kolegaalek Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 to jest rysunek dla znajomej na urodziny. Wiem, że kompozycja sie sypie, ale miałem ochotę na taką:)
misiekhc Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 hmmm no nie wiem, hmmm, zauwazam pewnie nieprawidlowosci w anatomii...
MaGuu Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 ach ten Twój styl, rozpoznawałny z kilometra :) ale nie rozumiem dlaczego tam są śledzie i banany? :D
wd44 Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 No co ty nie jadles nigdy bananow ze sledziem :D
Gość Caspik Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 ekstra :) ale wyglada jakby on stał na jednej nodze ;) rece ma fajowe... :D generalnie cacy ;) pozdro
yookeer Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Moim zdaniem jest to najgorsza twoja praca :) ale zla nie jest! JoKeR
biglebowsky Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Fajniasta, sledzie z bananami - pyszność:)
jaras Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 ja na miejscu koleżanki bym się obraził za takie insynuacje ;) BTW - obrazek fajny - bardzo nietuzinkowy prezent urodzinowy , chciałbym taki dostać a nie ciągle te zestwy obowiązkowe czyli skarpety, majtki i woda toaletowa :P
KLICEK Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 hehe rozbrajace w pozytywnym tego slowa znaczeniu :) hehe super robota
siwy_bos Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 ekstra :) ale wyglada jakby on stał na jednej nodze ;) rece ma fajowe... :D generalnie cacy ;) pozdro On nie stoi na jednej nodze tylko on idzie :) a że mu się banan w kolanach niezgina to co innego :P
PAINbringer Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Po prostu - Niepowtarzalne :). Skąd bierzesz takie genialne pomysły? Masz już tak od maleńkości? :D Edit: IMO powinieneś pomyśleć o możliwości stworzenia jakiejś serii tematycznej i sprzedaży takich kartek :). Pierwsego klienta już masz :]
Łukasz Jaskólski Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 jesteś Miszcz :D tylko o co chodzi z tymi strzałkami
PAINbringer Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Im dłużej to oglądam tym jeszcze bardziej mi się to podoba :) Po prostu miut na me oczy ^^
little-ninja Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 ech ta bananowa mlodziez dzisiaj .... ech ech se prezenty bananowe robi ;)
Yano Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 sorry, ale mi sie to wogole nie podoba :( ...i żeby od razu na strone główną??
Maceo Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 kurrr.... wypas. nie dość że styl genialny to tematyka jest spoko. rzadko się widzi coś innego niż fantasy, cyber czy laski...
Hindus Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 sorry, ale mi sie to wogole nie podoba :( ...i żeby od razu na strone główną?? kolegaalek zapłacił abonament ;) nie pamiętam czy pisałem ze genialny-rozpoznawalny styl ? a ta tajemnica w temacie to niby jak sie dorobić takich kwadratowych biców xD ?
Vorek Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Alek to psychol, człowiek szalony, dlatego kiedyś będzie Wielki ;] Pozdrawiam
PAINbringer Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 ...A Mistrz się nawet słowem nie odezwie - patrzy jedynie z góry, obojętny na powszechne westchnienia gawiedzi... ;D
kolegaalek Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 :) Mistrz czekał, zeby podziekowac wszystkim... a wiec misiekhc, MaGuu, wd44, Caspik, WWWoj, yookeer, biglebowsky, jaras, Hatred, KLICEK, siwy_bos, PAINbringer, Łukasz Jaskólski, sammael_at, little-ninja, Yano, Maceo, hindus, Vorek, barton_fink i Leru. -dzieki za komentarze- zarówno pozytywne, negatywne jak i te nie zawierające w sobie krytyki:) Caspik- Caspik, no z ta noga masz racje, pierwotnie to mialo to byc tak, ze lewa noga to but z podeszwa, ale nie wyszlo... hindus- dorobisz sie przy kopaniu rowów! PAINbringer, barton_fink no miło mi, ale raczej nie mam cierpliwosci na komiksy, czy serie kartek, wole zostac przy kopaniu rowów! Yano Dlaczego od razu na główną? Jak to zauwazył little ninja, jestem bananowym dzieckiem i mnie stac na danie w łape moderacji (a ci wysoko sie cenia).
Imie Moje Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 psychodeliczne... wjeżdzasz na moją i tak już spaczoną psychikę.
veri_jr Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 No ale o sso choossii? ;) Świetne, kojaży mi się z Jeżem Jerzym
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 o kurcze, świetne, mam nadzieje że Kamila się ucieszyła... ja bym się ucieszył
Rekomendowane odpowiedzi