RA Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Witam Daję wam na pożarcie silnik do pewnej gry internetowej.. Render - kome Nie spał, nie jadł, pracował. Model - ja W sumie jakieś 4,5 dnia pracy. To jest to co widać na pierwszy rzut oka: Po najechaniu kursorem ukazują się tuningowane części (tego jeszcze się nie da niestety sprawdzić na stronie). Tutaj tuning na poziome 2: Całość wygląda tak: Tylko nie doszukiwać mi się tu elementów niezgodnych z rzeczywistością, ja się na tym nie znam. ;) Na koniec wypada mi już tylko pozdrowić programistów z Autodesku, którzy zrobili coś takiego jak format .3ds, który jest o kant tyłka. Pozdrawiamy... Pozdrawiam (użytkowników forum) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 ale bajer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Bardzo fajnie wyszlo, pokazesz siateczke? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 bardzo mi sie podoba, brakuje jedynie jakis naklejek na zbiorniczkach, plakietek itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Cala seria silnkow teraz bedzie ;P Super to zrobiliscie - gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ja tylko dorzuce claya :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Modele wypas! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 dodam wiec ze zarowki wyszly spod mojej reki :D tak naprawde to ja robilem modele a RA rendeowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 buehehehehe kome lobuzie :P ps. modelik wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Misiowo patysiowy model :* Render, do którego nikt się nie przyznaje też :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Nie łudzmy się, ja wtedy oglądałem smerfy. :P Siatki: I najważniejsze, czyli chip mod. :D EDIT: Modelowane w maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Bardzo ładny modelik - w czym modelowałeś?? A renderek jeszcze lepszy - na pierwszy rzut oka pomyślałem, że to fota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 render średnio do mnie przemawia ;]. co to za fura - 350z ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 nie. 256 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 wszystko ładnie tylko AA skopane:P ale i tak brawo dla panów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Trzeba było niestety zrezygnować z Fixed i jechać na Adaptive. Też by było poszarpane, ale w tym cały urok Fixed. ;) EDIT: miwt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 :o...cala fura wymodelowana czy tylko engine?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Widział ktoś moją szczękę? Ja chyba zostane już przy tym game arcie... :P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ujdzie w tłumie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 No , eleganckie :) w jakim aucie to ? kome zaczyna być forumowym przyrządem do renderowania , wrzucasz scenę , otrzymujesz zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 render taki hmm....... reklamowy? piękny ładny, odpicowany i sterylny ale nie realistyczny i to troszke boli a model supa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Barbie dragster był pierwszym pomysłem, ale jednak zrobiliśmy to. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Super dokładność, bardzo ładny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 model bardzo dobry, render mało realistyczny (chyba że tak miało być?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 To nie był czas i dobre zlecenie na maksymalny realizm. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 podziwiam was chłopaki, piękny model i shadery pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 jestem pod wrażeniem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 nie no skad wy takie zlecenia biezeie :( piknie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 niezły render (serio) tak jak się zastanowie to tylko kome i raz bzyku(felga) powodują mój zachwyt vrayem. Model też git - tylko jedna rzecz kłuje w oczy - brak detali. http://img478.imageshack.us/my.php?image=siatka03jz0.gif Masakra xD poprosze tutorial !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 super shadery ;) o modelu nie trzeba wspominać :D ah.. przyjemne dla oka :) PS. ja też poproszę tutorial xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 genialne ;] ja poprosze tutorial jak tak renderowac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Nie wiem czy pytanie w czym modelujesz bylo odpowiedziane ale chetnie sie dowiem. Fajnie idze ci to , naprawde dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 elementy tuningowane juz mniej...ale za to widok początkowy no i modeling...pierwsza klasa...gratulacje panowie, Kome ładnieś to zrederował. O Przymiotach Boskiego RA nie wspomne:D!! Całuski! Kliment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Jaki tutorial? O co chodzi? :D Miło, że się podoba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Swietny model Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 modeling super wspaniały :D ! Bardzo ciekawa scenka, wogole brawa za całokształt :) P.S Kto bawił sie w shadery ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 nikt. ja modelowalem a RA renderowal gotowe sceny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 dobra kome przyznaj sie ze sciągałes shadery ze stron :p nikomu nie powiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi