rakhi Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Witam, nowa pracka, ze 20 godzin pracy (najwięcej zajęły textury). Soft: Blender, Gimp. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 fantastic :) niech mi tylko który powie: "jak na blendera......" będę gryzł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Bardzo miło się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Czym renderowales? pracka baardzo przyjemna dla oka, tylko ten nos....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 Czym renderowales? pracka baardzo przyjemna dla oka, tylko ten nos....... Renderowane Internalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 piekne nei ma sie co czepiac o zeby i soczewki oczu, jest ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Bardzo fajne :) podoba mi się textura vampirka , może spróbowałbym z innym ujęciem ale i tak jest super , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 rowniez mi sie podoba , dziwi mnie tylko kontrast twarz/zeby imo BARDZO DZIWNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 niezla pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Kurcze no aż korci zeby mu ktoś przegrodę nosową (czy jak tam) wstawił:P No ale super, tekstury i klimat wypasione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Pięknie. Nic dodać, nic ująć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 Kurcze no aż korci zeby mu ktoś przegrodę nosową (czy jak tam) wstawił:P Ale on ma przegrodę nosową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 świetna praca gratulacje :) bardzo fajny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 restekpa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 No preszę: Gimp i Blender...mozna? Można. I to z jakim efektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 no rekomendacje to dać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 świetne zęby ... takie "blee" ;) brawo .. bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 bardzo fajna pracka :) dlugo ja robiles ?, no i jak mozesz to pokaz siatke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 jak na blendera całkiem fajne (dawaj Vorek ;) ) Tło jest nieciekawe, wygląda jakby postać się patrzyła na symbol po lewej, a to tylko tło. Poza tym jest bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 baardzo to fajne oprocz tego ze porządne 3D (tak mi się zdaje, choć się na tym nie znam) to jeszcze bardzo fajne plastycznie, co często przy 3D jest mankamentem... Leru dlaczego to jescze nie wisi na głównej :) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 No praca bomba, Blender Wymiata :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 serwus :) bardzo mi sie podoba :) świetne :) pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 bardzo fajne. tylko plan tylni trochę irytuje, dałabymbyła coś bardziej neutralnego. stworek przemiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 fajne, pierwszy raz widze zeby ktos cos tak dobrego w blenderze zrobił. I nic nie sugeruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2006 Dzięki za komentarze. Praca była robiona przez ok 20h. I siateczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 A bez wygładzania, jeżeli można? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2006 A bez wygładzania, jeżeli można? :D Pewnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 No super praca, jestem za rekoma, tylko do pelni szczescie widzialbym cos innego w tle np. zamek ze strzeslistymi wiezami przy pelni ksiezyca na wzgorzu. Gratuluje swietnej pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Nooo... bez wygładzania to dopiero jest sie czego bać... zwłaszcza niewygładzonych zębów... :) Ładne, sam teraz robie podobna mordkę, ale ja robię gargulca; też rzecz jasna przemiły zębiasty stworek... :)... A swoją drogą jak juz jestesmy przy gryzieniu, to zastanawiam sie ile osób pisząc posty wzieło sobie do serca Vorkową zapowiedź gryzienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Super wyszło. Troche jak Golum. Kolory pracy mi się podobają i oświetlenie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Mógłbyś się pokusić o videotutka dotyczącego modelowania organiki w blenderze ? Bardzo bym chciał zobaczyć jak ten program spisuje się jako modeler :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 super oczy wyszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 gratsy.. robilem troche w Blenderze ale nie takie zeczy.. pozdro.. sacuken 4 You Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi