Pablo Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Jak dla mnie bomba...jedynie male bugi sa przy fotelach...ale to raczej wiesz pozdr
Eden-3d Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 bardzo ladnie wymodelowanie,czekam na update i na texturki
inespew Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 model zaje........., tylko nie podoba mi sie tylne nadkole, a nie jest idealnie koliste, bym ci to pokazał ale nie mam psp.....
pg Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Napisano 9 Wrzesień 2003 gotham: THX to all: dzieki za komentarze, bardzo sie pzrydaja, powili zblizam sie do konca modelingu, pojawila sie mysl, aby wstawic do srodka silnik:)tylko ja nie mam o nich pojecia, nawet nei wiem jak wygladaja:( i update - spenetrowałem go analnie:D:
blood_brother Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Model wyczesany w galaktyke.:) Bedziesz robil zawiasy i te \"rurki\" z kabelkami na drzwiach????
SiD Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Nie no model jeste konkretny bez dwuch zdan , super :D szeczególowosc i wogóle :D , odoba mis ie musiales sobie zadac wiele trudu , powarznie doceniam prace i wysilek i poswiecenie z twojej storny, czekam na textury , powodzenia :D
adek Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Bardzo ładny szczegółowy model. Czekam na wersję z teksturami ;)
Loozack Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 jest bardzo szczegółowy... ale nie idealny :) ale co tam... mi by się pewnie nawet nie chciało tyle modelować :D też czekam na wersję z texturami [piwo]
Batou Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 :o Model pierwsza klasa. Błędów nie widzę. Niepodobna mi się jedynie tylnie nadkole, ale to tylko drobiazg. Gratuluję cierpliwości i umiejętności. [soczek]
pg Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Napisano 9 Wrzesień 2003 dziki wielkie za komentarze:) z tutkiem moze byc problem, nie wiem jak mam pokazac w zrozumialy sposob jak wymodelowalem wnetzre(???) loozak, pokarz mi jakikolwiek model cg, nie bedacy dzielem, specow od hoolywodkich f/x, ktory jest idealny:)
Bobby_digital Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 go pg, go pg, go!!! :):) pozdrawiam;)
Loozack Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 źle żeś odpowiedział Sikham :P polecam stronkę >3DCar a \"ideałem\" jest dla mnie >ten
sikham Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Loozac naucz sie interpretować tesksty Pg wyraźnie napisał że nie ma być specy od f/x gdybyś chociaż troche poszperał to być zobacztł że na car.kg są spece od f/x a wiec :P
Loozack Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 a ty gdybyś trochę znał angielski to byś zrozumiał co znaczy \"proffesionals and AMATEURS\" :P
Loozack Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 no dobra, może ten był trochę bardziej pro :P [piwo] no więc pozostaje mi powiedzieć... że moja Honda jest idealna [lol2] kidding :D P.S. Sikham, musimy przestać bo off-topic robimy i zaraz jakiś modek się zjawi i nam w prezencie ba(na)ny porozdaje :)
pg Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Napisano 9 Wrzesień 2003 och...coz moge napisac...tylko bic poklony, kolesiowi, tkory ta beeme zrobil:) na chama i bym znalaz pare elementow, ktore bym wytkna,a le przynam sie, z ebyloby to tylko i wylacznie czepianie sie, bo ten model jest rewelacyjny!!! no to coz...pracuej dalej,a moze si ezblize w wersji finalnej to tej bryczki:)
Loozack Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 PG, życzę ci tego :) i sobie też :D trzymaj się [piwo]
PENdzel Napisano 10 Wrzesień 2003 Napisano 10 Wrzesień 2003 texturowania praktycznie nie bedzie - same shadery :) mapek kilka doslownie
saygon Napisano 10 Wrzesień 2003 Napisano 10 Wrzesień 2003 hmm ladny, ladny. widac ze duzo pracy w to włożyłeś. narazie bez teksturek nie widac jego masy, ale z mapkami bedzie idealnie. podobnie jak reszta czekam na kolejne rendery
Krzysztof Kucharz Napisano 10 Wrzesień 2003 Napisano 10 Wrzesień 2003 Ładna robota! Już czuję te mięciutkie siedzonka :D
DarCon Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 bardzo ładna pracka tylko kiedy teksturki?
pg Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 mamteraz malo czasu, wiec modelowi poswiecam go jeszcze mniej:(a poza tym zstaly same detale, wiec up datow samego modelu juz raczje nie bedzie, czekajcie na final:) larax: kilka postow wczesniej jest temat o tutorialu samochodu...do dziela;)
pg Napisano 15 Wrzesień 2003 Autor Napisano 15 Wrzesień 2003 aaahhmmm, no to bedzie box modeling (na poly) a i zmienilem felgi, bo si ewam nei podobaly:)te moze i lekko sportowe, ale desine prypomina orginalne z freelandera:
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Bardzo ładny model. Nie zapomnisz chyba o tarczach i klockach hamulcowych?? Na renderze ich nie widac, więc pewnie je dopiero dorobisz!!?? :)
graf_zero Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 model swietnie wykonany, gratuluje cierpliwosci i umiejetnosci... :) co do felg- jakos do mnie nie przemawiaja- moim zdaniem sa zbyt oble- co daje nieladny efekt w zestawieniu z ostrymi liniami bryly nadwozia
kozioo Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Mi tez te fele nie do końca pasują :/ Nie pasują do nadwozia i charakteru tego auta. Ale w koncu to twoj model i twoja wizja... PS: Świetny model!
sikham Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 pg te fele są gorsze ot tamtych starych :)
pg Napisano 17 Wrzesień 2003 Autor Napisano 17 Wrzesień 2003 hmm, nie chc e mi sie robic nastepnych fel:/
Loozack Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 staram się być ultra dokładny, co niektórych trochę wkurza ( hi Sikham :) ) i musiałem ci znaleźc kilka błędów/niezgodności :P 1. nadkole nie jest idealnie zaokrąglone, 2. brakuje rowka na karoserii, 3. róg okna jest za bardzo zaokrąglony, 4. felga jest za bardzo zaokrąglona i ma za mało otworów na śruby... spoko, pewnie jeszcze coś znajdę :D trzymaj się [piwo]
pg Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 wracamy z projektem:) PENdzel wstawił free do garazu i majstruje przy nim:) co sadzicie???
kozioo Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Łaaaaaaał :D PS: Taki fajny model, ale te fele:/
blood_brother Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 ogolnie fajnie tylko ja bym zmienil na troszeczke jasniejszy material na zderzaku. I jakos dziwnie wyglada material na oponie i feldze.
sikham Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 ehhhhh w tym tygodniu komus obiecałem że tak bede pisał śliczny model z tym lakierem naprawde super wyglada ps.wycieraczki są za malutkie :] niesiegna nawet do połowy szyby :) :]
Pionier Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 popraw felgi :) fajnie Ci wyszla przednia szyba - refleksy :). Lakier tez ladny :)
Loozack Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 noooo, z lakierem już nie wygląda jak nadmuchany :D wszystko pięknie tylko te przednie lampy jakoś do mnie nie przemawiają :| a i pokaż tyłeczek :D trzym się [piwo]
Gotham Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Jeden ale poważny zarzut... Nie mam ochoty do niego wejść tylko wziąć w rękę i robić \"brumbrum\". Dla mnie to śliczny \"resorak\" po prostu.
Loozack Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 no fakt :| PG, spróbuj obniżyć kamerę i zmienić trochę perspektywę...
pg Napisano 7 Październik 2003 Autor Napisano 7 Październik 2003 w tej chwili to juz PENdzel sie tym modelem bawi, nie ja:) ujecia finalne beda zupelni einne, te jets tylko po to, aby dorbze bylo widac materialy i ustwienia do testow
Triple X Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 jak dla mnie materiał przednich reflektorów jest zły. Tzn jest bardzo fajny ale land rover nie ma gładkich reflektórów :]
inespew Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 ja bym dodał troche kurzu na samochód, wkońcu stoi na ziemi, a po za tym wspaniała robota :D
wiggles Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 nono fjanie wkomponowany w scene ladnie to wyglada
Pionier Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 ..... hmmm mi sie cholernie dziwnie wydaje ze on troszke za maly jest w tej scenie :( i nie wiem czemu.....poprostu nie moge od tej mysli odejsc, zrob cos zeby tak nie bylo :) ps. no i swiatelka boczne nie poprawiliscie !! ;) :]
Loozack Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 zgadzam się z przedmówcami :) co do wielkości to spójż na proporcje drzwi domu i samochodu... zakładając, że osoba przechodząca przez te drzwi jest mniej więcej ich wielkości, to prawie by się nie zmieściła do samochodu :) no i rzeczywiście przydałoby się trochę kurzu na progach... pozdrawiam [piwo] P.S. jeżeli chodzi o wkomponowanie to jestem pełen podziwu, zwłaszcza po mojej nieudanej probie :D
kozioo Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Łaaaaałłłł!! Świetne. Naprawde Więcej nie powiem:]
Rekomendowane odpowiedzi