RA Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 tweety, masz taki kosz jaki zawsze chciałem mieć. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 tweety - sciereczke masz git... ja czasami siostra wycieram kurze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 i moja osobista ścierka do kurzu :] Pozdrawiam Kocham ją!, mogę się z nią ożenić? potrzebne mi tylko twoje błogosławieństwo:) RA - zajrzyj do Ikei:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 illy jak zrobiłes prześwitującego WinAmp'a ? PPM na gornym pasku winamp'a > Window Settings > Opacity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Scierka do qrzu? Buehehehe dobre.Tweety dobrze kombinujesz, jak sie taka okoci...yyy okróliczy to nawet cykliniarke mozna opylic na allegro. :) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 illy - hehe, widzę sok do robienia wściekłych psów na stole... A flaszki żadnej nie widać ;) sprzątnełeś do zdjęcia? ;) tweety - matko co za porządek... jak można pracować w takich warunkach? ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 fikołek: tablet wacom UD-1212-R format A3, jakie 3 piloty?? tam leży słuchawka od telefonu i dwa piloty: jeden od tunera TV i jeden od boombox'a Filipsa :] RA: w IKIEI za 29.99 ;) ale jak chcesz to i sprzedam ale wraz z zawartością :D bigleb: tanio sprzedam, mało używana i bardzo wredna. Wada fabryczna: ruja co 3 tygodnie (biega dookoła ludzi z podniesionym ogonem domagając się pieszczot itp.) :D Z-Brush: dżisas! nawet nie chcę mysleć co by było jakby się to okociło... :] ziomuś: ale przynajmniej myszka nie przykleja się do biurka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Tłiti ale wypas siersciuch :D jaki słodki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 zapomnialem jeszcze o tym illy a jak sie nazywa ten "kot" na biurku?? ;PJaki kot? wyglada troche ciasno i niewygodnie te twoje stanowisko pracy illyEeee. Kiedys mialem jeszcze na biurku peceta, monitor telewizor i to wszystko co teraz i dalej bylo miejsce. Jedynie krzeslo jest niewygodne. Czasem jak patrze na wasze stanowiska to sie dziwie ze male ;p ale za to jak europejsko kiedys ta flaga w aucie jezdzila, pozniej do domu trafila, kupiona na swieto wejscia do unii ja na laptopie niemógłbym jakoś w miare szybko pracować ja tam roznicy nie widze, poza plaska klawiatura na ktorej sie szybciej pisze, ale klawiature mozna wymienic Illy ale masz jakość fot kijową (joke)Wiem. Sprawdz sobie na google czym jest vivitar vivicam 3720 ;p A gdzie konsola gdzie konsola. u mnie sprzęt dj'ski w szafie leży niestety jestem vj'em. uzywam laptopa, kable, projektory, monitory,tv itd. poka twoja konsole, zgadne co masz, tylko nie opisuj illy: to na ścianie to napis druk czy namalowany?zolta tasma na biala scciane w formie liter, wycinana nozkiem i pozniej pomalowane srebrna farba ktora okazala sie szara to na ścianie illego to pewnie photoshop Toc to Corel, nie widu? illy - hehe, widzę sok do robienia wściekłych psów na stole... A flaszki żadnej nie widać to zony, do piwa i herbatysprzątnełeś do zdjęcia? cicho;pi do czego masz te 3 piloty nie lepiej1 uniwersalny? cała władza w jednym miejscu http://klik.i.robisz.co.chcesz.filmweb.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 bigleb: ruja co 3 tygodnie ehh, zdecydowanie nie dość często, to ja jednak zrezygnuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Illy moja konsola leży w szafie :D Tani lipny sprzęt leży w szafie. ale specjalnie dla ciebie wyciągnąłem i pokazuje. nazwy zamazane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 bigle: zastanów się! spuszczę z ceny i dorzucę drugiego pluszowego gratis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Mały updejt :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 co wy macie z tymi 2woma monitorami ? LOL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 co dwa monitory to nie jeden ;) ja nawety 4 bym zagospodarował ;)) Master co tam masz na obudowie na wyświetlaczy temperature ? fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 KLICEK -> Check this out! No i link do strony: http://www.l-computer.com/monitors/athens/features/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 ooooo dwa takie i jestem w niebie ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 daj spokoj i co ja bym na tym robil ? 2 to dla mnie o wiele za wiele a dopiero 4 LOL, ale sam monitorek robi mega wrazenie :) nie no nawet lasek na to poderwac nie mozna no bo za duze zeby to wyniesc na dwor :D chyba ze jakos przez okno no qrcze musze to rozwazyc :D no i jeszcze dzwiek przez okno wypuszczony ! kochanie co innego mam tak samo dlugie ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Lis: mikser na pewno Behringer DJX 400 a dual to jakis Denon albo Numark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 ... jeszcze dziwek ...! :D no KLICEK teraz to dopiero zwierzak z ciebie wyszedł :eek: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 LIs zabraklo by mi biurka aby przesunac myszke, :D no chyba ze bym na maxa podkrecil speeda to moze wtedy ale i tak trzeba bybylo sie niezle na machac mycha z jednego konca na drugi :D illy moglbys z updatejtowac te fotki bo cos przestazale, no chyba ze masz tak do dzisiaj, i fajnego masz laptopa z przeswitujacym monitorkiem, ja tez chce taki!!!!!!!!! :rolleyes: KLICEK no nie znalem ciebie z tej strony, nie wierze Ci!!!! ale laseczki na to leca bo jezeli na samochody to dziala to i musi dzialac na cos takiego wiec jak bys dorwal taka z maniakalna 3dmax'owiczke albo panoramiczke to sadze ze nie oparla by ci sie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 illy moglbys z updatejtowac te fotki bo cos przestazale, no chyba ze masz tak do dzisiaj, i fajnego masz laptopa z przeswitujacym monitorkiem, ja tez chce taki!!!!!!!!! Te poprzednie dwa posty z fotkami byly robione tego samego dnia ;] a ten z laptopem pol roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 illy a to sorki zasugerowalem sie data i nie spojrzalem ze mogles nie zmienic w aparacie. ale laptopik ma zajefajna tapetke :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 to nie tapeta, to ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 no KLICEK teraz to dopiero zwierzak z ciebie wyszedł :eek: :D miało być "dzwiek" ;) sam dla siebie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 illy co mi tu a scieme walisz?:D przeciez widze ze to fototapetka!!!!! :D ----- a zapomnialem Ci powiedziec ze sliczne masz swoje centrum antykryzysowe! tylko czemu sie nie postarales o lepsza jakosc fotek? tzeba mocno wzrok wysilac az mi zylka pekla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 KLICEK tłumacz się tłumacz ogierze ;)) głodnemu chleb na myśli ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 ale masz kosmate mysli Ty ...;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 zawsze KLICEK zawsze ;)) a myślisz że skąd ta ksywka ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 tweety, masz taki kosz jaki zawsze chciałem mieć. :( ja też , i taką zawartość....pomarszczone, papierowe kulki.:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 ja też , i taką zawartość....pomarszczone, papierowe kulki. chveti: zapakować i wysłać? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 kochanie co innego mam tak samo dlugie ! :D Długie... no, fakt, tylko czemu węższe? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 chveti: zapakować i wysłać? :] A jest tam coś prócz rachunków do zrealizowania w banku :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 chveti: podarta paczka po przesyłce allegro, stara gazeta, kilka woreczków po żarciu królika, zepsuta dyskietka, terebka po rodzykach, butelka po "Gingers Beer", koperta po wyciągu z banku, dwa stare nylonowe pędzelki, plan festiwalu BuskerBus, dwa długopisy, spinacz, 18 starych gum do zucia, 25 torebek po herbacie Earl Grey, 151 zużytych zapałek i jedna tubka po mleku w tubie. Koszt wysyłki: 7zł (priorytet 9) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Wystaw na allegro :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 u mnie tak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 fajny szejder na fotelu :) no i najlepsza mycha na swiecie szacunek :)v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Nice tablet... co to za model? A fotel faktycznie fajny, ale wydaje mi się, ze do pracy najlepsze są chyba zwykłe krzesła biurowe... choć nalezy się spieszyć z kochaniem ich, bo tak szybko się rozlatują te badziewia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 chveti: podarta paczka po przesyłce allegro, stara gazeta, kilka woreczków po żarciu królika, zepsuta dyskietka, terebka po rodzykach, butelka po "Gingers Beer", koperta po wyciągu z banku, dwa stare nylonowe pędzelki, plan festiwalu BuskerBus, dwa długopisy, spinacz, 18 starych gum do zucia, 25 torebek po herbacie Earl Grey, 151 zużytych zapałek i jedna tubka po mleku w tubie. Koszt wysyłki: 7zł (priorytet 9) :] Pokrywasz wysyłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 fajnie sie podkładka pozwijała od ciągłego maltretownia mychą ;)) a fotel to jak z cd-ków evermotion ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 tablet to intuos.. myszka jest juz leciwa mocno... ale nie zamienilbym na zadna inna a fotel to jak z cd-ków evermotion ;)) a to IKEA :) moze faktycznie sa wygodniejsze.. ale czy tylko to sie liczy..zreszta nie jest wcale z nim pod tym wzgledem zle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 myszka leciwa leciwa ja mam swoja 5 lat i dziala tak jakbym kupil wczoraj :) dzieki Bogu microsoft zrezygnowal z produkcji 4.0 i uruchomil 2ga serie 3.0 kolorek czarniutki slodziutki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Ja u siebie mam porządek gdyż mi mama karze sprzątać zawsze :/ zdjęcie wrzuce później :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 a to moje ministudio ;). Po drugiej stronie pokoju mam jeszcze drugie stanowisko na ktorym pracuje Caspik i tamta strona pokoju sluzy za studio fotograficzne - jakies kartony przescieradla statyw i wszystkie szkla sie tam walaja a pokoj ma 4x3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 maciekG lejtowe sudio :D musisz jeszcze popracowac nad odpowiednia aranzacja hehe (jak na moj gust troche dosmiecic bo wyglada iscie cukierkowo) , o wzorem np. moze byc fotka Eax'a co ty na to :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 eax ile ci średnio zajmuje doście do tego taboretu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Po drugiej stronie pokoju mam jeszcze drugie stanowisko na ktorym pracuje Caspik i tamta strona pokoju sluzy za studio fotograficzne - jakies kartony przescieradla statyw i wszystkie szkla sie tam walaja a pokoj ma 4x3 :D poka, poka! zobaczymy co tam masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 eax: skoro nie masz oparcia to jak bardzo masz pokrzywiony kregoslup, albo ile mozesz wytrzmac podczas jednej sesji przy kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 fikołek - do godziny mysle ;) illy - oparcie teraz zdjalem bo znowu mam wene do tworzenia muzy, a na takiej malej powierzchni nie ma miejsca na oparcie zreszta wygodniej mi sie przekreca, jak cos nagrywam. tweety: moze pozniej ;P, moj sprzet juz i tak znacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 moje studio..zdjecie z przed 15 min :) http://img133.imageshack.us/img133/9378/studioju9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi