Gość obo Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Lis wiesz co... ta historyjka wydaje mi się troche wyssana z palca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 pzpn powinni zlikwidowac w pi........... marnowanie pieniedzy naszych na 2manow Za darmo biorą pieniądze, moje pieniądze z renty! I tak powiem, że połowe PZPN to bym zwolnił w piździec a Rasiaka ******! ;D http://video.google.com/videoplay?docid=974947480275249340&q=cygan > - jak ktoś nie zna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 hehe Kasę biorą, a jeszcze kradną bilety i robią jakieś wałki... Samo środowisko piłki nożnej to też towarzystwo wzajemnej adoracji, jakoś zbyt wielu młodych twarzy nie widać... Nie mówiąc już o tym, że nie mają kasy żeby piłkarzy u siebie utrzymać i jak tylko któryś osiągnie jako taki poziom to wywala za granicę żeby cokolwiek zarobić. Trzeba będzie niemcom dopingować, bo tam u nich w ataku gra połowa naszych piłkarzy ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 mell mi sie bardziej podobalo Wybrzeze Kosci Sloniowej, nie spodziewalem sie ze tak zagraja!, zreszta wg powinni wygrac w tym meczu :), no a Ghana tez pokazala dobra gre (ale ostro na koniec grali :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 dzis brazylia...vs chorwacja - pokaza konrketny brazylijski futbol czy bedzie shit ? pogrom chorwacji czy wyrownany mecz?... Kaka, Dida, Cafu, Carlos, ROnaldihno, Adriano, RObihno, Emerson, Juninho, Ze Roberto, Giblerto Silva, Cicihno....przesadzone nazwiska co ? mam nadzieje ze czeka nas najlepsiejszy mecz dotad na MS...juz za 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 nie obraz sie ale dla mnie Brazylia jest przereklamowana...preferuje Angielski i Niemiecki styl gry; ale zobaczymy co bedzie dzis, mam nadzieje ze bedzie dobre widowisko :) i ze teraz Brazylia nie bedzie oszukiwac jak przed 4 laty z Turcja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 BRAZIL BRAZIL BRAZIL BRAZIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 brazylia musi wygrac, bo postawilem na nia kase, malo tego musi strzelic gola jeszcze w tej polowie.. szkoda tylko ze 5 min zostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 jupiajajej!!!!!!!!!!!!1 sptrzelili 2 min przed koncem polowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Piekny gol!!! Skoro Polska wygrała z Chorwatami, to wygrana Brazylii jest tylko formalnością :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 oooooooooooo Kaka konkret - juz myslalem ze pilki nie dostanie - poczaztek meczu Brazylia w ataku - pieknie sobie z nuimi poczyniali - ronaldo i adriano do wymiany- albo chociaz jeden z nich...ogolnie fajno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 ehhh...zawsze maja szczescie :], obrona dala ciala i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2006 A dzis gra Polska.. "Kibicujemy kibicujemy!!!,choc na PZPN klniemy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 jest kilka wyjsc....albo niemcy zabardzo sie rozluznia i sie na sobie przejada i mamy szanse na wygrana wg tylko 1-0 - albo bedzie rowna w zab w ramie gra i remis 0-0/1-1 - albo dostanie po pupksach ino bedzie trzeszczalo...4-0 dla niemcow ? coz...wypada nam czekac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 hmm niemcy nie odpuszcza bo by sobie siare na caly swiat zrobili ja obstawiam minimum dwa albo cztery zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 trzy jeden dla niemcow...wszystkie gole polakow :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 teraz gra arabia saudyjska ... szkoda tylko że nie w swoich normalnych strojach czyli tych szmatach na głowie :D a co do polaków: polska 0 - 3 niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Ja mam nadzieje ze nie bedzie tak jak Hiszpania - Ukraian 4:0 to byla masakra:D. Ale czego tak kazdy zly scenariusz planuje dla Polski przeciez mamy Janasa i dzieki niemu mozemy wyciac niemca niezlego numerasa xD. Mecz Hiszpania - Ukraina zdominowany przes Espaniol zebysmy tak zagrali jak hiszpanie to byl by CUD!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 podobno niemcy bardziej boją się polskich kibiców niż samej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2006 chyba nie jest tak strasznie z naszymi kibicami na MS:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 chyba nie jest tak strasznie z naszymi kibicami na MS:) Gorzej z pilkarzami... Ehh pewno dzisiaj bedzie z 3 badz 4 w plecy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 gdzie Wasz optymizm ? gdzie Wasz duch narodowy ? ;D Ja tam za piłką nie przepadam ale było by miło gdyby nam zrobili niespodziankę i wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Vorek mysle ze wszystkim bylo by milo gdyby wygrali, ale jak po takiej grze jak z Kolumbia czy Ekwadorem wymagac od kibicow wiary w wygrana?? tymbardziej jak oficjalnie mowia ze Polska po prostu fizycznie nie dorasta do piet nawet Wybrzezu Kosciu Sloniowej :/; pisze tak i mowie, ale rzecz jasna bede naszym kibicowac bo mimo wszystko zawsze jest ten cien nadziei :) pzdr i milego widowiska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 mecz obejrzę ale na cud nie liczę ... :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 4:1 ide po jakiś browar, coby się znieczulić przed bólem porażki. swoją drogą: ciekawe ilu Polaków obejrzy ten mecz na trzeźwo :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 4:1 dla naszych ma się rozumieć :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 heh, wynik meczu obstawiam tak samo jak Tweety co do oglądania - ja nie zamierzam w ogole ogladać... ani tego, ani innych. moze obejrze finałowy ale z dużym naciskiem na "może" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 hehe. Vorek: wieczny optymista :D:D mkk3a: obejrzyj. zobaczysz nic ciekawego ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Wydaje mi się, że sytuacja powtórzy się z Korei i Japoni. Pierwszy mecz 2:0, potem 4:0 i ostatni honorowy 3:1. Jak tak będzie to stawiacie mi cole bo do piwa niedorosłem(17):(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 ja obstawiam 5 : 1 dla germanow :) mkk3a a ty wogole wiesz kto gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Niemcy ? A to jakiś gatunek sera ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 mkk3a a ty wogole wiesz kto gra :D no akurat tak sie sklada ze wiem, ale tylko dlatego, ze co chwile wszystcy panikuję i gadają o tym w radiu i tv... a teraz zamiast sie stresować jakims głupim meczem, w spokoju ucze sie analizy II na egzamin :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 a ja wiem, ze janas nawazy eliksiru galow i nasza ehm "reprezentacja" zloi szwabow:) a powaznie, to niedorze mi sie robi jak patrze na ta bande po podstawowce, z ktorych telekomuna zrobila gwizady, nie wiem czemu siatkowka nie jest tak popularna w polsce? przeciez w siatce odnosimy sukcesy, w nodze polacy to cienizna od 30 lat, pilka w polsce umarla moim zdaniem, tyle kasy jest w to ladowane, fakt przez pzpn duzo brudnej forsy przechodzi, moze dlatego ciagle to sie trzyma, szkoda jednak, ze nie mamy sie czym poszczycic, gdyby byly umijeetnosci to bym nawet chetnie na to patrzyl, a tak to zero zaitnereoswania, wole patrzec w storne sportow, w ktorych polacy odnosza sukcesy jednak...:) edit: Adama powinni wpuscic na boisku heheheheh, ale przynajmniej kibice poslcy sa niezli edit2: dobra wlaczylem tv: 50 minuta i 0:0 to juz mozna uznac za zwyciestwo! edit3: ech chlopaki aja szczescie:) i dobrze i edit 4 od razu, uuu nie maja jednak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 No i DUPA..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 i przegrali, a tak ładnie im szło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 nie no co sie stalo!!!! Janas kopa musi dostac!! Co on za burakow wpuscil!!! Lewandowski!?!? Dudka?!?! Chlopaki swietnie grali!(poza Zurawskim) Zewlakow i Bak wymiatali!! a Janas....nie wytrzymam... taka szansa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Szkoda :( Ale cóż nadzieja, matką głupich. A tak właśnie miała na imie mama Janasa. Na co on czekał ze zmianami? To tak jakby umierajacemu pacjentowi zrobić transfuzje krwi w momencie w którym ustała praca serca :( thud zapomniałeś o Jeleniu - też ładnie grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Meczyk fajny, dali z siebie wszytko, o to chodzi, nie ma siary ;] A ten gol w 91 minucie to jakioeś tragiczne nieporozumienie :) Szacun dla naszego bramkarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 to i tak byl mecz jedno stronny bo tylko niemcy atakowali a polacy sie bronili :) 1:0 to i tak bylo malutko powinni sie ciszyc wsumie brawa dla Boruca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Brawo Janas - Brawo Zurawski - Brawo Obroncy* *ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 zaraz mnie cos w srodku rozniesie ... było tak dobrze :mad: szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 no..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 ehhh ale i tak trzeba przyznac ze grali o wiele lepiej jak podczas meczu z ekwadorem chociaz i tak miejscami za malo sie ruszali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 ale boruc full respekt :| szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 nooo boruc tak rewelka ale ta dudke to ustrzelic ta pilka powinni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 a zurawski ? damn.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 fakt w porownaniu do pierwszego meczu to grali dużo lepiej ... ale dlaczego ... ........................................................................................................ :( :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 wszyscy tylko boruc i borus. a kto to taki? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 No a przecież mieli wygrać a nasi bronili remisu. No i przegraliśmy... Nie rozumiem dlaczego wszyscy w tv są tacy podnieceni, że zespół pięknie grał... grał lepiej ale nie na tyle żeby nawet zremisować... no i kiszka... szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Co cały mecz robił Żurawski? A Janas to chyba oślepł, Brożek powinien wejśc juz z miejsca w drugiej połowie. Ja nie wiem co tam się działo na ławce trenerskiej, ale zeby nik nie pomyślał o zmianach, a jak juz pomyśleli to za późno :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi