Napisano 15 Grudzień 200717 l spinal nie będzie ci brakowało drzemki w tym fotelu??? Nie rtozumiem, o czym mowa? Pisalem przeciez ze kimy w nim wale lepsze niz w lozku :D :)
Napisano 15 Grudzień 200717 l seblen11 - podoba mi sie patent z tym tabletem i duużą podkładką pod myszke, lubie takie samoróbki, ale czy przy tak wysuniętym tablecie masz swobodny dostęp do klawiatury? Klawiatura jesr wysuwana,… po wysunięciu zakrywa w całości tablet.. :)
Napisano 17 Grudzień 200717 l monitory uwielbiają stać przy grzejniku nazwy LCD - liquid cristal display nie można brać zbyt dosłownie :)
Napisano 17 Grudzień 200717 l zainwestuj w dobre krzesło, bo Twój kręgosłup odezwie sie w najbliższych latach !:) Powierzchnia monitorowa bardzo dobra:) to jest 2x 22 cale? czy 2x 19?
Napisano 17 Grudzień 200717 l ej biurko knyszy tak nie wyglada:P rezyserka jak nic:D kto normalny trzyma flache na biurku?:D a to zaraz po snaidaniu:P oczywiscie jesli sie za cos zabieram, to troche ogarniam sytuacje
Napisano 17 Grudzień 200717 l ehhh właśnie wczoraj miałem go w ręcach. bajer jakich mało...w styczniu kupuje iPhona jednak ;]
Napisano 17 Grudzień 200717 l Johny slyszalem, ze u nas duzo monitorkow z angli pochodzi, moze u nich na odwrot jest, jak zawsze:D
Napisano 17 Grudzień 200717 l Tania podruba fendera, bodajze tonus :D kupiona za grosze, musze ja troche ponaprawiac i zeszlifowac jeden prog bo wystaje :P. I zaden ze mnie bassman dopiero kilka dni sie ucze i mi palce z prawej reki odpadaja :P
Napisano 17 Grudzień 200717 l Spoko przejdzie ci :) Jak będziesz próbował klangiem to kciuk będzie bardziej bolał :)
Napisano 10 Styczeń 200817 l illy też mi sie wydaje że powinno być odwrotnie... jednak widać że sobie jakoś radzi... ;)
Napisano 10 Styczeń 200817 l jeden monitor na dwa kompy? Ja tak miałem długo i sprawdzało sie bez zarzutu, wystarczy monitor z dwoma wejsciami i juz, w dellu, iyamie jednym guzikiem przelaczasz a po co na kompie renderujacym na stale monitor ? Jest też w sprzedaży niegłupi przełącznik że jeden monitor, klawa i gryzoń do dwu kompów. Belkin (producent)
Napisano 11 Styczeń 200817 l tez uwazam ze nie jest zle, jest tak jak mowi Piksar, co mi szkodzi wcisnac guziczek na monitorze zarzucic render i wrocic do modelowania na innym kompie? spoko jest:) a tu moje "wspomagacze" :P
Napisano 11 Styczeń 200817 l większość tych specyfików jest surowo zabroniona... to nielegalne środki dopingujące... :P
Napisano 11 Styczeń 200817 l lol illy :P _Kreska_ po co tym trunkom głośniczek? dojrzewają przy muzyce czy co?
Napisano 26 Styczeń 200817 l _Kreska_ pozycz avalon o poluje poluje i nie moge dostac ;( dariusz specjalnie to zrobiles :D
Napisano 26 Styczeń 200817 l hmmm...spokojnie spokojnie wszystko zobaczymy na zjeździe xD ja wiem jaka jest prawda ale nic nie powiem :cool: