Knysha Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Ej tam :> na chemii bylo wesolo, szczegolnie w drugim polroczu 3kl - totalny luz, bo nauczycielka siedziala tylko z ucznami, ktorzy chemie zdawali, no ale... Epitety ladne lataly ;] No i tez nie zapomne jednego motywu z chemii - 13 czerwca 2004r, wystawianie ocen, a pani od chemii mowi do mnie: 'te, szymula, ja nie wiem czy ty wiesz, ale ci bania wychodzi' xDDDDDDDDDDD {dobrze, ze mnie poinformowala miesiac przed wystawianiem ocen ;]} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zusia-27 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 S.T.O.R.M Olie moje oczy dobrze widzą , a napewno dobrze widzą bo wzrok mam sokoli to napisałeś :To może ja pokażę siebie i moją brykę Na szczęście nie za dużo widać. więc można uznac, że Twoja. Illy ja byłam w sierpniu w gdyni i nie widziałam :( szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 ale skoro nie z dużo widać to pewnie jest to to kombi po lewej ;)) bo vipera o widać całego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 S.T.O.R.M Olie moje oczy dobrze widzą , a napewno dobrze widzą bo wzrok mam sokoli to napisałeś :To może ja pokażę siebie i moją brykę Na szczęście nie za dużo widać. więc można uznac, że Twoja. OMG. Źle napisałem:/. Miało być "moja". Po drugie stoję na zewnątrz. I widać gdzieś kluczyki do niego?:) Jakbym stał obok lotniskowca to też by znaczyło, że jest mój?:) fikołek, jakie kombi? Taki wyjadacz i na vana mówi kombi:P A ja nie jestem taki ładny jak ten Viper? ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zusia-27 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Lotniskowiec to co innego:) a co do kluczyków to ja swoje nosze w kieszeni :) nie bede się chwalic marka samochodu... Hmm wszyscy sie chwalą tutaj swoimi fotkami z dziewczynami. Może ja i swoją pokaże z 2gą połową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 PAINbringer, niezly drech z Ciebie moglby byc... a nie wazne .... ps. i tak Cie wczesniej widzialem, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Wszyscy organizuja zloty to my tez!!:D odbył sie miniaturowy zlot 3D w Kielcach...uczestnikami byli Pionier i Kliment...było fajnie tylko krótko. zdjecia z maxowania http://www.mm.pl/~kliment/pioniu_i_klimciu.jpg http://www.mm.pl/~kliment/pionier_i_ja.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 hehe, rewelka :D Swego czasu dawałem do web-artu stronkę dla Parku Przygody "Skalisko" w Złotym Stoku (http://www.skalisko.eu. Dzisiaj miałem okazję osobiście tego doświadczyć :) Polecam serdecznie wszystkim, niesamowita sprawa. reszta fotek (ja i brat) na http://www.octavo.webd.pl/skalisko Naprawdę warto się tam wybrać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 no ciekawie ciekawie;] małe ekstrime nie jest złe;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 dla prawdziwego grafika to nie jest już małe ekstrime tylko imposible ekstrime ;)) pobawiłbym sie na takim placu zabaw ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 jakie extreme, leciutko wszystko idzie, ale pomęczyć się nieco trzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Hmm wszyscy sie chwalą tutaj swoimi fotkami z dziewczynami. Może ja i swoją pokaże z 2gą połową... no dawaj dawaj ;) Vorek : Oo widze że oświerlenie opanowałeś do perfekcji :D już prawie realistyczny render ;) osobiście też lubię takie laski.. :) i fajnie jak by był rower :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 za wysoko jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Knysha i "zielone pluca" Wroclawia w tle ;] - przyjechal i juz po dachach lazi cholernik ;P {ale przynajmniej mam stancje i jest git ;>} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 tymbardziej za wysoko dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 jakie piękne luksusowe osiedle, jak z widokówki ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 bo to polska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 i dlatego amerykańce przyjeżdżają np do łodzi filmy kręcić bo zapuszczone ruiny w środku miasta już tam są :) i nie trzeba kasy ładować w budowe czegoś takiego tylko za grosze wynająć ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Last czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 właśnie takie miny się robi jak się wcześniej o zagryzce albo o popitce nie pomyśli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Knysia, zamierzasz studiowac we wrocku? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 deus nie jesteś na czasie z newsami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Illy do twarzy ci w tym pomaranczku!!! ;) Powiedz szczerze, co zobaczyles, rachunek czy dopiero menu czytasz po chinsku??? :rolleyes: ha ha ha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Vorek ale w fajnym miejscu byłes, Zazdroszcze ! Lubie takie klimaty :) Knysha ty też byłes w fajnym miejscu ale za takimi klimatami nie przepadam ;) Lepiej sie przyznaj ze chciałes skoczyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 illy pewnie zobaczył półmisek z dziwnymi owocami morza:D... a następnie rachunek. Ewentualnie jakiś szalony fan poprosił go o autograf;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Knysha, tak czy nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 no tak z nudów;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Jak Was coraz wiecej we Wrocku to zróbmy jakieś piwko na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 wole na pergoli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Tomuś co to fota skanerem pstryknieta? :P noo wroclaw piekne miasto... ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 może być Pergola, nawet lepiej, tylko trzeba zwijać się przed wieczorem bo to "dzielnica złą sławą owiana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 dlatego ze jest tam osiedle studenckie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Deus - no zaczynam studia 2pazdziernika na DSWE > Media cyfrowe i komunikacja elektroniczna :], moj wspołlokator tez na tej samej specjalizacji, wiec git ;] pikSar - ja bede we Wro ok. 27-28 pazdziernika z gratami {ciuchy, komp itp} wiec jestem za browarkiem ;] edit: pytanie do wroclawiakow - rejony Kosciuszki/Komuny Paryskiej/Pradzynskiej sa bezpieczne? Tam wlasnie mam stancje i sie zastanawiam nad kupnem jakiegos kalasza albo bazooki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 knysha: katana ci wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 ekhem... jak by ci to powiedzieć... kup sobie dobre zamki do drzwi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 i badz gotowy na to, ze beda Cie zaczepiac panie w bardzo krotkich spodniach mimo iz zimno na dworze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 tweety - w sumie to mieszkam w takim odnowionym bloku {chyba jedyny normalnie wygladajacy na Pradzynskiej xDDDDD}, klatka z domofonem no i solidne drzwi z debu z zamkami Gerdy. Wystarczy? Tak cos mysle, ze pewno zmienie mieszkanie po miesiacu moze dwoch, bo troche dlugo na pl. Strzegomski sie jedzie - ok. 35-40min autobusem ;/ edit: badyl - juz cos tam do mnie jakis pan Henio {tak mowila do niego sprzedawczyni ;]} gadal jak stalem w sklepie, ale zlalem go i jakos sie zmieszal jak popatrzylem z byka na niego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 lol - chcecie powiedziec ze na ulicy Podwale tez "straszy"? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Deus nie wiem czy straszy, ale slyszalem ze tam gdzie mieszkam to z deka 'trojkat bermudzki' jest ;] - ale ja sie nie boje, 4 lata karate trenowalem, nawet szybko biegam no i kupilem sobie obronna palke teleskopowa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 podwale to raj, do rynku blisko, wezel komunikacyjny i wogle centrum.. podwale jest wporzo :P trzeba korzystac poki Lerciu nie widzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Ja chyba sobie kastet kupie :D Serio podwale takie fajne jest? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 powiem tak nie jestem szerokiej postury ani przesadnie wysoki, a zdarzalo mi sie po podwalu i wogole w okolicach rynku chodzic o 4:00 nad ranem i jakos nigdy nie zostalem pobity/ograbiony/sponiewierany/ lub wszystko na raz. wogole tyle sie mowi o tej calej przemocy i wogole ale ja jakos nie doswiadczylem. raz tylko musialem uciekac w parku zachodnim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 a ja mialem sie tam przeprowadzic, phi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Illy - wiesz dobrze, ze mi nie przeszkadza Twoja obecnosc :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 powiem tak nie jestem szerokiej postury ani przesadnie wysoki, a zdarzalo mi sie po podwalu i wogole w okolicach rynku chodzic o 4:00 nad ranem i jakos nigdy nie zostalem pobity/ograbiony/sponiewierany/ lub wszystko na raz. Hehe no ja w sobote rano o 6 wracalem z rynku i tez nikt nic sie nie czepial ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zusia-27 Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 krzyhhh gdybym pokazała tutaj zdjęcie swoje i swojej 2giej połowy to uwierz mi, że ta 2ga połowa by mnie udusiła :) ponieważ to ktoś kto również działa na max3d :) więc lepiej nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 krzyhhh gdybym pokazała tutaj zdjęcie swoje i swojej 2giej połowy to uwierz mi, że ta 2ga połowa by mnie udusiła :) ponieważ to ktoś kto również działa na max3d :) więc lepiej nie:) No nie daj się prosić:D Pochwal się nim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 http://www.mm.pl/~kliment/pionier_i_ja.jpg Wydało się! Kliment, to Władysław Frasyniuk! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 krzyhhh gdybym pokazała tutaj zdjęcie swoje i swojej 2giej połowy to uwierz mi, że ta 2ga połowa by mnie udusiła :) ponieważ to ktoś kto również działa na max3d :) więc lepiej nie:) no to teraz tym bardziej pokaż ;) plzz nie daj sięprosić.. pogadaj z twoją połową :D i pewnie naszym znajomym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zusia-27 Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 S.T.O.R.M. może Ty się najpierw pochwal swoja połową :) (jeśli ją posiadasz oczywiście). krzyhhh hmm zapytam czy moge ;) może się zgodzi :) to sie pochwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi