Johny Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Jakos tak czysciej troche :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Krolestwo Tomka a.k.a Scottero: Tomek przy pracy ;) : Sorka za jakosc ale to zwykla V3 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Tomek, no Ja cię podziwiam za taką pozycję przy pracy... ostro dajesz... plecy nie bolą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Hehe, sympatyczne te zdjecia, ale na niektorych to mi sie Kargul i Pawlak na usta cisna (wtedy jak Pawlak do zdjecia z maluchem i telewizorem pozowal) jak widze te rowniutko ustawione, wypucowane sprzety do fotki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Przyzwyczajenie i 4 garby... ;) ale fakt nowe biurko i krzeslo by sie przydaly ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 hehe to i ja się z wami podzielę :D no i kable za biurkiem... masakra :D czasami jak pociągnę za myszkę to głośnik spada ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Scottero - super komóra (gniotsa nie łamiotsa) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 hehe... ten komputer do reszty w ogóle nie pasuje ;D no ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Scottero - super komóra (gniotsa nie łamiotsa) :) No, przydaje sie takze w obronie wlasnej... i gwozdzie wiesz jak sie przybija wygodnie? :P No Kamil widze ze z deka zycie masz poplatane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Scoterro: jak ci sie udaje nalepiac karteczki na monitor? Ja zawsze sobie cos zapisuje, i spadaja, i zapominam co mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Trzeba je umiec kupywac ;) Duzo eksperymentowalem z nimi-> wiekszosc faktycznie sie odkleja ;) Dopiero moja kochana nauczycielka od wychowonia do zycia w rodzinie przywiozla mi kilka paczek ekstra karteczek z niemiec, takie z kondomami narysowanymi :P BTW: NIe "Scoterro" tylko "Scottero". Przez dwa "t", nie "r" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Trzeba je umiec kupywac ;) BTW: NIe "Scoterro" tylko "Scottero". Przez dwa "t", nie "r" :D taaa i nie kupywać tylko kupować przez o a nie przez y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 No dobra, zwracam honor ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 illy Ja rozwiązałem ten problem, kupiłem sobie taśmę dwustronną i pociąłem na paseczki i też przyklejam do karteczki i do monitora czy gdzie się tylko da... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 heh a ja sobie zainstalowalem Samurize i nie musze nic przyklejac :D (zdjęcie mojego kąta zaraz będzie, tylko muszę telefon znaleźć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 (zdjęcie mojego kąta zaraz będzie, tylko muszę telefon znaleźć) jak to znaleźć nie możesz... hehe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 puść sobie bita :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 illy Ja rozwiązałem ten problem, kupiłem sobie taśmę dwustronną i pociąłem na paseczki i też przyklejam do karteczki i do monitora czy gdzie się tylko da... :) Leee.. za duzo roboty ;P To nie lepiej kawalek tasmy papierowej do monitora przykleic- powinno karteczki lepiej trzymac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Cytat: Napisał floo illy Ja rozwiązałem ten problem, kupiłem sobie taśmę dwustronną i pociąłem na paseczki i też przyklejam do karteczki i do monitora czy gdzie się tylko da... :) Leee.. za duzo roboty ;P To nie lepiej kawalek tasmy papierowej do monitora przykleic- powinno karteczki lepiej trzymac ;) eee to nic nie daje po pół roku i tak wszystkie takie karteczki odpadają. ja ostatnio zacząłem wydrapywać na ścianie, i ta metoda daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bobi87 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 A o to mój "bajzel" Przepraszam za kiepską jakość. http://img88.imageshack.us/img88/9351/dsc00004lg5.jpg http://img85.imageshack.us/img85/9465/dsc00005tg1.jpg http://img146.imageshack.us/img146/1743/dsc00006ez4.jpg http://img216.imageshack.us/img216/8412/dsc00007gl9.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 tapety sam nakładałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Piątka za lcd, good choice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 nie za wysoko te monitorki ? chyba ze masz 1,5 krzeslo i strasznie dlugie rece ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Ledyr - tekstura ci się odlepia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 I moje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 jak Ci się ten Epson sprawuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 W sumie to nie narzekam. Ma jedynie wade ze wyswietla rozdzielczosc do 800x600 ale przy ogladaniu filmow w niczym to nie przeszkadza, szczegolnie ze byl kupiony za grosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Nasza (moja i brata) kanciapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Fajnie. Przeczytałes te wszystkie książki :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Piksar: mam troche projektorow stestowane jak chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Fajnie. Przeczytałes te wszystkie książki :] ? Powiedzmy, że tak z połowę:) A w tej szafie po lewej i za mną jest jeszcze ze 3 razy tyle ksiązek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinal Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 moj burdelik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Fotel biurowy to seria Manager Pro? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinal Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Haha, z ty, fotelem to mam loty niezle :D Sto razy wygodniejszy od mojego lozka :D Nawet nie wiem czy wiecej w nim nie spalem niz wlasnie w lozku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 fotel jest gicior... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 I nawet choinkę masz! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Znowu mnie do kata wygonili :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 czad kożuch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 czad kożuch! Żubranko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Za to karteczki umieszczone według norm iso ;) No i blisko grzejnika więc ciepło w nogi :) Knysha, nie narzekaj-ja mam ciaśniej w pokoju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Knysiula, skąd wytrzasnąłeś Żubranko? Z chęcią bym sobie takie fundnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 A oto moje domowe "studio" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 seblen11, co Ty tam masz pod tabletem, bo jakoś po skosie jest... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Jest to regulacja pochyłu tabletu (na zasadzie zębatki z zapadką) …regulacja obejmuje 90 stopni… biurko zmodyfikowałem (w pierwotnej postaci kupiłem je w biedronce za 50zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 seblen11 - podoba mi sie patent z tym tabletem i duużą podkładką pod myszke, lubie takie samoróbki, ale czy przy tak wysuniętym tablecie masz swobodny dostęp do klawiatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 voyager: dzisiaj widzialem to w monopolu, dodaja to do flaski, ale kosztuje kilka groszy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Knysiula, skąd wytrzasnąłeś Żubranko? Z chęcią bym sobie takie fundnął Carefour, 25zł z nabojem 0,7L ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinal Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 floo - Fotel nie porzadzi dlugo bo na dniach kupuje biurko konkretne i fotelik biurowy :) SoAD - piec minut pozniej byla ubrana. sam nie ubralem bo sie nie chcialo, przyszedl ktosik i ubral :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Carefour, 25zł z nabojem 0,7L ;) jak często ładujesz naboje... :P hehe spinal nie będzie ci brakowało drzemki w tym fotelu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Knysha :] niezłe wdzianko na zimę :D, ino raczej przegrzewanie nie jest wskazane . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi