spinal Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 spinal nie będzie ci brakowało drzemki w tym fotelu??? Nie rtozumiem, o czym mowa? Pisalem przeciez ze kimy w nim wale lepsze niz w lozku :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 zapomnial postawic przecinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 seblen11 - podoba mi sie patent z tym tabletem i duużą podkładką pod myszke, lubie takie samoróbki, ale czy przy tak wysuniętym tablecie masz swobodny dostęp do klawiatury? Klawiatura jesr wysuwana,… po wysunięciu zakrywa w całości tablet.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 polka asceta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 monitory uwielbiają stać przy grzejniku nazwy LCD - liquid cristal display nie można brać zbyt dosłownie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 zainwestuj w dobre krzesło, bo Twój kręgosłup odezwie sie w najbliższych latach !:) Powierzchnia monitorowa bardzo dobra:) to jest 2x 22 cale? czy 2x 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 ej biurko knyszy tak nie wyglada:P rezyserka jak nic:D kto normalny trzyma flache na biurku?:D a to zaraz po snaidaniu:P oczywiscie jesli sie za cos zabieram, to troche ogarniam sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 JohnZi to iPhone czy iPod Touch? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 ipodzik, polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 ehhh właśnie wczoraj miałem go w ręcach. bajer jakich mało...w styczniu kupuje iPhona jednak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Mam podobny kubeczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 JohnZi masz USB z prawej strony monitora? dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 moje też po śniadanku, lekko sprzątnięte:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Johny slyszalem, ze u nas duzo monitorkow z angli pochodzi, moze u nich na odwrot jest, jak zawsze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 dariusz, tą patelnią zmiażdżyłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Akademik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Yeah, Bassman :D Co to za wiosło? Mój kącik I druga miłość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 ja nie mam kręgosłupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Tania podruba fendera, bodajze tonus :D kupiona za grosze, musze ja troche ponaprawiac i zeszlifowac jeden prog bo wystaje :P. I zaden ze mnie bassman dopiero kilka dni sie ucze i mi palce z prawej reki odpadaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 hhehhe lol ale lans ipodem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Spoko przejdzie ci :) Jak będziesz próbował klangiem to kciuk będzie bardziej bolał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 a ja mam tak: zminiejsz szerokosc do max 900px Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 jeden monitor na dwa kompy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 illy też mi sie wydaje że powinno być odwrotnie... jednak widać że sobie jakoś radzi... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 jeden monitor na dwa kompy? Ja tak miałem długo i sprawdzało sie bez zarzutu, wystarczy monitor z dwoma wejsciami i juz, w dellu, iyamie jednym guzikiem przelaczasz a po co na kompie renderujacym na stale monitor ? Jest też w sprzedaży niegłupi przełącznik że jeden monitor, klawa i gryzoń do dwu kompów. Belkin (producent) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Fajna biblioteczka na dole po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 tez uwazam ze nie jest zle, jest tak jak mowi Piksar, co mi szkodzi wcisnac guziczek na monitorze zarzucic render i wrocic do modelowania na innym kompie? spoko jest:) a tu moje "wspomagacze" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 większość tych specyfików jest surowo zabroniona... to nielegalne środki dopingujące... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Absinth :D http://www.youtube.com/watch?v=wu3Hyo_2kYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 lol illy :P _Kreska_ po co tym trunkom głośniczek? dojrzewają przy muzyce czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Ty chopie chyba już od tego wszystkie kolory swiata widziałeś xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 - ostatnia noc przed oddaniem projektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 trochę ciasnawo... ale też tak mam... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 _Kreska_ pozycz avalon o poluje poluje i nie moge dostac ;( dariusz specjalnie to zrobiles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 ttaaddeekk... a dlaczego Ty masz piersi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 ttaaddeekk no właśnie dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 ale to mój pokój, nie tadka:) piersi chyba też moje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 LOL, faktycznie^^ W temat waszych piersi już nie wnikam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 hmmm...spokojnie spokojnie wszystko zobaczymy na zjeździe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 to lustro najwidoczniej pokazuje nagą prawdę w odbiciu... :P pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 hmmm...spokojnie spokojnie wszystko zobaczymy na zjeździe xD ja wiem jaka jest prawda ale nic nie powiem :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Bump. Sprawilem sobie nowy monitorek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 To teraz czas na krzeslo, bo to ze zdjecia chyba ledwo daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 ale panterka po lewej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 MOpnitor fajny, ale do gazetki na biurku mam kilka zastrzezen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 dywanik rządzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Panowie, to nie dywanik, ino narzuta na loze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 eee, mi chodziło o to pod biurkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Aaaa. Ikeowy. 5,99zł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi