tweety Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Zapraszam na festiwal WroclawNonStop: Wratislavia 3D Data: 24 czerwiec Czas: 13:00 - 22:00 Miejsce: Browar Mieszczański, ul. Hubska 44-48 festiwal filmów W programie: Tomasz Bagiński - poprowadzi wykład i zaprezentuje swoje filmy: SZTUKA SPADANIA KINEMATOGRAF WSZYSCY ŚWIĘCI KATEDRA plus zwiastun gry 3D - przedstawi dwa filmy studenckie, których był opiekunem i promotorem: WIELKA UCIECZKA, Damiana Nenowa MOLOCH, Marcina Pazery ponadto: * prelekcje na temat efektu 3D i początki trójwymiaru * prezentacje sprzętu 3D i jego możliwości * projekcje trówymiarowych filmów i koncertów * testowanie sprzętu do gier 3D * wystawa prac 2D i 3D * grafika 3D jako dyscyplina plastyczna * techniki wizualizacji Organizator: Stowarzyszenie Promocji Filmów 3D Partnerzy: http://www.razor3d.pl Video & Gaming 3D HP Digitalia w programie: prelekcje na temat efektu 3D prezentacje sprzętu 3D i jego możliwości, projekcje trówymiarowych filmów i koncertów, testowanie sprzętu do gier 3D, wystawa prac 2D i 3D, Prowadzący: Stowarzyszenie Promocji Filmów 3D http://www.wroclawnonstop.pl/pl/show/program/category/19/page/2/event/96 czyli nasz własny mały wrocławski DTM :D ponieważ 24 jest jutro jest to oferta last minute! nie mam pojęcia czy jest to płatne czy darmowe ale warto chyba posłuchac Tomka opowiadającego o naszych ulubionych tematach :] Pozdrawiam i zapraszaqm wszystkich wrocławiaków (i nie tylko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Data: 24 czerwiec Czas: 13:00 - 22:00 WTF?!?! to jak tam wejdziemy o 13 to nas dopiero wypuszczą o 22? :) co do biletów - impreza jest darmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Ouch meeen... a ja mam tak daleko i czynsz na karku do zaplacenia... (bardzo dużo przekleństw) - nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 mkk3a: wejdziemy o 13 a wyjdziemy dopiero w niedzielę :D z Tomkiem sobie pogadamy, a co! :] Shogunn: man! zdążysz! w administracji powiedz, że jedziesz się spotkać z nominowanym do Oscara Tomkiem Bagińskim. na pewno zrozumieją :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 właśnie dlatego kocham to miasto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Stal Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Khekhe, jakos tam sie orientuje w temacie i wiem ze Kinematograf i Wszyscy to sa dalekie od ukonczenia, wiec to tylko chwyt marketingowy organizatora i bedzie tylko pare obrazkow. Ale "Molocha" warto zobaczyc i "Wielka Ucieczke". Tak mi przynajmniej stare kosci mowia. salutt Dziadek Stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Dziadku: te stare kości mógbyś ruszyć do Wrocławia :) kto więc idzie? ja idę, Vorek pewnie też, mkk3a? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Czy zwiastun gry 3d to cinematik z Witchera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Vorek napewo też tylko nie wiem czy będę na całym festiwalu bo w międzyczasie jeszcze sporo innego się dzieje, np. fotofest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 to proponuję ustawić się o 12 w rynku lub 10-15 min przed 13 pod Browarem (zależnie od tego jak komu pasuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Ja proponuję na rynku wcześniej, jest kilka ciekawych wystaw które można by przy okazji oglądnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 CHętnie się wybiorę - będę was ścigał na GG to się zgadamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Vorek: chciałbym ale mam egzamin w sobotę od ósmej :( razor: na PM masz mój nr kom. jakby coś się zmieniło to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 chyba warto byloby sie pojawic :] poza tym puszczaja jutro w heliosie za friko kajkokokoszke od 11, wiec mozna by zaliczyc i to i wyklad Dziadzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 elegancko, chetnie bym sie pojawil jednak jade akurat na toola, ten 24 sie okazal dniem pelnym ciekawych propozycji spedzania fajnie czasu... na moje nieszczescie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 24.06 ? hm kurcze :D przypadkiem będe we wro:) może nawet wpadnę;) pewnie nie na cały festiwal.. ale chociaż część ;) i wraszcie was na żywca zobaczę;) >: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Witam!! to jak jest jakas zbiorka aby sie grupowo tam wybrac bo tez bym poszedl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 nielot: umówmy się o 12 pod pregierzem. powinniśmy zdążyć na 13. jeśli masz komórkę to sprawdź PMa i dzwoń jak co :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 tweety ok nie wiem czy bede wiec nie czekajcie na mnie jak cos to bede o 12 punkt :D a jak bym sie mial spoznic to bede dzwonic :) pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Takie coś nie zdarza się codziennie. Warto byłoby się pojawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 ok, ja sie tez chyba do was podlacze. btw ktos chcialby obejrzec tego kokosza? mozna np. spotkac sie w heliosie przed 12 (lub na wczesniejszy seans), obejrzec filmik (15 min) i podjechac na huby 22 z kazimierza... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Witam!! podobno wyklad tomka bedzie okolo 15 --> tu zrodlo http://www.forum3d.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=111428#first_unread_post szkoda ze nie ma rozpiski co bedzie kiedy bo tak od 13 do 22 to chyba sie nie da wysiedziec :D ok przyjde na 100% jedyna przeszkoda to ze sie do 12 nie obudze :D ps. sam P. ma byc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 dirty, ja się wybieram na kokosza na 100% w zasadzie godzina jest mi obojętna, niech większość zadecyduje, a jak nie zadecyduje to pewnie zjawie się na seans o 12. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 wlasnie jestem na rynku w c@fejce. jesli ktos chce to okolo 21 bede pod pregierzem. mam aparat wiec kto jest chetny an focenie iluminacji Wiezy cisnien na Na Grobli to zapraszam :] co do jutra to umowmy sie okolo 11:45 pod Heliosem. pojdziemy na Kajka i Kokosza a potem na reszte festiwalu. kto nie bedzie mogl niech dolaczy do nas w rynku. powiedzmy okolo 13 bedziemy jeszcze pod pregierzem. a jesli komus nie pasuje i ta godzina to bedziemy w Browarze Mieszczanskim. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 heh, mogłem jednak zostać, no nic, czekam na fotki z illuminacji , cokolwiek to będzie ;] Jutro 11:45 pod Heliosem, OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 kurde za poznioooooooo sie dowiedziałem......bo chętnie bym przyjechał ! :] p.s. poróbcie troche fotek plsss :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 ech, pozno odpowiadam, bo jeszcze było ostre kucie na ostatnią poprawke z chemi, potem robienie sciąg, a potem dużo kombinowania jak wykiwać wykładowców, aby sie nie skapneli :) no ale do rzeczy - to jak w koncu jutro? o 12 czy 1145? pregierz, helios? i do której to trwa? niby napisali ze do 22, ale co moze zająć az tyle czasu? w sumie tak tylko z ciekawosci pytam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 ok wiec 11:45 pod heliosem?? mkk3a podobno sporo ma tego byc jak tam czekam na wyklad tomka b. ma byc o 15 :D ten kajko platny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Cholera...ZAWSZE mijają mnie najciekawsze imprezy;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 nielot007 - no to bądz o 1145 pod heliosem. jak nikogo nie bedzie to jeszcze i tak skoczymy pod pregierz obadac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 mkk3a OK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Ah, szkoda że nie mieszkam we Wrocku :( , poróbcie dużo fotek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 ok Panowie, to sie widzimy przed heliosem ~12. posiedzimy do wieczorka a pozniej pojdziemy na miasto chlapnac jakies alko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Napiszę krótko że wykład Tomka był ciekawy, można było zobaczyć kilka nowych, nprawdę dobrych rzeczy, zadać kilka pytań, dostać upominki, hehe. Wratislavia 3d jako całość raczej za ciekawa nie była i nie bardzo zorgaznizowana, tak naprawdę wszystko opierało się na preleckji Tomka. Miejmy nadzieję że jest to jakiś krok do przodu i może coś się w Polsce ruszy odnośnie tego typu imprez. Po wykładzie zamieniliśmy z Bagginsem kilka słów, pamiątkowa fotka i pognaliśmy dalej zjeść coś, tutaj część ekipy się wykruszyła ;) a reszta pomaszerowała na fotofest który był naprawdę interesujący. Co do pokazywanych filmów. Największe wrażenie zrobił na mnie "Moloch" Marcina Pazery i "Wielka Ucieczka" Damiana Nenowa. Oba filmy na naprawdę światowym poziomie. Zwiastun do nowej produkcji Grzegorza Jonkajtysa "Arka" wbił mnie w fotel, zapowiada się świetny film. Generalnie cieszę się że coś takiego miało miejsce, warto było się wybrać. Jakoś nie mam siły na pisanie dłuższych relacji, reszta niech coś dopisze. Ja może podam jakieś szczegóły jak już zajmę się wszystkimi fotami (chociaż tweety ma ich kilka razy więcej więc spodziewajcie się materiału foto od niego ;] ) od lewej: Ślizgi, Krzyhh, Siepu(mój brat), Dirty, Baggins, Nielot007, Tweety (na dole), Mkk3a, ja robię fotkę :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 i ja tam byłem miod i wino pilem :P Odrazu poznalem grupę max3d.pl ;) Vorek dobrze tą impreze podsumował PS. ma ktos z was tą płyte co Baggins rozdawal ?? jak tak to co na niej jest ?? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2006 hehe. a no ubogo się to prezentowało, ale jak na początek i tak bylo nieźle. co prawda całą atrakcją (i jedyną) był wykład Bagginsa ale poprowadził to tak ciekawie, że warto było tego posłuchać. Obiecuję, że postaram się spisać to w formie relacji włąćżnie z załączonymi zdjęciami z filmów (o ile PI się zgodzi). Kilka fotek ode mnie: od lewej: Ślizgi, Krzyhh, Siepu, Dirty, Baggins, Nielot007, Vorek (na dole), Mkk3a, ja robię fotkę :] "Boże co za zadupie!" "Gdzie tu mają prąd??" Kadr z filmu "Moloch" Słów kilka a propos filmów. Kadr z filmu "Wielka ucieczka" Czy tego pana mam przedstawiać? serdeczne pozdrowienia dla Bagginsa i całej ekipy max3d.pl :] Oby do następnego DTM Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 PS. ma ktos z was tą płyte co Baggins rozdawal ?? jak tak to co na niej jest ?? pozdr. Jeszcze nie włączałem, ale z tego co pamiętam to jest tam "Katedra" i "Sztuka Spadania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 No prosze. Fajna relacja i fotki. Troszke szkoda, ze organizatorzy nie zadbali do końca o rozreklamowanie tej imprezy. Przynajmniej ja dopiero teraz po fakcie sie o niej dowiedzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Fajno. Mógł poczekać z tym do zlotu to bym na 2 dni został :D Widzę Baggins zmienił stajla na 70' ;) kiedyś tweety napisał : "Wrocław jest jak mental ray..." A Baggins zrobił ripostę : "Boże co za zadupie!" ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Witam!! bylo zajbis*** naprawde oplacalo sie przyjsc wyklad bardzo ciekawy (nie dluzylo sie czas zlecial) filmy "moloch" i "wielka ucieczka" zrobily na mnie ogromne wrazenie moloch, filmy mialy rozne klimaty "moloch" ciezki, "wielka ucieczka" luzny do posmiania sie :) tomek baginski pokazywal swoje nowe produkcje(krotkie filmy) na mnie wieksze wrazenie zrobil "kinematograf" pokazali swietny klikmat klimatyczne obrazki i co mi sie bardzo spodobalo (az chcialem wyjsc z wykladow i zaczac modelowac ;) ) pokazali swietne modele !! :D ogolnie impreza byla zle zorganizowana ale nie zaluje ani minuty z tego wydarzenia :D wkoncu poznalem nowych membrow z max3d.pl :D a tak na marginesie tweety pytal baginsa w czym renderuja, przyznaj sie tłiti co powiedzial ;( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 a tak na marginesie tweety pytal baginsa w czym renderuja, przyznaj sie tłiti co powiedzial ;( pozdro nawet mnie nie strasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 kto nie byl niech zaluje.... anyway, organizacyjnie i medialnie porazka. nikt nie wiedzial o co chodzi, ludzie krazyli bez skladu i ladu, Baggins biedak z poczatku nie mial nawet stolu, na ktorym moglby laptopa postawic.. zero reklam w prasie, na bannerach, whatever. gdyby nie tweety to watpie, zeby ktokolwiek z nas tam dotarl.. sam wyklad super (kudos Baggnis), fajnie posluchac wiesci z frontu. teraz miesko: powiem tak, Moloch przez was przejedzie i wgniecie w podloge. mocny filmik, klimacik jest. oj jest. chociaz jak dla mnie druga polowa zbyt banalna i troche mnie rozczarowala. Gratulacje dla Damiana za Wielka Ucieczke. filmik rewelka, swietnie zrealizowany, zreszta reakcja widowni mowi sama za siebie. to najlepszy test dla filmu. WU zdala go na piatke z plusem. Nowe filmy PI zapowiadaja sie swietnie, zarowno Kinematograf (piekny wizualnie) jak i Wszyscy Swieci. Arka Grzegorza Jonkajtysa tez sporo naszumi. Bedzie mocarny film. aha, zostalem pozytywnie zaskoczony przez KajkoKokosza. na prawde pozytywnie. w sumie jak dla mnie zart malo smieszny, jeden, dwa zabawne momenty, ale technicznie git. ladne swiatelko i rendery. o postaciach gl. bohaterow zostalo juz sporo napisane (szczegolnie na f3d) wiec nie ma co tego ciagnac, powiem tylko, ze mogly by byc lepsze, ale ogolnie filmik pozytyw. milo sie rozczarowalem, szczegolnie, ze patrzylem na Vm przez pryzmat nieszczesnych produkcji typu szopka polityczna. wiec gratulacje i brawa dla ekipy z VM. ok, to tyle ode mnie. dobrze bylo Was chopaky poznac i wypic browarka. do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 no bylo godnie jak najbardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 a powiecie chociaż o czym pan Bagiński mówił? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Witam.. wczoraj dojechałem i od razu padłem spać ..dla tego takie opóźnienia : / Ogólnie było rewelacyjnie.. Miasto mi się spodobało, ludzie the best (zwłaszcza z max3d ; ) ) Choć impreza była hm..choć słabo zorganizowana i nie pokazali wszystkiego o czym pisali ,to i tak było przyjemnie . O czym Tomek mówił.. ? : -jak wyglądają miejsca pracy grafików w pixar , Disney , dreamworks itd. Itp. -opowiadał o filmach, reklamach.. jak powstawały -trochę o swoim życiu -odpowiadał na pytania… ;) między innymi było coś o symbolice tej żaby w „fallen art.” . Ale za dużo nie powiedział bo chyba sam do końca nie wiedział ; ) hehe -opowiadał jak wygląda praca w USA I wiele wiele innych. Parę fotek ode mnie : Wierni słuchacze : ) był też kabaret: ) naprawdę dobry czego sie nie robi dla darmowego wejścia na koncert xD pozdro panowie.. ; ) jeszcze kiedyś się spotkamy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 jakiego darmowego wejścia, jakiego darmowego wejścia ? to ciężka praca była i jeszcze zresztą będzie, ale o tym później...:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 tak w skrócie: to nie jest takie lekkie: biegasz sobie z aparatem przed jakimś facetem na scenie. masz tylko około 10min na zrobienie kilkunastu dobrych zdjęć (bo na tylko tyle zezwolili). w ciągu tego czasu strzelasz ponad 200 fotek. ciągle w ruchu, ciągle wpadając na innych fotografów... strasznie męczące ale i strasznie fajne :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 no i w czym w końcu renderują ?? zrobiliście taką tajemniczą atmosferę :eek: - w skanlajnie czy jak ? :D p.s. podejrzewam że w Brazilu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 o brazilu cos wspomnial. na pewno jeszcze scanline (ze względu na szybkosc) i v-ray. mental ma jednego zwolennika, ale jakos bez siły przebicia :) o maxwelu chyba nic nie mowil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Witam!! no masz racje w brazilu i vrayu :) czasami tez w scanline :) chveti weic sie nie martw :D i co byliscie na tym fotofest?? i co tam bylo ?? fajnie bylo?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi