polka dot Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 dobra, pani z Arpera to tak naprawdę moja dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 http://www.mm.pl/~kliment/pionier_i_ja.jpg Wydało się! Kliment, to Władysław Frasyniuk! :D co jest do czorta, zeby bez mojej zgody wypraszam sobie RA :D !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Hahahahahaha!..i tak nienajgorzej..lepszy Frasyniuk niz Gosiewski np!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 no to dzisiaj zmienilem swoj design ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 tez lubie sie czasem markerem pomazac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 to nie marker :| kurna, dopiero co ze studia wyszedlem !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 no kuciel do konca zycia naznaczony!!! a co mamusia i tatus na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 aaaajc musialo bolec :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 wygląda jak henna :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Kuciel nie no dziara konkret :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 o KILCEK wstałeś :D patrz jaki ładny żeton :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Kuciel, a przy takim tatuazu nie powinno byc opatrunku? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Kome no zetony pierwsza klasa :** a Ty przed snem czy juz po ? :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 ja wszystko zrozumiem. skóra, pejcze, kadanki, nawet kisiel i budyń. ale, żeby sobie kawałek loga max3d.pl wyryć na ramieniu? :D :D :D taki w sumie podobny motyw :] ogólnie to gratuluję odwagi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Tweety no jak na prawdziwego grafiko geeka przystalo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 dobre hehe :D Deus jak dobrze zrobiony to nie trzeba, generalnie moja skora dobrze przyswaja i nawet krew nie leciala ani razu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 hmm... krew nie leciala... przyznaj sie - to nie byl Twoj pierwszy raz, hmm? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 fajny motyw a ja taki na pół twarzy zrobie sobie jak jakiś gostek z Final Fantasy miał chyba ;))) do tego 5 kg złoty łańcych i będzie respect na ulicy nawet w nocy ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Respect? Ty nosząc złoto pamiętaj o dobrej spluwie i zapasie naboi odpowiadającemu 10 - cio krotnej masie zlota. A tak soją drogą: Kuciel po konsultacji ze mną sam zaprojektował ta dziarke, wiec i ja maczalem w tym palce... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 bauahh kuciel ale cycki :* wyglądasz jak neo nazis albo NS jakies :D łysa głowa strach przesc w biały dzien obok ciebie misiu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 nie nie mnie z neo lamusami nie mieszaj ja spokojny chlopak, przeciez to widac odrazu :** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Kuciel byś się do zdjęcia uczesał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 a ja z nim spałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Kome przyjedz jeszcze raz a i Ciebie tak urządzimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 dzięki. wystarczy że Kuciel wsadził mnie w zły autobus :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 trzeba bylo sie Martusi zapytac a nie jego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Kome no nie mow ze nie bylo milo :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 nie narzekam oczywiście. było zajewypas :) ale zdjęć do dzisiaj nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 buehehehe bo ci nie wyslalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Respect? Ty nosząc złoto pamiętaj o dobrej spluwie i zapasie naboi odpowiadającemu 10 - cio krotnej masie zlota. West and East Coast NiggaZ! :D Kuciel - pewnie że widać :) Ale po ciemku mniej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Najwyższy czas pokazać jak wyglądam z drugiej strony monitora;) Bo używał nielegalnego oprogramowania: :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Prosze sie teraz nie smiac: Reszta: http://svoboda.org.pl/galeria/2009-09-14_bulka-parysska-body-machine_sfinks_sopot_(illy&this-is-me)/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 lol :D prawie jak usmiech :D:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 bosz! illy! przeszedłeś zmianę płci? i co to za pięknotek stoi po twojej prawej?? ale opaskę na włosach masz fajną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 aaaaaaaa cicho ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Ahahahaha, illy sie ogolil na cacy ;] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Ej sorry, ale ma ktoś tak, że jak przegląda te zdjęcia, to robi takie same miny jak na tych obrazkach? Bo mi się już to nie pierwszy raz zdarza :-) A tak na marginesie to co ten pan z tyłu robi? : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 O kurde, Obywatel, niezle sie przygladales :P Niezly kwas XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 o jeny sprawdza czy kolezanka nie jest aby przeterminowana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 o jeny sprawdza czy kolezanka nie jest aby przeterminowana :D Hmm mnie tam uczyli, ze sie gdzie indziej sprawdza... ;] :eek: :D;););););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 lol zberezniku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 A mam wkleic Twoje wypowiedzi z czata? hehehehehehehehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 lol szantarzysta ! :D Moje to tam nic Rafal walil najlepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 illy hmmm fajna dziewczyna (mam podejrzenia że może być wampirem:)) ale za dużo się całowałeś i troszkę ci usta opuchły jakby ;)) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Knysia z 3-ciej strony ekranu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Illy, daj mi namiar na ta panne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 aaaa Deus coś Ty zrobił z nickiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Deus jak zmieniłeś nika merv_ ma z tym problem i ja też troche o zmienie myśle w końcu jestem poważnym facetem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 to nie jest przypadkiem żona skila panowie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 nie, nie zona ;p namiaru nie dam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi