Napisano 9 Lipiec 200618 l Ankieta: jak myslicie co wloch powiedzial Zidanowi ze mu tak z dyniacza piznal? :D
Napisano 9 Lipiec 200618 l hehehe najlepszy byl zidane :D jak z banki pociagnal materazziego :D :) mi tam obojetnie oby dwoch druzyn nie lubie :)
Napisano 9 Lipiec 200618 l akurat francuzom życzylem najgorzej ze wszystkich uczesnikow MŚ, wiec mamy wielkie święto :D:D:D PS. dobrze ze oglądanie meczu ograniczyłem do karnych ;)
Napisano 9 Lipiec 200618 l słabi francuzi dominowali nad leniwymi włochami i co mamy? Ch.... final. Chociaż zapodali bańkę Zidana. Tyle tylko że długo trzeba było na nią czekać. teraz widać czemu łysiał.
Napisano 9 Lipiec 200618 l :D "widac czemu łysiał":D dobre:P no nic jak dla mnie TO najlepszy final bo nie bylo tam NIEMCOW:D fajnie italiano wygralo Canavaro RULES:)
Napisano 9 Lipiec 200618 l Włosi wygrali niezasłużenie, ale dobrze tak Francuzom, a Zidane to cham, bo inaczej tego się nazwać nie da.
Napisano 9 Lipiec 200618 l tak .. sam świętuje zwycięstwo :)) .. szkoda że Zidek stwierdził że warto uzyć siły :/
Napisano 9 Lipiec 200618 l Zidane haha :D rozśmieszył mnie do łez , to wyglądało jak koziołek matołek albo kradzież portfela w centrum polskiego miasta :D A co do karnych to uważam , że Francja grała dużo lepiej a karne ją skrzywdziły. Trudno.
Napisano 9 Lipiec 200618 l Heh szkoda gadac :( 2 druzyna w tym roku przegrywa final ktorej kibicowalem od poczatku :/ NIe cierpie wlochow (celowo napisane z malej)...Zawsze maja takie fukse ze cze.. A co do uderzenia Zidane'a to dobrze zrobil, ten Materazzi to prze **** pewno powiedzial cos rasistowskiego na jego kolegow :(
Napisano 9 Lipiec 200618 l Francja powinna wygrać, Francja grała lepiej, dla mnie Francja jest prawdziwym mistrzem, a Włuchy miały farta po prostu... Zidane - strasznie mi go żal, taka wspaniała kariera a przez swój ostatni mecz zapisze się w histori futbolu jako huligan... nio ale teraz przynajmniej nikt nie powie że fracuzi to same cioty :P hehehe FRANCJA!!!
Napisano 9 Lipiec 200618 l fakt zauwazyc, trza, ze france to jednak popa mieli ale dobrze im tak za [jak stwierdził chveti] [Koziloka] Matolka Zidane, moze gadali tam o wyscigah bykow i zidane sie zbulwersowal bo moze GreenPeace? z reszta sam nie wiem :) A tak serjo to łebkowi nerwy poscily, zdaza sie kazdemu ale gdzie on nauczyl sie tak glowka walic?? Aha no i co do samej gry hmmm... jak to uslyszalem podczas komentarzy meczu "finalu sie ne gra tylko wygrywa" prawda czy ne prawda mi sie wydaje, ze jednak prawda.
Napisano 9 Lipiec 200618 l Jaki hooligan ? Dobrze zrobil, na jego miescu tezbym znokautowal tego makaroniarza...Zidane potrafi trzymac nerwy na wodzy wiec obelga musiala byc o podlozu rasistowskim.. Pamietam jak Aragones nazwal Henrego - "czarną kurwą" (chyba moge to pisac bezcenzury), Materazzi pewno podobnie nazwal jego kolegow. Na rasizm trzeba odpowiadac agresja, tylko to pomaga.
Napisano 9 Lipiec 200618 l I jeszcze wstawka komentatorska " Szkoda , że ten mecz musi przegrać któraś z drużyn" :D
Napisano 9 Lipiec 200618 l Taa, "bardzo wyrównana gra"... A ja ciągle widziałem atakującą Francję i bezradne włochy.
Napisano 9 Lipiec 200618 l Co jak co ale komentarz to byl przedni :D Najlepszy i najbardziej oklepany tekst szpaka - "blyskaja flesze" :D Mnie najbardziej i tak smieszyl Trzeciak, ktory twierdzil ze to jeden z najbardziej wyrownanych pojedynkow w historii, a potem Mielcarski jak sie podniecal Canavaro :) EDIT : RA - to jest nas dwoch ;) Ale fani azzurich nadal tego nie widza :-)
Napisano 9 Lipiec 200618 l ale brutal z niego!! trza własnie uspokojic nerwy!! i jak by ne dal z koziolka to by dalej grał i [prawdopodobnie] Bagietkowcy by wygraali no i w tedy Włoch by płakał !!
Napisano 9 Lipiec 200618 l A co do uderzenia Zidane'a to dobrze zrobil, heh, no popatrz, kibicowałem Włochom i też uważam ze Zidane dobrze zrobił, bo inaczej moglby dalej grac i jeszcze strzeliłby gola i wtedy Włosi by przegrali :( a tak to wygrali :D
Napisano 9 Lipiec 200618 l Co więcej, panowie przez małe "w" nie potrafili poradzić sobie z Francuzami nawet gdy grali w 10 i to bez swojego najlepszego prawdopodobnie zawodnika. Synuś, zakładamy partię polityczną, miłośnikom piwa już kiedyś się udało, to i nam się uda. :D
Napisano 9 Lipiec 200618 l sie chlopaki ne znacieee nooo, przecie on tam tak trzymali na te karne a Francuzi atatacknowali na nich i poszlooo... Edit: No dobra... to był fart... przyznaje...francuzi grali lepiej
Napisano 9 Lipiec 200618 l kogo winić za przegraną Francji ? Przecież jakby umieli to by trafili .. ale nie więc przegrali. To proste
Napisano 9 Lipiec 200618 l zawiodlem sie troche na Zidanie hmmm to bylo nie w jego stylu az karpia chwycilem ostrego :) A z bratem kibicowalismy wlochom tak dla fazy :) Juz na samym poczatku wkurzylem sie bardzo jak sedzia idiota pokazal jedenastke w 6 stej minucie ... juz myslalem ze zniszczyl mi mecz no idiota jeden :)) No i ten kto mowi ze wlochy wygraly nie zasluzenie myli sie , francja nie strzelila bramki (oprocz niesprawiedliwego karnego, w finale w 6stej minucie pozdro) powinno byc 1:0 "ja tu jestem k... pan sowa i mam zawsze racje" :D:D
Napisano 9 Lipiec 200618 l Jaki hooligan ? Dobrze zrobil, na jego miescu tezbym znokautowal tego makaroniarza...Zidane potrafi trzymac nerwy na wodzy wiec obelga musiala byc o podlozu rasistowskim.. Pamietam jak Aragones nazwal Henrego - "czarną kurwą" (chyba moge to pisac bezcenzury), Materazzi pewno podobnie nazwal jego kolegow. Na rasizm trzeba odpowiadac agresja, tylko to pomaga. Ale stary komentujesz coś co sobie sam wymyśliłeś. Czytasz z ruchu warg po włosku? No nie rób scen. Co do samej Francji. Oni zasłużyli na mistrzostwo!??? Drużyna która wyczołgała się z grupy? Ta nędza którą pokazali?? Szczęście mieli Włosi? Moim zdaniem Francuzi bo grając biednie wygrywali z przeciwnikami, którzy w meczach z nimi grali jeszcze biedniej. Żaden mecz z ich udziałem nie był porywającym widowiskiem poza finałem choć do ideału jeszcze było daleko.
Napisano 10 Lipiec 200618 l lol pojawiło się już to kilka godzin po meczu... http://futebolez.blogs.sapo.pt/60539.html
Napisano 10 Lipiec 200618 l Remedy - jak widać moje słowa się potwierdziły, podłoże było rasistowskie, tylko że nie skierowane w jego kolegów druzyny a w jego rodzine...Za dobrze znam Zidane'a by zrobił coś takiego bez powodu. Więcej : http://pilka.interia.pl/news?inf=769228&source=rss
Napisano 11 Lipiec 200618 l Ciekawostka z Polskiej kadry http://pilka.interia.pl/news?inf=769228&source=rss ;)
Napisano 11 Lipiec 200618 l Nie rób scen o jedno "przekleństwo". Czasem zachowujecie się jak dzieci "mamo a on powiedział brzydkie słowo!". Co do incydentu to wolę poczekać na coś bardziej oficjalnego niż analizy brazylijskiej telewizji włoskiego języka czytanego z ruchu warg. ;) Z pewnością musiało to być coś bardzo obraźliwego i tak na prawdę nie dziwię się Zidane'owi, że nie wytrzymał. Mimo wszystko szkoda.
Napisano 11 Lipiec 200618 l Remedy nie ważne czy jedno czy całe zdanie liczy się zachowanie chyba jakiś poziom można zachować a Adek regulaminu nie napisał tak dla zabawy
Napisano 11 Lipiec 200618 l Remedy nie ważne czy jedno czy całe zdanie liczy się zachowanie chyba jakiś poziom można zachować a Adek regulaminu nie napisał tak dla zabawy Poczułeś się urażony? Poczułeś się gorzej? Póki co zaśmiecasz wątek komentarzami nie na temat co jest pogwałceniem jednej z NAJWAŻNIEJSZYCH zasad cytowanego przez Ciebie regulaminu. Odnośnie tematu. Wygrał Zidane w 112 (chyba) minucie :D
Napisano 12 Lipiec 200618 l jak by nie bylo to strzelil najlepiej :P mozna powiedziec ze trafil z glowki w okno klatki (czytaj bramki :P)
Napisano 12 Lipiec 200618 l I cała tajemnica się rozwiązała http://mundial.onet.pl/0,1247843,1355117,wiadomosc.html