KacperSpala Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 czaszeczki śliczne. Chatka "obowiązkowo" kominek starego typu z dzióbkiem: ^ ][ [] [] [] \\ \\ [] [] [] mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 swietna chatka klimatyczna na maxiora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 noga powinna stanowic jednosc z chatka moim zdaniem, u Ciebie noga budynek tylko "oplata"... Jak na razie swietna robota... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 KacperSpala -> dzieki, chodzi Ci o taka powyginaną rurke ze stożkowym daszkiem? KLICEK -> dzieki George82 ->fakt, wlasnie nad tym siedze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Powoli juz zaczyna "zyc"... :) Oswietlenie takie zostawisz? Wyglada interesujaco... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 tak o taka powyginywaną rurke z daszkiem mi chodzi : ), a toto coraz ładniejsze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 kiedys chcialem zrobic taka chatke,twoja bardzo mi sie podoba,w jednej z bajek baba jaga wchodzila i wychodzila przez komin moze zrub babe jak wystaje z komina..pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 lapiesz bardzo fajny klimat :)... bedzie dobrze! powodzenia Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 dzieki za komentsy. George82 -> coś podobnego pewnie, moze troche ciemniej bedzie w finale. KacperSpala -> komin narazie nieruszony, ale chyba tradycyjny (znaczy sie prostokotny) bedzie Eden-3d -> fajny pomysl, moze i bedzie z komina wychodziła Pionier -> no jak Ty mówisz ze bedzie dobrze to aż chce się pracować :) tymczasem updejt ale bardzo roboczy, w fotoszopie pojechany troche. Eksperymentyje z drzewkami, obecne to z maxa oryginalne ze zmienionymi materialami (liście się mi posypały, znaczy się maska do liści). Ale coś drętwe mi wychodzą. Własnie sciagnalem tree makera zobacze jak sie z nim pracuje. aha, płot badziewny, wiem wiem, zmienie albo w ogóle wyrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 jestes moim faworytem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 albo mi sie wydaje, albo cos z perspektywa nie tak. moze to przez obrot domku? miło byłoby zobaczyć jakieś "kosmiczne" światło padające na drzewo z niewidocznej strony domu, eksperymenty baby jagi itp. ;] jeśli dodawałbyś trawę, to coraz ciemniejszą i bardziej wyblakłą, im bliżej domu nic to, i tak mi się niezwykle podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 jeszcze bym kompozycje przemyslal, co prawda nie wiem gdzie bedzie baba jaga itd ale cos tu do konca nie gra, napewno idziesz w dobrym kierunku, bez watpienia :) to bedzie scena w nocy (styl jak w filmie 'gnijaca panna mloda" mozna by bardzo fajnie zagrac swiatelkami hm?) czy dzienna? drzewka tak ladnie wystrzelone w gore ze az sie prosi o wiecej miejsca na gorze, hm sam nie wiem, wydaje mi sie takie scisniete to wszystko poki co... czekam na kolejne updaty! dzobrze jest, tak trzymaj ! Pionierek :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 KacperSpala -> dziekufka Avenger -> mozliwe ze coś z perspektywa jest nie tak, wlasciwe to zalezalo mi na ujecie pokazujacym jak najwiecej domku i drzew zeby zobaczyc jak wychodzi to wszystko. Finalnie na pewno bedzie inaczej. Trafka bedzie, jeszcze pewnie galezie, kamienie, pniaki. Pionier -> zrobie jak mowisz, gnijącej niestety nie pamiętam za bardzo (oprócz tego starego trupika co miedzy światami przenosił głównych bohaterów :)), trzeba będzie oglądnąć jeszcze raz, moze coś się podpatrzy. scena bedzie chyba na pograniczu dnia i nocy. Podoba mi się jak niebo na horyzoncie robi sie takie różowe :) a, dodalem troche pikseli z góry, lepiej tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Fajna robota jak dla mnie suuper, ciekawe jak będzie wygladać kiedy ją wykonasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Fajny klimat- świetnie do tego pasowałyby postaci Todda McFarlane- o ile pamiętam miał Jasia i Małgosię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 imo ciutke lepiej ale mnie sie nie sluchaj bo nawet w pierwszej 3 nie bedziesz hehe :D zaraz klade sie spac wiec moze to glupie ale ... skoro drzewo na ktorym jest domek baba jagi jest takie wykrecone to czemu inne drzewa sa 'normalne' nigdy nie zwracalem na to uwagi w bajkach ale teraz to mi sie dziwne wydalo :) gadam glupoty? dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Arkadian -> tez jestem ciekaw RK -> hmm, muszę poszukać bo nie wiem jak wygladała. Pionier ->bo to drzewo to kurza łapka, znacy się noga kury :) dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 swietny klimacik i swietne modele!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 moim zdaniem przejdziesz przez eliminacje jak miecz swietlyne przez masło :P bym sie mogl przyczepic troche pikselozy na koncowkach galezi drzew, ale to pewnie zniknie w finalnym renderze (teraz pewnei tak specjalnie jest, zeby czas renderingu zmienjszyc?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 cos faktycznie z tym ogrodzniem nie teges... tylko co? ;] Budujesz klimacik, czekam na wiecej Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Jezeli chodzi o plotek to ja wiem co jest nie tak:D..chyba:) Jak na niego sie patrzy to wydaje sie jakby "stal" na ziemi a sztachety powinny byc wbite w ziemie lub inaczej, slupki przewaznie sa powbijane w ziemie a deseczki sa poprzybijane do dlugich poprzeczych belek:D jeee Maqs znawca płotow cie poratowal oO Ladnie to wyglada i zaczyna byc klimatycznie, Powodzenia w dalszej pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 dzieki panowie, co do płotka to Maqs pewnie masz racje, no a poza tym słaby jest bo jakieś te sztachety równe i cieniutkie, takie wykałaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Podłoże w tym lesie zróżnicuj bo takie jednolite. Drzewa tez zbyt do siebie podobne, ogólnie miły klimacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 O w pupę! Klimat niesamowity. Tylko ten płotek zakrył stopę. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Maqsa słuchaj, bo on koło lasu mieszka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 rewelacyjnie to wygląda, dajesz dalej, będe częsciej tu zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Fajne to to :) Modele proste aczkolwiek ciekawe i dobrze wykonane ;) A oświetlenie zajefajne! Ogólnie pracka bardzo, bardzo mi się podoba. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Świetny klimacik, nie popsuj tego kiepską babcią jasią. Powodzenia w bojach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 pracka wyglada fajnie ja ze swojej strony moge ci zaproponowac jedna rzecz:) jakby zamiast obicia deskami domku zrobic opierzenie , piora, itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Z deskammi jest OK. Piórka to troche trudna sprawa. Źle zrobione piórka i była by kicha. A narazie wygląda światnie. Chatka super. Jestem ciekaw gdzie w scenie bedzie babcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eldar Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 genialna sprawa.. ja bym jeszcze tam widział kruki krążace nad domkiem, albo siedzące na szczycie dachu, super super super super i w ogóle pokłony itd. jak tylko się dowiem jak można głosować w bitwie ;p domek baby Jagi nr 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 zastanawia mnie tylko jak ta babcia sie tam wdrapuje , oraz jak ta noga chodzi/ skacze. De fakto jakis parking na miotłe by sie przydał xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 dzieki za komentsy! Co do chaty to jeszcze pewno sie troche zmieni, nad piórami myślałem ale nie wiem czy coś mi z tego wyjdzie. Te kruki krążące nad chatą albo siedzące na dachu postaram sie zrobic, na pewno dodałyby klimatu. narazie jednak nie wiem co z samą jagą, nie dość ze jej jeszcze nie ruszyłem to nawet nie wiem jak ma wygladac i co robić :(, byłbym wdzieczny za wszelkie sugestie. Tymczasem chatki cd, tzn teksturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 ekstra pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 He he, superowskie, tylko jakos perspektywa lasu mi nie leży... A gdzie baba jaga będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 mi nie leży ten płotek - rozwaliłbym go, pochylił troszkę i powplatał jakies korzenie i pnącza ;) - zresztą zamiast pisać wolę maznąć ;) p.s. texturki fajne zaczynają wychodzić !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 W o W . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eldar Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 a może po prostu babcia przyleci na miotle ? :) spoko.. kruki będą git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kl Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Cudo :) .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Full restepka - bardzo klimatycznie wygląda!! Chyba wysuwasz się na prowadzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 dzieki za komentarze, Jaras, Towoja propozycja co do płotka jest super, ale chyba jakos inaczej to rozwiaze. no na poewno nie zostawie tego. Narazie robie kruka na szybko coby zobaczyc jak na dachu bedzie wygladal. dzisiaj jeszcze wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 hmmm, jakies pokraczne wyszly, chyba za długie szyje maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 i jeszcze wersja z czarnym dziobem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voodoo_Dancer Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Trochę dużo ich. Ja bym dał mniej tych ptaszków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 ptaszki sa jak najbardziej ok tak mi sie wydaje jako dodatek detaliczny do tla wyglada to super :) i jest ich duzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Kilka z tych ptaszków porozrzucaj po gałęziach powinno dac fajniutki efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 ładne ptaszyska, a może by tak jedno z nich rozpostarło skrzydła? i ptaki nie lubią siedzieć zbyt blisko siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 świetny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 klimat znakomity i światło pikne - ale faktycznie moze troszkę mniej tych ptaków zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 mozna by jednego kruka zrobic, ale takiego big, na tym daszku nad pentagramem.Jeszcze moze komentarz do wersji Jarasa; troche za duzo tego. Wprowadzaja zamet, zaslaniaja ta nozke i nie wiadomo na czym sie skupic, czy na tyck krzakach czy na gorze. Ale to tylko moje wypaczone gusta :P aaa i jeszcze jedno, mozna troche zaszales i zrobic "baba jaga: prawdziwa historia", gdzie moze by wisialy dwa szkielety po obu stronach drzwi i podpisane na gorze: JAS i MALGOSIA :P hehe, pewnie przesadzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi