Skocz do zawartości

Jak wygląda wasze studio?(Pokój znaczy sie :P )

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

spinal nie będzie ci brakowało drzemki w tym fotelu???

Nie rtozumiem, o czym mowa? Pisalem przeciez ze kimy w nim wale lepsze niz w lozku :D :)

• Odpowiedzi 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
seblen11 - podoba mi sie patent z tym tabletem i duużą podkładką pod myszke, lubie takie samoróbki, ale czy przy tak wysuniętym tablecie masz swobodny dostęp do klawiatury?

Klawiatura jesr wysuwana,… po wysunięciu zakrywa w całości tablet..

:)

Napisano

zainwestuj w dobre krzesło, bo Twój kręgosłup odezwie sie w najbliższych latach !:)

Powierzchnia monitorowa bardzo dobra:) to jest 2x 22 cale? czy 2x 19?

Napisano

ej biurko knyszy tak nie wyglada:P rezyserka jak nic:D kto normalny trzyma flache na biurku?:D

a to zaraz po snaidaniu:P oczywiscie jesli sie za cos zabieram, to troche ogarniam sytuacje

deskbv9.jpg

Napisano

Tania podruba fendera, bodajze tonus :D kupiona za grosze, musze ja troche ponaprawiac i zeszlifowac jeden prog bo wystaje :P. I zaden ze mnie bassman dopiero kilka dni sie ucze i mi palce z prawej reki odpadaja :P

Gość _Kreska_
Napisano

a ja mam tak:

domek.jpg

zminiejsz szerokosc do max 900px

Napisano
jeden monitor na dwa kompy?

Ja tak miałem długo i sprawdzało sie bez zarzutu, wystarczy monitor z dwoma wejsciami i juz, w dellu, iyamie jednym guzikiem przelaczasz a po co na kompie renderujacym na stale monitor ?

Jest też w sprzedaży niegłupi przełącznik że jeden monitor, klawa i gryzoń do dwu kompów.

Belkin (producent)

Gość _Kreska_
Napisano

tez uwazam ze nie jest zle, jest tak jak mowi Piksar, co mi szkodzi wcisnac guziczek na monitorze zarzucic render i wrocic do modelowania na innym kompie? spoko jest:)

a tu moje "wspomagacze" :P

domek1.jpg