Master Kiełbaster Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 a gdzie tytulowy zachod slonca? modal calkiem fajny, srodka jeszcze brakuje i pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Plaska, plaska ziemia... 1629 postow a nie pamietasz o "Pojazd 3d/Obiekt 3d"? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 modelik zacny :) tlo troche slabej jakosci chyba :) kip it ap :) 7demon domyslam sie ze zachodu slonca nie ma bo to wip ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Witam!! pokaz model bez tez (szary) i siateczke wydaje sie miec pare nie rownosci , ale po za ty bardzo fajny(chyba) :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 No całkiem super się prezentuje. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Eh, kolejny stary wyjadacz forum ze złym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 sorry bardzo już zmieniłem... zachód słońca sie pojawi soon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 fajny model, powodzenia ziemia do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 w tle będzie jakiś wietnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Witam!! bardzo fajny model.... jesli chodzio scenke to obroc troche helikopter do przodu, bo teraz to na pierwszy rzut oka wydaje sie ze stoi on na ziemi a nie leci :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 czego tak go pokrzywiłeś ??? masz printy do niego ? bo z tego co widze na googlach to bok nie powinien być tak dziwnie zagięty ( przejście między przednimi a tylnimi drzwiami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Siatka jeszcze do poprawy. Kadłub przy drzwiach ma zły kształt jak wspomniano już i z tylnym rotorem coś nie teges również jest. Jeżeli to ma być wersja z NAMa, to trzeba by dodać pare elementów. Jeżeli gunship to przyda się na pewno granatnik na nosie oraz podwieszone zasobniki z niekierowanymi pociskami oraz działka. Jeżeli to zwykła krowa to można by dodać m60 z boku i odsunąć lub nawet zdjąć tylne drzwi. Oczywiście można zupełnie gołego również zostawić, kwestia klimatu w jakim ma być pracka. Czekam na więcej bo uh-1 to śliczna maszynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 model fajny, ale reszta mi nie pasi:/ jakos tak dziwnie, zoabczymy... moze jak dodasz fajne tlo i pozadny rener to bedzie duzo lepiej, pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 no to moze ja w kwesti smiglaka samego uhatek (to akurat jest wersja d z tego co widze) jak najbardziej jest zakrzywiony, tyle ze na calej powierzchni pionowej, jeszcze bardziej powinnien byc obly w czesci drzwi odsuwanych i bedzie git... przedzial transportowy to jest taka beczolka z doczepionym ogonem i kabina pilotow pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Maj 2006 Autor Share Napisano 22 Maj 2006 trochę go jeszcze pogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 to ja jeszcze proponuje: po pierwsze zaaplikowac dodatni wznios łopat, a po drugie nieco pochylic wirnik do tylu... bedzie bardziej naturalnie... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 dobre to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 fajnie wygląda model , przy takim oświetleniu słonecznym niebo powinno mieć inny kolor (niż biały) no i te fioletowe jeziorka :) (wiem wiem to roboczo i będzie pewnie coś innego :P ) jeszcze minimalnie bym go przybrudził albo jakieś napisy na boku , jakieś tabliczki ? nie wiem co tam było ale pewnie coś było ? i będzie miód i malina. Oświetlenie jest bardzo ładne i wygląda bardzo realnie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 kazda wersja coraz lepsza, ostatnia juz naprawde ładnie wygląda. jaki masz pomysł na koncową scenke? lecący gdzies na tle nieba czy stojący na plycie lądowiska? jedyne czego bym sie przyczepił, to zawiasy drzwi. są bardzo jasne i zbyt odcinają się od reszty ciemnej "karoserii" (lol) śmigłowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 rzadko coś mnie podnieca (żony pozbyłem sie dla 3d maxa) ale to jest super. model super (pomijam drobne niedociągniecia - te smiglowce byly remontowane byle czym, byle fruwały), ale i oświetlenie a`la zachód słońca mi sie podoba, ziemia do wymiany (juz pisałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 a niech mnie - maxwell ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 za podłoże dałbym Ci bana. ;] Pozdrawiam. hind - mw ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 maxwell house Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Wywal to brzydkie tło... Ładnie wygłądałby podczas startu z jakiegos budynku, duzo betonu itp... w tle jakies drapacze chmur. Sam model wygląda ok... Pozdrawiam, Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Albo scene z "Czas Apokalipsy" jak kawaleria leciała sobie postrzelać do Vietnamczyków. A było to tak że leciało sobie kilka...nie pamietam ile z 5 takich śmigłowców w szyku bardziej nie określonym czyli oko siebie ale w różnych odległościach, za nimi słońce pod nimi las...no scene była rewelacyjna...jeszcze włączyli sobie jakąś muzyke klasyczną i przystąpili do pogromu skośnych :). A wszystko po to aby sobie posurfować na wielkich falach...no przy ich bazie byly jakieś małe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 albo daj otoczenie jak dla helikoptera w pierwsej czesci matriksa, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajzer Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Wszystko świetnie, ale ta ziemia naprawde jest straszna, i psuje cały render. Moim zdaniem w tle lepsza by była jakaś dżungla, albo coś w tym stylu, albo jak pisze DonVito Corleone scena wzorowana na Czasie Apokalipsy, wtedy by genialnie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 plozy czy jak to sie nazywa dotykaja lini horyzontu przez co mam wrazenie ze Twoj Bell nie leci a stoi na ziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 ale w szczeguły sie nie zagłabiałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 HA- no i ktos sie pokusil o moj ulubiony smiglowiec hehe- sm go mialem zamiar robic ale czas nie pozwala :( -ale fakt ze smiglowiec mi sie podoba sklania mnie do tego zeby cie Master ochrzanic za bryle :P - dlazcego nie korzystasz ze zdjec w necie - nie polegaj tylko na rysunkach - ktore pewnie masz w kiepskiej jakosci skoro tak ostro pokrzywiles kadlub :P - - pomysl masz swietny wiec ja bym na tywoim miejscu przysiedzial nad modelem i zrobil z niego takie cacko jakim jest w rzeczywistosci - looknij na foto ktore zamiescilem i na poczatek zwroc uwage na skos jaki nadales drzwiom pilota - profanacja ale wszystko da sie naprawic- wkoncu to 3D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 mniej więcej podobne mam :P łapdejt tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 no tlo ladne ;] powiedz mi tylko czy sa wersje tego smiglowca z otwartymi drzwiami czy co one tam maja posrodku ? fajnie by wygladal taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 tym w tle otworze żeby żołnierzy za bardzo nie modelować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 tlo zaczyna sie robic ciekawe :) - a z modelem ...rob jak kcesz to twoj model :) -pomysl Zibiego zeby otworzyc drzwi jest niezly ale to wiazaloby sie z modelowaniem wnetrza i zapewnie postaci w srodku- no ale po Czasie Apokalipsy pewnie tez juz masz pelno pomyslow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2006 łapdejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 prawie super ;] Psuje strasznie zielen z przodu a pomarancz z tylu. Za zielony pierwszy plan ;) Widać bipedy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 model wyszedł świetnie ale nad tłem jeszcze popracuj pierwszy plan za zielony drugi za pomarańczowy jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 masakra bardzo mi sie podoba , hell - ikopterki super :D swietnie wyrenderowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 MOze jeszcze sloneczko w rogu i lekki efekt - ten ktory tworzy sie gdy slonce swieci w kamere :) Wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Fox' Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 No, narescie cos konkretnego ! Jeszcze tylko dodaj pare detali w tle (chmurki, jakies samoloty zrzucajace napalm :P) i bedzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 no niezle - podoba mi sie swiatlo - maxwell sie sprawil :)- tlo jest oka z tymi drzwkami w oddali ale rzeczywiscie drzewka z przodu jakos dziwnie wygladaja - glownie kolor ale tez chyba jakies trawsko przeskalowane tam wystepuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2006 zbliżenie na detale :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 hehe jakiś mizerny ten typek :P przypakuj go troche a ostatni render super tylko tło do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Bardzo ładnie to wyglada choc human mi się nie podoba ale render bardzo klimatyczny no i wielki plus za MAXWELL'a :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2006 edit nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Fajnie to wygląda ale wydaje mi sie ze za wielki motion blur, jak tak rozmyłeś wirniki to i same śmigłowce przynajmniej te z tyłu powinny być rozmyte oczywiscie imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Tło zescreeniłeś z google earth :P ale model i render ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ..jak juz drzwi otworzyles to zmajstruj troche przedzialu wewnatrz - chociaz glowne sciany :) - bo mimo odleglosci do wiatrakow z otwartymi drzwiami to jednak kole w oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfaniak Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 tylne śmigło niewidoczne, nawet z blurem powinien być "zarys, ślad w powetrzu", że ono isnieje i jest na swoim miejscu. Poza tym fajnie się zapwiada. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi