hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 piksar: od razu mi sie przypomnial transparent z meczu lech;): tyskie - trudno dostępne w champions league:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 dobrze ze jestem uzalezniony tylko od komputera i nie mam cisnien jeszcze na browary / fajki BOZE DZIEKUJE niszcze tylko oczy :D:D i Ty to nazywasz życiem?:P Dobry browar nie jest zły!!A Tyskie? Tyskie Ponad Wszystkie!!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 na poczatek fotka na odpowiednim tle jeszcze 2 z pozowania ech czesc dekoracji i przykladowa wizytowka (na tapecie znalazl sie akurat boba) fotka z imprezki no i na koniec max3d crew hehe jeszcze raz podziekowania dla klicka i jego brata ze chcialo mu sie wpasc i zlozyc zyczenia dla kolegi z forum :) pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 no i sie trochu wybyczylismy poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Jeszcze raz gratulacje :) Ty nie od zawsze miałeś taki bujny hair , nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Hepibersdej :*** Klicek ma klona? Jakaś dziwna moda ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Hepibersdej :*** Klicek ma klona? Jakaś dziwna moda ;p. niebezpieczna bym powiedział LittleN - mimo że sie nie znamy jeszcze - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 little-ninja - once again wsio najlepszego ;) KLICEK - to Was jest dwoch?! ;D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Little - no super ze wkoncu wrzuciles :D Moge prosic o foteczke zbiorowa bez podpisow ? :)) Jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze zycia :** KLICEK - to Was jest dwoch?! ;Da jak myslales ze tak szybko modele sie robia ? we 2ch jest razniej w razie czego moge sie jeszcze podwoic :D ATAK KLONOW bedzie we wrocku tez ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 heheh kurde ninja no gratulacje jeszcze raz bo teraz zonke zobaczyłem ! No.. no... no... naprawde piękna jest kobieta ! :* Ty szczęściarzu ! GRATULACJE ! ! ! 10000000000000000000000 LAT ! ! ! [+] Klicek nie tylko wy bedziecie we Wro klonami ;) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 haha atak klonow jak sie patrzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 To jeszcze Kaczynskich zaprosmy xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Little wszystkiego Naj z piękną Małżonką na nowej drodze życia :D Ale jedno musze powiedziec - buty masz po prosty GENIALNE ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 cheveti ...juz znowu jestem lysy za dlugo nie lubie jak mam takie kudly ala boniek :) dzieki jeszcze raz chopoki ps. nic sie nie boj klicek zaraz ci podesle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 little-ninja fajne fotki lady ninja jeszcze fajniejsza :* :P GRATULACJE i samych miłych chwil na nowej drodze życia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 little-ninja: Gratulacje jeszcze raz! Super pozytywne zdjecia. I rewelacyjna oprawa plastyczna slubu. Na pierwszym zdjeciu w tle widac, ze troche zmieniles styl ;) Ale w kwestii koloru duzy postep ;) A takie wizytowki tylko w ramki wkladac i nad kominkiem wieszac na pamiatke, swietna sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 no to ja tez oficjalnie na forum tutaj przesylam buziaki :* ps. a co do wizytówki A takie wizytowki tylko w ramki wkladac i nad kominkiem wieszac na pamiatke, swietna sprawa wlasnie moja juz stoi na kominku : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 serwus :) little-ninja - gratulacje i powodzenia dla Was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 afrOfca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 ninja gratulacje, na fotkach wyglądacie na szczęśliwą parę oby zawsze tak zostało ofca czy ty te zęby polerujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 normalnie młody ajsztajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 a to nie pora strzyżenie owiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 przecież nawet na pół skarpety nie starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 bo moze juz po strzyżeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 naelektryzował się :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Aniu - co do zebow niestety ale zdarza mi sie zapomniec wyszorowac czasami... hm...nie pamietam ale bawilemy sie trosku w szopku suwakami, ale ogolnie mowia ze zle nie sa Master - tak :D po zobaczeniu twojego avka...:D:*:* (jak ja to lubie xD), AG - nie taki mlody....w styczniu 17 stuka...:( gdzie te lata / ano juz po w wakacyje bylo strzyzenie.... ( ;( )ach takie piekne to klaki byly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 ofca czy ja wiem czy to taka strarośc:P mnie tam ten wiek odpowiada:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 no i ja łonce agajn z wypadu we wrzesniu nad morze debki rulez:) ja z kumplem z nad morza od rana poszla wodeczka i kilka browarkow, ale to widac :P i jeszcze z wesela ostatnio znaczy poprawiny na drugi dzien po prawej odemnie pan mlody i kumpel zrobilismy sobie koloratki z chusteczek buehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 kuciel co jak co ale na ksiedza mi nie wyglądasz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 hehe Bad Boys dwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 no to jeszcze jedno zdrowko !!! z ktorejs tam posiadowy :) i na jakies imprezie dzialkowej jeszcze ja z dziewczyna w mojej malej firmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Kuciel, aj ty byku ty..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Kuciel, aj ty byku ty..... buehehehe przecie ja malootki ;** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 i na jakies imprezie dzialkowej Ile w tym zdjeciu autentycznosci :) Wreszcie ktos pokazal jak naprawde wygladamy z drugiej strony ekranu :D Kuciel, pokazales nam droge. Teraz my pokazmy nasze zblazowane twarze o 4 nad ranem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 to nie bylo nad ranem tylko ja zaraz chwile pozniej umarlem i na siedzaco zasnalem buehehehehe :D dla mnie to byla koncowka imprezy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 ah Kuciel fajna mata firmy ale przy takim stylu życia...lol...to długo nie pojedziesz...ale jest wesoło:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Zgadnijcie kto to xDD {nie ma to jak EMOCJONUJACE wyklady z politologii xDDDD} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 hmmmm Baginski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Musi Deus ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Zgadujcie dalej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Śpiący student xD co wygrałem ??;> [+] Drakula ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 hmmm knysha aka Lt.Knysha ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Nieeeeee ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Twoj mąż ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Zgadujcie dalej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 DZon zi?? omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 ja myśle, ze to jest zakościelny XD (lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 a ja mysle, ze to jest koles co zycie martuje... dzienne studia go 2 hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 no w sumie polowicznie sie z Toba zgadzam Kurt niestety studia zoczne no jakby Ci to powiedziec no sa do dupy prawie pod kazdym wzgledem OPRCZ tego ze nie trzeba chodzic codziennie ;] co nie oznacza ze niechcial bym chodzic na zaoczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 no w sumie polowicznie sie z Toba zgadzam Kurt niestety studia zoczne no jakby Ci to powiedziec no sa do dupy prawie pod kazdym wzgledem OPRCZ tego ze nie trzeba chodzic codziennie ;] co nie oznacza ze niechcial bym chodzic na zaoczne :D hehehehe no masz racje :D knysha co wy tam (na studiach ) lawki macie phi u nas sa wieeeelkie sale wykladowcze ;P ps. chyba moj pierwszy post w tym watku :) hehe fajnie bylo zobaczyc klickow dwoch :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi