Napisano 27 Listopad 200717 l Krolestwo Tomka a.k.a Scottero: Tomek przy pracy ;) : Sorka za jakosc ale to zwykla V3 ;)
Napisano 28 Listopad 200717 l Tomek, no Ja cię podziwiam za taką pozycję przy pracy... ostro dajesz... plecy nie bolą???
Napisano 28 Listopad 200717 l Hehe, sympatyczne te zdjecia, ale na niektorych to mi sie Kargul i Pawlak na usta cisna (wtedy jak Pawlak do zdjecia z maluchem i telewizorem pozowal) jak widze te rowniutko ustawione, wypucowane sprzety do fotki ;)
Napisano 28 Listopad 200717 l Przyzwyczajenie i 4 garby... ;) ale fakt nowe biurko i krzeslo by sie przydaly ;p
Napisano 28 Listopad 200717 l hehe to i ja się z wami podzielę :D no i kable za biurkiem... masakra :D czasami jak pociągnę za myszkę to głośnik spada ;D
Napisano 28 Listopad 200717 l Scottero - super komóra (gniotsa nie łamiotsa) :) No, przydaje sie takze w obronie wlasnej... i gwozdzie wiesz jak sie przybija wygodnie? :P No Kamil widze ze z deka zycie masz poplatane :D
Napisano 28 Listopad 200717 l Scoterro: jak ci sie udaje nalepiac karteczki na monitor? Ja zawsze sobie cos zapisuje, i spadaja, i zapominam co mialem
Napisano 28 Listopad 200717 l Trzeba je umiec kupywac ;) Duzo eksperymentowalem z nimi-> wiekszosc faktycznie sie odkleja ;) Dopiero moja kochana nauczycielka od wychowonia do zycia w rodzinie przywiozla mi kilka paczek ekstra karteczek z niemiec, takie z kondomami narysowanymi :P BTW: NIe "Scoterro" tylko "Scottero". Przez dwa "t", nie "r" :D
Napisano 28 Listopad 200717 l Trzeba je umiec kupywac ;) BTW: NIe "Scoterro" tylko "Scottero". Przez dwa "t", nie "r" :D taaa i nie kupywać tylko kupować przez o a nie przez y
Napisano 28 Listopad 200717 l illy Ja rozwiązałem ten problem, kupiłem sobie taśmę dwustronną i pociąłem na paseczki i też przyklejam do karteczki i do monitora czy gdzie się tylko da... :)
Napisano 28 Listopad 200717 l heh a ja sobie zainstalowalem Samurize i nie musze nic przyklejac :D (zdjęcie mojego kąta zaraz będzie, tylko muszę telefon znaleźć)
Napisano 28 Listopad 200717 l (zdjęcie mojego kąta zaraz będzie, tylko muszę telefon znaleźć) jak to znaleźć nie możesz... hehe:P
Napisano 28 Listopad 200717 l illy Ja rozwiązałem ten problem, kupiłem sobie taśmę dwustronną i pociąłem na paseczki i też przyklejam do karteczki i do monitora czy gdzie się tylko da... :) Leee.. za duzo roboty ;P To nie lepiej kawalek tasmy papierowej do monitora przykleic- powinno karteczki lepiej trzymac ;)
Napisano 29 Listopad 200717 l Cytat: Napisał floo illy Ja rozwiązałem ten problem, kupiłem sobie taśmę dwustronną i pociąłem na paseczki i też przyklejam do karteczki i do monitora czy gdzie się tylko da... :) Leee.. za duzo roboty ;P To nie lepiej kawalek tasmy papierowej do monitora przykleic- powinno karteczki lepiej trzymac ;) eee to nic nie daje po pół roku i tak wszystkie takie karteczki odpadają. ja ostatnio zacząłem wydrapywać na ścianie, i ta metoda daje rade :)
Napisano 2 Grudzień 200717 l A o to mój "bajzel" Przepraszam za kiepską jakość. http://img88.imageshack.us/img88/9351/dsc00004lg5.jpg http://img85.imageshack.us/img85/9465/dsc00005tg1.jpg http://img146.imageshack.us/img146/1743/dsc00006ez4.jpg http://img216.imageshack.us/img216/8412/dsc00007gl9.jpg Pozdrawiam
Napisano 3 Grudzień 200717 l nie za wysoko te monitorki ? chyba ze masz 1,5 krzeslo i strasznie dlugie rece ;)
Napisano 6 Grudzień 200717 l W sumie to nie narzekam. Ma jedynie wade ze wyswietla rozdzielczosc do 800x600 ale przy ogladaniu filmow w niczym to nie przeszkadza, szczegolnie ze byl kupiony za grosze :)
Napisano 8 Grudzień 200717 l Fajnie. Przeczytałes te wszystkie książki :] ? Powiedzmy, że tak z połowę:) A w tej szafie po lewej i za mną jest jeszcze ze 3 razy tyle ksiązek:P
Napisano 14 Grudzień 200717 l Haha, z ty, fotelem to mam loty niezle :D Sto razy wygodniejszy od mojego lozka :D Nawet nie wiem czy wiecej w nim nie spalem niz wlasnie w lozku :P
Napisano 14 Grudzień 200717 l Za to karteczki umieszczone według norm iso ;) No i blisko grzejnika więc ciepło w nogi :) Knysha, nie narzekaj-ja mam ciaśniej w pokoju:)
Napisano 14 Grudzień 200717 l Jest to regulacja pochyłu tabletu (na zasadzie zębatki z zapadką) …regulacja obejmuje 90 stopni… biurko zmodyfikowałem (w pierwotnej postaci kupiłem je w biedronce za 50zł)
Napisano 14 Grudzień 200717 l seblen11 - podoba mi sie patent z tym tabletem i duużą podkładką pod myszke, lubie takie samoróbki, ale czy przy tak wysuniętym tablecie masz swobodny dostęp do klawiatury?
Napisano 14 Grudzień 200717 l voyager: dzisiaj widzialem to w monopolu, dodaja to do flaski, ale kosztuje kilka groszy ;/
Napisano 15 Grudzień 200717 l Knysiula, skąd wytrzasnąłeś Żubranko? Z chęcią bym sobie takie fundnął Carefour, 25zł z nabojem 0,7L ;)
Napisano 15 Grudzień 200717 l floo - Fotel nie porzadzi dlugo bo na dniach kupuje biurko konkretne i fotelik biurowy :) SoAD - piec minut pozniej byla ubrana. sam nie ubralem bo sie nie chcialo, przyszedl ktosik i ubral :D
Napisano 15 Grudzień 200717 l Carefour, 25zł z nabojem 0,7L ;) jak często ładujesz naboje... :P hehe spinal nie będzie ci brakowało drzemki w tym fotelu???
Napisano 15 Grudzień 200717 l Knysha :] niezłe wdzianko na zimę :D, ino raczej przegrzewanie nie jest wskazane . . .