Skocz do zawartości

Max3d.pl Community - Game tournament.

W co gramy ? :)  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. W co gramy ? :)

• RTCW Enemy Teritorry (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      31
    • Quake III Arena (Pojdzie Każdemu)
      7
    • Call Of Duty Unitred Offensive (Pojdzie Każdemu)
      3
    • Call Of Duty 2 (Pojdzie Każdemu na DX7)
      5
    • Battlefield 2
      2
    • Battlefield 2 Demo (Darmowa)
      4
    • Americans Army 2.0 (Darmowa)
      4
    • Gunz The Duel (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      2
    • Warrock (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      1
    • Counterstrike (Pojdzie Każdemu)
      10
    • Counterstrike Source
      3
    • Unreal Tournament (Pojdzie Każdemu)
      0
    • Unreal Tournament 2004 (Pojdzie Każdemu)
      7
    • Medal Of Honor Allied Assault (Pojdzie Każdemu)
      1
    • Call Of Duty (Pojdzie Każdemu)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 738
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a jakiego trzeba miec tego Starcrafta aby grac przez net`a, jakas szczególna wersja czy cos w tym rodzaju?

bo tez bym sie dołączył do gry :]

Napisano

Junior skoro Bzyku proponuje starcrafta a ty nie jestes w temacie co potwierdza pytanie o wersje to wydaje mi sie że może cie zmiesc - widzisz co robi z nurbsami :) kto gra w gunbounda :?

Napisano

Właśnie się tam dopchałem:D. A wyskakują jakieś błędy? Masz włączone ściąganie plików, bo niestety są potrzebne, a coś jest nie tak i ja musiałem ściągać ze 4 razy, co prawda plik jest mały ale transfer piekielnie niski.

Napisano

a ja mam inny problem...jak ze Spectatora wejść do gry?? W quake klikało sie chyba po prostu lewym przyciskiem myszki...a tu nie wiem?

Napisano
Junior skoro Bzyku proponuje starcrafta a ty nie jestes w temacie co potwierdza pytanie o wersje to wydaje mi sie że może cie zmiesc - widzisz co robi z nurbsami :)

Drogi Hindus jak to sie mówi- trening czyni mistrza ;]

Gość User190
Napisano

To kiedy i gdzie gramy?? Bedzie coś z tego?? :>

Gość User190
Napisano

Ale na jakim serwku w ET?? :> Tez bym pograł, nie bądźcie tacy :PP

Gość User190
Napisano

byłem na młynie i nikogo nie ma... oszukaliście mnie :P ;)

Napisano
No to jak sciagasz StarCrafta to cięzko by sie coś nie pieprzło...Ping ci nawala pewnie;)

nie,nie pozniej nawet gg wyłączyłem bo myslałem ze to od łacza, no ale jednak nie bo gdy juz mam ładowanie mapy to sie gra wyłacza.

Napisano

No polecam ET jak sie gra 1v1 dziś grałem z bzykiem taką rozgrywke 4 mapki przeleciały a my sie tylko smialismy z tej gry, nie wiedzielismy wogole o co chodzi :p wyzutnia rakiet nas bardzo zaciekawiła :D

Napisano

A mi się gra coraz bardziej podoba- wciąga. Wczoraj usiadłem do niej o 19:30 a skończyłem po 23...aż mi głupio było:D

Jakiś koleś się pytał czy max3d to jakiś klan...właściwie...to tak;)

Napisano

Zagrajmy w Wormsy!:)

Wie ktoś czemu ET dzisiaj tak nawala? Nie wyświetla listy serwerów...Moge sie połączyc tylko wpisując IP. Po za tym gdy klikam na jakiś filtr lub wogóle na coś to zamułe łapie. A ja nic nie grzebałem w ustawieniach...

Napisano

ja dzisiaj się pisze. apeluję tylko o przesunięcie czasu na 20:30 (nie każdy ma wakacje).

poza tym proponuję czasami wleźć na QIIIArena i popykac jak za starych dobrych czasów w Deathmatch'a :]

Napisano
az mi sie pprzypomnialo jak z chyba chvetim stalismy na jednej mapie i w jedno miejsce walilismy panzerami ;p

haha fakt :) to był spawn na mapie fueldump :) "na 3! - 1 - 2 - 3 - booom - kurde , znowu pudło :/"

Napisano
Ja dziś rowniez chetny ale na pozniejsze godziny nocne :) np około 00.00 no moze byc troszke wczesniej ale gdzies około 24tej :)

Można sobie na szołcie żartowac, że wy nie śpicie, nocna marki z was itd. Ale to na prawdę trzeba leczyć:)

Napisano
Można sobie na szołcie żartowac, że wy nie śpicie, nocna marki z was itd. Ale to na prawdę trzeba leczyć:)

heheh no ale naprawde, wczoraj był dobry czas na ET wbijamy na serwer gdzies o 23 a tam nikogo nie ma, myslimy ze troszke za wczesnie jestesmy to poczekamy ktos dojdzie napewno, gramy gramy 4 mapy a tu nikogo nie ma :/ ogolnie to skonczylismy o 3 nad ranem ale i tak było fajnie :p