ReflectVision Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 hangar tadka mnie zmiotl hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Traitor lepsze chyba będzie to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 fajne macie pokoje tak pooglądałem z grubsza jakieś 30 stron :P ale ten pokój tadka mnie rozwalił... Jak będę miał aparat też coś wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 claude jak się sprawuje taki wysięgnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Może być, ale nie tak jak bym marzył bo nie ma regulacji w poziomie, więc jest na jednej wysokości. Za to klawiatura mi wchodzi pod monitor i na biurku mam więcej miejsca. Gdyby miał ten wysięgnik regulacje na wysokość to by był super. Pewnie takie są ale drogie. Ja kupiłem z allegro jakiś stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Fajny ten Twój obraz... autoportret..? okazało się że ja też mam obraz.;) nazywa się: "lęk przed kobietami od środka" pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 czy ktos zauwazyl tego wilkołaka? czy tylko ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 o kurcze, kiedy robiłem zdjęcie, to tego tam nie było....:/ pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Burdello bum bum made by Rezerwa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 jak przylansił toszibą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 A Ty ciągle o tym LANSIE... (zapomniałeś o Creativie na pierwszym planie) bbbllleee... a słyszałeś że Resolume już nie w modzie..?? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 mój pokój w akademiku w trakcie kortowiady :D otwarta szafa i łóżko po prawej moje... Chyba kiedyś zrobię tego model 3d, bo wszystkie takie czyste i wyślizgane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Jeez, ale syf. Mozesz tak zyc jak uchodzcy z meksyku na przedmiesciach amerykanskiego miasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 rozumiem że odkurzacz popsuty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Knysha nie bardzo miałem wybór... poza tym i tak gorszy był współlokator, który się mył (podobno, bo byłem tam tylko kilka miesięcy i widziałem raz) 3 razy przez 2 semestry!!! :D ps. polecam olsztyńskie akademiki tym, którym przeszkadza ich pedantyzm, mnie skutecznie wyleczyło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Najs end klin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Freedom - pokaż siatkę tego lotusa :P (to chyba lotus, o ile się nie mylę :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 nie lubię klawiatury na dolnej póleczce bo nie widzę klaiwszy, pozatym widać róźnice pomiędzy moniteroami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 patry - lotus evora:) pokaże może jak skończe:) claude - różne monitory to i różnice widać:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 a słyszałeś że Resolume już nie w modzie..??nie slyszalem, google nic na ten temat nie mowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 nowa zabawka, to zolte na scianie to arkaos (nawet resolume dla sly'a sie znalazl :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 jeszcze na laptoka i projektor trzebałobyło podzielić pulpit, by się wygodniej grało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 ta, full dookola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 illy, jakiś czas temu znalazłem ciekawszy prog, niz Resolume... naprawdę ciekawszy... wysokie rozdziałki klipów (3 warstwy)- płynnie, kilka przeników przydatnych (własne paterny-oczywiście) i tworzenie własnych skryptów... hmm.. w sumie to użyj google, na pewno znajdziesz coś... VałGię źle spiąłeś że takie żółte..? pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 illy, jakiś czas temu znalazłem ciekawszy prog, niz Resolume...ja tez, arkaos i vjo naprawdę ciekawszy... wysokie rozdziałki klipów (3 warstwy)-grand vj kilka przeników przydatnych (własne paterny-oczywiście)reso i tworzenie własnych skryptów...vjo? hmm.. w sumie to użyj google, na pewno znajdziesz coś...tak myslisz? http://tripzone.pl/wiki/doku.php?id=software:vj VałGię źle spiąłeś że takie żółte..?2 matryce padly, a zolty to wynik starej lampy w proje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 może chcesz odsprzedać? na skaner taki powinien styknąć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 nie moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 testow ciag dalszy, dalej nie moge odpalic trzeciego ekranu (defacto miejsca tez na niego nie mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Witaj illy ( Wyloguj ) Całkiem nieźle. Poprawić jeszcze kolorki lewego projektora i będzie supah ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 mialem zamiar poprawic ale chec zrobienia czegos, testowania itd byla wazniejsza niz kolorki. Juz nie mowiac o geometrii, ale nie moja wina ze mam drzwi na kazdej scianie (prawie, ale na przeciwleglej brakuje za to gniazek do pradu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 idealnie na filmy, czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 oj, majac pokoj 3x5 i siedzac na tych 3 to ciezko, gralem przez 5 minut i mialem dosc, oczywiscie jak ktos ma warunki (100m^2) to ok. Ale nie w tym co ja mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 na filmy lepsza Krystyna 20 ansi... :).. i możesz oglądać na soąsiednim bloku... fajnie illy, ale mam nadzieję że nie kupiłeś ich... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 fajnie illy, ale mam nadzieję że nie kupiłeś ich...kupilbym, ale jeden jest szerokokatny, ogolnie te skrajne benki sa ok na filmy lepsza Krystyna 20 ansi... .. i możesz oglądać na soąsiednim bloku... syfiasty nec ktory lezy u mnie juz z 2 lata i nie wiem czyj jest, wiec policz ile takich necow mozesz wsadzic w linijke, za ta cene co ma krystyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 illy robi wrażenie... ;) niezły bajer... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_d Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 idealnie na filmy, czad! nie na filmy, tylko na Fight Club, chyba? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Świerszcz przez pojęcie film rozumie Fight Club;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 illy teraz pojechales :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 jeszcze nie :D jeszcze nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Witam. Kilka stron wcześniej wspominałem że też coś wrzucę i podczas męczenia się z modelem przypomniało mi się to, więc oto jestem ;) Freedom Fighter - Fajny monitor :D też w2207h ? Sorki za jakość zdjęć ale obiektyw aparatu ma rysę i specem od fotek nie jestem. I żeby mi tu czegoś nie sugerować po ostatniej focie - musiał zasunąć rolety bo zdjęcie mi nie chciało wyjść - wcale nie mieszkam w piwnicy :P Illy - o w mordę - fajne. On też chciał się pokazać (niestety niedokończony ;/) I całość: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 hmm też mam zamiar pomaziać sciane .... czym to robiłes... ? prosze o szczegóły wytyczne i plan budżetowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Ojj chciałbym takie umieć :D Od strony technicznej to nie a "była". Ja pilnowałem spójności pracy i taka ogólna kompozycja :P Tyle co wiem: Farby akrylowe na te dwa smoki zeszło chyba jakieś 100 zł + 2 pędzle jakieś 20 zł woda :P i coś czego nie kupisz kartą... czas ;] Mam te cholerstwa prawie rok i nic im się nie dzieje jeśli chodzi o kolory, a przynajmniej ja nic nie zauważyłem, wodę w małych ilościach powinno to przetrwać ale są takie yyyyy jakieś spreje sylikonowe coby popryskać prace i będzie powłoka ochronna :D To tyle co wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Oleksiak świetne! też mam smoczki na scianach,ale dziubane samym weglem, tez im sie nic nie dzieje. Mają ponad 5 lat i cały czas widoczne :) pzdr E: moze ma ktos jeszcze tak popaprane pokoje...bardzo chetnie bym pooglądał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 fredek - for you:) http://img244.imageshack.us/img244/6725/dscn0494bv2.jpg ściana wymalowana przez 3-letniego ahtyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 ten 3 letni artysta dosc wysoki musial byc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizleyd Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 fajny dwyanik masz :) i grzejnik brązowy jak z epoki rfn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 piter-> wcale nie, ale kombinator okrutny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Heheh... no kaloryferek jest dziwaczny ale cóż trza żyć dalej :P Fr3d3k - poka poka te smoki ;) Bo te moje narzekają na brak znajomości ;) i podpisuje się pod petycją też bym pooglądał inne "popaprane" / pociapane pokoje Topek - hie hie hie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi