Zbychowaty Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Klicek mialam na mysli Twoj monitor:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 nec multisync 17' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ja mam dwa (19 i 21) i czasami sie zastanawiam nad trzecim...jednym slowem masz Nobla:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 sora za oftopic (plask dla siebie) ale po co mi 2 monitory ? :) 1 w zupelnosci wystarcza nie pracuje w super duzych rozdzialakach itp ja tylko modeluje w zasadzie, od lcd banka mnie napierdziela wiec stare smieci mi najbardziej podpowiadaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 hehe racja...jesli modelujesz to w sumie styka. Co do monitorow to tez jakos nie przepadam za dechami....wole pelniejsze ksztalty :D Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Deski nie są napewno do grafiki. Conajwyżej nadają się do aplikacji biurowych. CRT RoX Mój 100 post :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Zależy jakie masz fundusze na LCD :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Co do funduszy, to dluuugo mi moje zasoby nie pozwola przejsc na dobre dechy...poza tym pelne ksztaltem monitory to doskonaly wzmacniacz grzewczy na dlugie zimowe wieczory:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 To chyba te sprzed wojny :P Kompik to inna sprawa... Nie ma to jak położyć nóżki za cieplutką obudowę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Pracownia artystyczna wujka Wiktora :D ;P Podobie jak javor musze miec fotel... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 oo.. mój monitorek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 No poki co musze dzialac na jednym monitorze :/ mialem 15stke po prawej na tym "piedestale" na ktorym spoczywa slownik ;) hehehe Ale za niedlugo bedzie tam Laptop :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Lis - dla mnie ten materac nie jest zawygdony :D A ja posiaduje na krzesełku ogrodowym , wygodniejsze niż połowa innych krzeseł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 no kompa ci nikt nie wyciagnie bo widze takiego czarnego "klina" po drugiej stronie biurka... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 jak posprzątam to też coś wrzuce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 tablica z rysunkami jak w profesjonalnym studiu ale czemu jeden rysunek zamazałeś? o i medal widze za co dostałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 chveti a czy na twoim monitorku nie wyswietla sie moj watek...?? ;P hehehehehehehe Po avatarze poznaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 tablica z rysunkami jak w profesjonalnym studiu ale czemu jeden rysunek zamazałeś? o i medal widze za co dostałeś? Nie jest zamazany , to był test - ołówek rozmazany do granic możliwości + jedno pranie w kieszeni spodni :D A medal w miejskim turnieju w nogę :cool: wbrew pozorom jest złoty :P Juz w sumie wywaliłem ten rysunek :D Wiktor - to ten wątek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Tylko stereo kiebskie przy takim setupie :* Bo dla mnie liczą się bassy, grzmoty i jeszcze drgania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 albo co mi tam :p generalnie cięzko jest utrzymać w tym pokoju porządek, bo oprócz tego że zajmuje się grafiką to jeszcze czasmi majsterkuje coś (elektronika) http://members.lycos.co.uk/marekrybacki/image/myroom.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 heh Chveti milego garba ;D nie za nisko monitor ? ;] a tak to pokoik ql :D nawet rury masz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ponownie proponuje skale od 1-6 i konkurs na największy bajzel w "studio" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 pecet: ssssliczny bajzel wyhodowales :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 to jest "nieład artystyczny" :p jak zgasze światło to nie jest aż tak źle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 nawet rury masz hehe potato gun :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 To ja przed sprzataniem mialbym z pewnoscia 6 za bajzel, nagrode internautow i jeszcze wyroznienie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 erwfed nie bądź taki pewien :P oto moja "norka" :D http://www.slibe.com/image/128fd6d6-DSCF01462-jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 pecet bajzel konkretny ale za to jak stylowa lampka nocna ;P Muzzy jak ty się tam odnajdujesz,bardzo niestbilna konstukcja, na półkach masz chyba książki ze szkoły od pierwszej klasy?:) tyle makulatury zaraz ci się podłoga załamie ;) no chyba że na parterze mieszkasz ;P czy ta podkładka pod mysz to zdjęcie rentgenowski bo w takim formacie mniej więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Muzzy - no nieźle nieźle, ale jak bym zrobił fotke mojego dawnego pokoju w jakiś piątek albo sobote rano to i tak byś przgrał :p edit:po co drukujesz blueprinty samochodów? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 fikołek - mieszkanie w domku jednorodzinnym ma swoje zalety :D a co do podkładki, to jest to jakaś zwykla podkładka biurkowa ze sklepu papierniczego :P pozatym tak jak napisał pecet kilka postów wcześniej, to jest "nieład artystyczny" :D pecet - hehe nie wątpię :P a printy mam druknięte żeby było przyjemniej i żeby się lepiej myślało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Muzzy teraz to przegralbym ale po tygodniu bez sprzatania to moglbym konkurowac:P Widze ze masz taka sama obudowe jak moja i tez wywaliles ta klapke na napedy z przodu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Pięknie jest, co nie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 MaGuu - jak możesz tak siedzieć przy kompie? - nie ma gdzie nóg wywalić :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 erwfed - jak nie jak tak :P Ty tez zdjąłeś boki bo się przegrzewała ? :P MaGuu milusio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 OK, to teraz ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 MaGuu masz taki sam skaner, jak ja!(prawda że lipny) :p a Muzzy masz taki sam phon jak ja chyba (niema to jak 3310 :p) slayer - fajne to biurko połączone z parapetem też takie coś by mi się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 damusTo - cos Ty powiesil na scianie nad monitorami? tablety medion? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Hehe Muzzy, lewy bok zdjety + dodatkowy wentylator w obudowie z tylu. I jak dotad caly czas chlodno, a jak tylko jestem na necie to nieraz wentylator na procku calkowicie sie wylacza:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 kurde slayer kotka przestraszyłes :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 (edytowane) no to teraz moje miejsce pracy :) Edytowane 6 Marzec 2010 przez Georgas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 hi, ja mieszkalem 5 lat w lesie pod wawa...na samym parterze bylo 250m^2, wiec 1 pokoj byl "komputerowy"...biorko na srodku pokoju, dzwiek 5.1 pod sufitem i bylo QL, a teraz w bloku przebywam (50m^2;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 kurde slayer kotka przestraszyłes :P No nie powiem, troche sie wystraszył lampy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 piotrek -> o tak ;) siedzenie przy kompie bez wywalonych nóg to jak "Dynastia" bez Aleksis ;) Widzę, że większość z Was ma zwykłe krzesła (ew fotele :P) i myszkę na innej wysokości w stosunku do klawiatury. Polecam naprawdę serdecznie postarać się o taką samą wysokość, dorobić jakąś półkę wysuwaną na mysz czy coś. Ręka się o wiele mniej męczy. To samo z podpórkami na ręce przy siedzisku. No i żeby bokiem nie siedzieć. Przez długi czas siedziałem bokiem bez podpórek. Rok temu po remoncie zmieniłem ten stan rzeczy i różnica jest ogromna. Pomyślcie o swoich i tak zdezelowanych kręgosłupach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 nie posprzątałem... Kurt > jaskinia troche, poka ze światłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 odswiezacz powietrza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 jak sie popuści po grochówce to sie przydaje ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 kurt_hectic nie wstydz sie włacz swiatło :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 no no ładne macie te studia ;) :rolleyes: grunt że klimat jest :D Chciałbym przyciemnić my room jak kurt_hectic ... ale musiałbym kupić rolety za 400zł x2:( A to mój jubel... ale i tak w miarę czysto.. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Hehehe po co Ci 'slonik'? Lubisz sobie sado-masochistycznie pobiegac w nim dystans 10km ;]? Joke xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 krzyhh ma na pulpicie akurat mój post z moim pokojem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi