Napisano 6 Lipiec 200816 l fajne macie pokoje tak pooglądałem z grubsza jakieś 30 stron :P ale ten pokój tadka mnie rozwalił... Jak będę miał aparat też coś wrzucę.
Napisano 7 Lipiec 200816 l Może być, ale nie tak jak bym marzył bo nie ma regulacji w poziomie, więc jest na jednej wysokości. Za to klawiatura mi wchodzi pod monitor i na biurku mam więcej miejsca. Gdyby miał ten wysięgnik regulacje na wysokość to by był super. Pewnie takie są ale drogie. Ja kupiłem z allegro jakiś stary.
Napisano 7 Lipiec 200816 l Fajny ten Twój obraz... autoportret..? okazało się że ja też mam obraz.;) nazywa się: "lęk przed kobietami od środka" pozdrawiam.
Napisano 30 Lipiec 200816 l A Ty ciągle o tym LANSIE... (zapomniałeś o Creativie na pierwszym planie) bbbllleee... a słyszałeś że Resolume już nie w modzie..?? pozdrawiam.
Napisano 30 Lipiec 200816 l mój pokój w akademiku w trakcie kortowiady :D otwarta szafa i łóżko po prawej moje... Chyba kiedyś zrobię tego model 3d, bo wszystkie takie czyste i wyślizgane...
Napisano 30 Lipiec 200816 l Jeez, ale syf. Mozesz tak zyc jak uchodzcy z meksyku na przedmiesciach amerykanskiego miasta?
Napisano 30 Lipiec 200816 l Knysha nie bardzo miałem wybór... poza tym i tak gorszy był współlokator, który się mył (podobno, bo byłem tam tylko kilka miesięcy i widziałem raz) 3 razy przez 2 semestry!!! :D ps. polecam olsztyńskie akademiki tym, którym przeszkadza ich pedantyzm, mnie skutecznie wyleczyło :D
Napisano 3 Sierpień 200816 l Freedom - pokaż siatkę tego lotusa :P (to chyba lotus, o ile się nie mylę :D)
Napisano 3 Sierpień 200816 l nie lubię klawiatury na dolnej póleczce bo nie widzę klaiwszy, pozatym widać róźnice pomiędzy moniteroami
Napisano 3 Sierpień 200816 l patry - lotus evora:) pokaże może jak skończe:) claude - różne monitory to i różnice widać:P
Napisano 3 Sierpień 200816 l a słyszałeś że Resolume już nie w modzie..??nie slyszalem, google nic na ten temat nie mowi.
Napisano 7 Sierpień 200816 l nowa zabawka, to zolte na scianie to arkaos (nawet resolume dla sly'a sie znalazl :D)
Napisano 7 Sierpień 200816 l jeszcze na laptoka i projektor trzebałobyło podzielić pulpit, by się wygodniej grało :P
Napisano 7 Sierpień 200816 l illy, jakiś czas temu znalazłem ciekawszy prog, niz Resolume... naprawdę ciekawszy... wysokie rozdziałki klipów (3 warstwy)- płynnie, kilka przeników przydatnych (własne paterny-oczywiście) i tworzenie własnych skryptów... hmm.. w sumie to użyj google, na pewno znajdziesz coś... VałGię źle spiąłeś że takie żółte..? pozdrawiam...
Napisano 7 Sierpień 200816 l illy, jakiś czas temu znalazłem ciekawszy prog, niz Resolume...ja tez, arkaos i vjo naprawdę ciekawszy... wysokie rozdziałki klipów (3 warstwy)-grand vj kilka przeników przydatnych (własne paterny-oczywiście)reso i tworzenie własnych skryptów...vjo? hmm.. w sumie to użyj google, na pewno znajdziesz coś...tak myslisz? http://tripzone.pl/wiki/doku.php?id=software:vj VałGię źle spiąłeś że takie żółte..?2 matryce padly, a zolty to wynik starej lampy w proje
Napisano 18 Sierpień 200816 l testow ciag dalszy, dalej nie moge odpalic trzeciego ekranu (defacto miejsca tez na niego nie mam)
Napisano 18 Sierpień 200816 l Witaj illy ( Wyloguj ) Całkiem nieźle. Poprawić jeszcze kolorki lewego projektora i będzie supah ;)
Napisano 18 Sierpień 200816 l mialem zamiar poprawic ale chec zrobienia czegos, testowania itd byla wazniejsza niz kolorki. Juz nie mowiac o geometrii, ale nie moja wina ze mam drzwi na kazdej scianie (prawie, ale na przeciwleglej brakuje za to gniazek do pradu).
Napisano 18 Sierpień 200816 l oj, majac pokoj 3x5 i siedzac na tych 3 to ciezko, gralem przez 5 minut i mialem dosc, oczywiscie jak ktos ma warunki (100m^2) to ok. Ale nie w tym co ja mam...
Napisano 18 Sierpień 200816 l na filmy lepsza Krystyna 20 ansi... :).. i możesz oglądać na soąsiednim bloku... fajnie illy, ale mam nadzieję że nie kupiłeś ich... pozdrawiam.
Napisano 18 Sierpień 200816 l fajnie illy, ale mam nadzieję że nie kupiłeś ich...kupilbym, ale jeden jest szerokokatny, ogolnie te skrajne benki sa ok na filmy lepsza Krystyna 20 ansi... .. i możesz oglądać na soąsiednim bloku... syfiasty nec ktory lezy u mnie juz z 2 lata i nie wiem czyj jest, wiec policz ile takich necow mozesz wsadzic w linijke, za ta cene co ma krystyna
Napisano 25 Sierpień 200816 l Witam. Kilka stron wcześniej wspominałem że też coś wrzucę i podczas męczenia się z modelem przypomniało mi się to, więc oto jestem ;) Freedom Fighter - Fajny monitor :D też w2207h ? Sorki za jakość zdjęć ale obiektyw aparatu ma rysę i specem od fotek nie jestem. I żeby mi tu czegoś nie sugerować po ostatniej focie - musiał zasunąć rolety bo zdjęcie mi nie chciało wyjść - wcale nie mieszkam w piwnicy :P Illy - o w mordę - fajne. On też chciał się pokazać (niestety niedokończony ;/) I całość:
Napisano 25 Sierpień 200816 l hmm też mam zamiar pomaziać sciane .... czym to robiłes... ? prosze o szczegóły wytyczne i plan budżetowy :P
Napisano 29 Sierpień 200816 l Ojj chciałbym takie umieć :D Od strony technicznej to nie a "była". Ja pilnowałem spójności pracy i taka ogólna kompozycja :P Tyle co wiem: Farby akrylowe na te dwa smoki zeszło chyba jakieś 100 zł + 2 pędzle jakieś 20 zł woda :P i coś czego nie kupisz kartą... czas ;] Mam te cholerstwa prawie rok i nic im się nie dzieje jeśli chodzi o kolory, a przynajmniej ja nic nie zauważyłem, wodę w małych ilościach powinno to przetrwać ale są takie yyyyy jakieś spreje sylikonowe coby popryskać prace i będzie powłoka ochronna :D To tyle co wiem.
Napisano 29 Sierpień 200816 l Oleksiak świetne! też mam smoczki na scianach,ale dziubane samym weglem, tez im sie nic nie dzieje. Mają ponad 5 lat i cały czas widoczne :) pzdr E: moze ma ktos jeszcze tak popaprane pokoje...bardzo chetnie bym pooglądał :)
Napisano 29 Sierpień 200816 l fredek - for you:) http://img244.imageshack.us/img244/6725/dscn0494bv2.jpg ściana wymalowana przez 3-letniego ahtyste
Napisano 29 Sierpień 200816 l Heheh... no kaloryferek jest dziwaczny ale cóż trza żyć dalej :P Fr3d3k - poka poka te smoki ;) Bo te moje narzekają na brak znajomości ;) i podpisuje się pod petycją też bym pooglądał inne "popaprane" / pociapane pokoje Topek - hie hie hie.