Napisano 31 Sierpień 200618 l Witam Daję wam na pożarcie silnik do pewnej gry internetowej.. Render - kome Nie spał, nie jadł, pracował. Model - ja W sumie jakieś 4,5 dnia pracy. To jest to co widać na pierwszy rzut oka: Po najechaniu kursorem ukazują się tuningowane części (tego jeszcze się nie da niestety sprawdzić na stronie). Tutaj tuning na poziome 2: Całość wygląda tak: Tylko nie doszukiwać mi się tu elementów niezgodnych z rzeczywistością, ja się na tym nie znam. ;) Na koniec wypada mi już tylko pozdrowić programistów z Autodesku, którzy zrobili coś takiego jak format .3ds, który jest o kant tyłka. Pozdrawiamy... Pozdrawiam (użytkowników forum) ;)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l bardzo mi sie podoba, brakuje jedynie jakis naklejek na zbiorniczkach, plakietek itp
Napisano 1 Wrzesień 200618 l dodam wiec ze zarowki wyszly spod mojej reki :D tak naprawde to ja robilem modele a RA rendeowal.
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Misiowo patysiowy model :* Render, do którego nikt się nie przyznaje też :*
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Autor Nie łudzmy się, ja wtedy oglądałem smerfy. :P Siatki: I najważniejsze, czyli chip mod. :D EDIT: Modelowane w maxie.
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Bardzo ładny modelik - w czym modelowałeś?? A renderek jeszcze lepszy - na pierwszy rzut oka pomyślałem, że to fota :)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Autor Trzeba było niestety zrezygnować z Fixed i jechać na Adaptive. Też by było poszarpane, ale w tym cały urok Fixed. ;) EDIT: miwt
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Widział ktoś moją szczękę? Ja chyba zostane już przy tym game arcie... :P Pozdr
Napisano 1 Wrzesień 200618 l No , eleganckie :) w jakim aucie to ? kome zaczyna być forumowym przyrządem do renderowania , wrzucasz scenę , otrzymujesz zdjęcie :)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l render taki hmm....... reklamowy? piękny ładny, odpicowany i sterylny ale nie realistyczny i to troszke boli a model supa
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Autor Barbie dragster był pierwszym pomysłem, ale jednak zrobiliśmy to. :(
Napisano 2 Wrzesień 200618 l niezły render (serio) tak jak się zastanowie to tylko kome i raz bzyku(felga) powodują mój zachwyt vrayem. Model też git - tylko jedna rzecz kłuje w oczy - brak detali. http://img478.imageshack.us/my.php?image=siatka03jz0.gif Masakra xD poprosze tutorial !!!!
Napisano 3 Wrzesień 200618 l super shadery ;) o modelu nie trzeba wspominać :D ah.. przyjemne dla oka :) PS. ja też poproszę tutorial xD
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Nie wiem czy pytanie w czym modelujesz bylo odpowiedziane ale chetnie sie dowiem. Fajnie idze ci to , naprawde dobre.
Napisano 5 Wrzesień 200618 l elementy tuningowane juz mniej...ale za to widok początkowy no i modeling...pierwsza klasa...gratulacje panowie, Kome ładnieś to zrederował. O Przymiotach Boskiego RA nie wspomne:D!! Całuski! Kliment
Napisano 5 Wrzesień 200618 l modeling super wspaniały :D ! Bardzo ciekawa scenka, wogole brawa za całokształt :) P.S Kto bawił sie w shadery ?:D
Napisano 5 Wrzesień 200618 l dobra kome przyznaj sie ze sciągałes shadery ze stron :p nikomu nie powiem :D