KLICEK Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Hej Wrzucam ostatni wideotutorial z tej serii ;) Inspiracja byl Gopher z animacji blur studios ;) Tutaj macie efekt koncowy : Opis : Czas trwania jakas 1:10 min (chyba) Wideotutorial podzielony na 2 czesci 1 - 80 mb 54 min 2 - 30 mb 15 min Pokazane wszystko step by step :) Player : http://www.cdrinfo.pl/download/4322152555 Linki do wideotutka : http://www.octavo.webd.pl/klicek/4_1_gopher.rar http://www.octavo.webd.pl/klicek/4_2_gopher.rar Mam nadzieje ze sie tutek wam przyda :) 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 thx, Klicek. po obrazku widać, że świetny tutek. ściągam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Witam!! wlasnie zasysam :) rewelka te twoje tutki klicek!! napewno sie przyda to jest rzeczywisty czas(1h10min) czy przyspieszales?? jak tak to wieszy szacunek ze takie cuda robisz tak szybko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 bez przyspieszania Nielot ;) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 dzieki, bedzie co ogladac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 nie no super dałbym ci kolejny punkt do reputacjii ale już nie moge ;-P wielkie dzięki moje organiczne modelowanie kuleje od dzieciństwa to taki uraz kiedy to zrobiłem model kobiety ale tak wyszedł że niemal całkowicie zakułem go w zgroje bo nieorganiczne kształty jakoś lepiej mi idą ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 uuuu no kurde klicor lecisz jak szalony :D:D tak trzymać ! naprawde kawał dobrej roboty robisz ! Dzieki tobie wings jest łatwiejszy i wiecej osob sie za niego bierze :D Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 XD XD XD Rewelka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kl Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Witam... Super i dzięki jestem nowym użytkownikiem wingsa jak i maxa, tutek z pewnością się przyda, a poniżej link do wcześniejszych moich pracek w blenderze, teraz ucze się maxa no i wingsa, jeszcze raz dzięki za tutoriale. http://www.blender.pl/index.php?set_albumName=album24&option=com_gallery&Itemid=57&include=view_album.php Mariusz "grabon" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Jak zwykle super, powiedz mi Klicku jedno czy ty to robisz z pamięci ?? bo na vt nie korzystasz z referek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 dzieki KLICKU kolejny świetny tutek szkoda że ci już punktów nie mogę przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Fajniutki tutek. Klicku mam pytanie, uzywasz wingsa do boxmodelingu, czy jest równie dobry przy polymodelingu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 wywala błąd co kilka % postepu ssania niezależnie od tego czym ściągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Wznawiaj, wznawiaj a po kawałku ściągniesz, mi się udało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Wszyscy mają takie problemy ? jeżeli tak to będę musiał napisać do admina serwera, tak być nie powinno. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 kurde, tylko to tak malo wygodnie sie sciaga jak co 2 mb sie zrywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 KLICEK - świetny tutek, gratulacje :) gaspar: afaik, wings daje możliwość tylko box modelingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 bigleb - faktycznie, próbowałem u siebie, coś jest nie tak, zobaczę co da się z tym zrobić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Ja ściągam zawsze flashgetem, nigdy nie narzekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 You must spread some Reputation around before giving it to KLICEK again. sorry ale 3 pasków to ci dozbierać nie dopomogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2006 Dzieki chlopaki , ciesze sie bardzo ze sie tutek podoba i miejmy nadzieje ze ktos sie tam czegos nauczyl przydatnego :) Master jakos to przezyje :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Punkt się należy. Super. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 KLICEK ja już się nauczyłem wiele na przykład przekonałeś mnie do samego programu i kamery Mirai a jak będę miał czas to za modelowanie się wezmę Jeszcze raz dzięki za tutki i nie tylko za nie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 KLICEK tak na marginesie to ile masz juz punktów i od ilu masz klejnoty ;-DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 czad :D ojj...KLICOR jakiś Ty przydatny w ostatnich czasach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2006 Hehe Chveti thx, watek ma ponad tydzien ;) Fikolek od 100 pkt chyba 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 juzus marya Klicek :O! Coś Ci urosło pod avatarem ;D (właśnie zauważyłem) Fajny tutorial jak zwykle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Dostałem odpowiedź od admina, powinno już wszystko chodzić jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensation Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Witam Cie Klicq ;) damadix here... powiem Ci szczerze good job, im impressed ;) wings3d ROX !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 No to przekonałem się do kamery mirai, jeszcze do boxmodelingu muszę :) zupełnie inna technika niż przy poly :) Pozdrawiam i thx za tutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 no boxmodeling od poly rózni sie niesamowicie a subD to już zupełnie inny świat ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 [FILES-UPLOAD] http://files-upload.com/files/268752/wie1.rmvb [MEGAUPLOAD] http://www.megaupload.com/?d=SKTB1NTW --[ EDIT ]-- Dzięki Streaker :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi__ok Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 A mi się jakoś nie chce pobrać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 wrzuciłem na Megaupload, spróbuj teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuki64 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 mi działa ;] szkoda że nie ma drugiej cześci...ale wielkie dzięki Muzzy za wrzucenie tych materiałów o które prosiłem ;] .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 http://rapidshare.com/files/35633645/gopher2.rar Podobno z powyższym archiwem są problemy, więc tutaj nie spakowana wersja: http://rapidshare.com/files/35732774/gopher2.rmvb cheers ps. ściagajcie śmiało, jeszcze 9996 punktów i będę miał 30 dniowe konto premium :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Witam. Szukam gophera1 jakby ktoś miał to ja chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 http://rapidshare.com/files/119706139/gopher1.rmvb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heads Hunter Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Hej mam pytanie dlaczego gdy klikam na link do tego tutoriala pojawia mi się strona z napisem: "Nie można odnaleźć strony" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 nad twoim postem masz dobry link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi