;) ale my już swoje wiemy - kajdany, zmywanie naczyń, nie wolno nawet za jakąś laseczką się obejrzeć, restrykcje co do picia piwa... ;) nas nie oszukasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 ziomuś dobrze kombinuje ;) ale czasem to zależy od drugiej połówki jak się nie przypasuje to może być piekło na ziemi ;) ale za to jak się dobrze wybierze... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 to wtedy może być naprawdę sympatycznie ;) szukajta i znajdujta ludziska drogie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 to wtedy może być naprawdę sympatycznie ;) szukajta i znajdujta ludziska drogie :) heheh wojek dobra rada ;) Sam sie wkopał i teraz innych namawia bandyta jeden :* MaGuu Dobra dobra ja swoje wiem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 u mnie malzenstwo za 3 lata - tak planujemy. Jest jedna przeszkoda na naszej drodze - MaGuu ostatnio do mnie zarywa o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 ...kajdany, zmywanie naczyń, nie wolno nawet za jakąś laseczką się obejrzeć, restrykcje co do picia piwa... Hehe jak sie ktos da wciagnac pod pantofel to bedzie tak mial ;]. Z kobietami trzeba twardo, a jak! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 u mnie malzenstwo za 3 lata - tak planujemy. Jest jedna przeszkoda na naszej drodze - MaGuu ostatnio do mnie zarywa o_0 Na forum niby taki hetero, a jak co do czego to mi ostre klapsy sprzedajesz buehehehehe Z kobietami trzeba twardo, a jak! ;] I ze mna tak jeszcze poprosze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 illy robi najgrubsza impreze tego polrocza ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 no ta pannna za Toba to sie wysmienicie bawi heheh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 illy ta imperza to w operze jest:D bo taka kurtyna podobna i ludzie bawią sie szłowo ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 SWRSC, jak to dobrze ze jeszcze trzy lata... przynajmniej jest jeszcze czas zeby Ci ja odbic ;) Swoja droga, moglbys troche czesciej wrzucac tu fotki Olenki xD ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Ostatnia sobota - ból łamie w kościach na dworcu głównym w Poznaniu ;) Propozycje matrymonialne prosze kierować na zaciskaj@pośladki.eu . Tylko zdecydowani panowie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 PAINbringer - ja bym uwazal na Twoim miejscu z takimi propozycjami, bo jeszcze sie ktos zglosi {np. MaGuu xDDDDD} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Nie...juz w chłopcach nie gustuje ;) To był tylko krótki okres w moim życiu - zakonczenia miało miejsce w dniu moich 19 urodzin - czyli do wczoraj :D Zostaje przy swojej Natalce :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 jak mozesz Ty draniu?! Po tym co razem przezylismy? ;((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 ep! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Nie...juz w chłopcach nie gustuje ;) To był tylko krótki okres w moim życiu - zakonczenia miało miejsce w dniu moich 19 urodzin - czyli do wczoraj :D Zostaje przy swojej Natalce :* Buehehehe, az sie boje zapytac co sie stalo xDDDDDDD *rotfl* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi