KLICEK Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Hej Ok wiec to bedzie moj enter ;) Tak wiec zalozenie jest proste zrobic karykaturke jimiego w kapelusiku zasowajacym na gitarce w tle scena zblurowana (tak ide na latwizne) i to by bylo tyle :D Tym razem niestety bez Jarka, biedak jest tak zapracowany ze koniec swiata, łaczmy sie z nim w bolu [`] Nie obiecuje ze uda mi sie to skonczyc wszystko bedzie zalezalo od sprzyjajacych wiatrow ;d
jaras Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 hehe , dzięki :)))) cieszę się że jestem pierwszy :) witaj w bitwie i powodzenia co do koncepcji to jest jak najbardziej słuszna ;)
nielot007 Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 ray'a charles'a zrob!! :) bede czestym gosciem tego watku tylko mi siatek duzo pokazuj ;) pozdro i powodzenia
Ania Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 o fajnie że startujesz, szkoda że bez Jarasa, ale zawsze pół actimelka lepszy niż żaden czekam na pierwsze trzyde
Lis Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Westbama zrób. Albo Dr. Motte on ma więcej zmarszeczek :))))) Tak naprawdę to świetny temat. Powodzenia
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Satrianiego ! Satrianiego ! ;D Powodzenia w bitwie, mało czasu zostało, może i ja wkońcu ruszę ;) Pozdrawiam
KLICEK Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 Dzieki Panie i Panowie za motywacje:) 3d postaram sie zaczac dlubac w sobotke ;) a narazie jeszcze slodkie lenistwo :D yhm tego ostatniego zdania nie bylo ! ciezka praca przy komputerze pracujac nad modelami (ukladaniem pasjansa ;) ) Jezeli szybko uda mi sie uwinac ze skurczybykiem to moze dorzuce gratsem jeszcze kogos ;d
arcade Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Heh, spoko, mam nadzieję że wyjdzie jak zawsze albo jeszcze lepiej ;) pozdrawiam :)
sokół Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 zdazysz? :> do nominacji jest miesiac i jeden dzien. Niektorzy juz swoje prace majstruja od poczatku sierpnia powodzenia :)
Gość _Kreska_ Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 spoko zdąży, i jeszcze wygra, zobaczycie:) fajny temat powodzenia:)
Mariusz Kl Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Jimi w kapeluszu to prawie Slesh :D ale fajnie się zapowiada sam jestem gitarmenem :) ale wole Satrianiego ;p przynajmniej nie niszczy zębów na graniu :D... no albo jak kto woli języka...
Badyl Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Jimi w kapeluszu to prawie Slesh :D za takie teksty moglbym zabic :D no panie! sie postaraj bo robisz mojego jedynego, prawdziwego, niepodrobionego, najlepszego i wogole boga gitary! :) bede zagladal i sprawdzal wiec uwazaj :D pozdro
Mariusz Kl Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 za takie teksty moglbym zabic :D no panie! sie postaraj bo robisz mojego jedynego, prawdziwego, niepodrobionego, najlepszego i wogole boga gitary! :) bede zagladal i sprawdzal wiec uwazaj :D pozdro Badyl... luzik ja też kocham jego lewą ręke oczywiście jak jeździła po gryfie ale to ze Sleshem to taka odskocznia :D nie lubie karabinów i róż :rolleyes:... szczególnie po tym jak się lider wypowiedział o polakach... no i żydach :D.., a mimo to przyjechał do nas kaske robić :(
jaras Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Mariusz Kl - a gdzie to słyszałeś ? ciekaw jestem :/ btw - to chyba nie jest prawda bo przeciez był koncert w Polsce a "podobno" kiedys powiedzieli że nie będą wystepować dla żydów i polaczków ??? to była chyba jakaś nędzna prowokacja zaplutych karłów reakcji ;)
Mariusz Kl Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Mariusz Kl - a gdzie to słyszałeś ? ciekaw jestem :/ btw - to chyba nie jest prawda bo przeciez był koncert w Polsce a "podobno" kiedys powiedzieli że nie będą wystepować dla żydów i polaczków ??? jestem fanem Nirvany lider Nirvany kiedyś pokazał że pistoleciki nie mają racji, a ty masz racje że nie dla żydów i polaczków (sami o tym głosili) ale nie zaśmiecajmy tak fajnego tematu przecież tu zaraz będzie Jimi :D lepszy niż w orginale :)
polka dot Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 ej, że koncertow dla zydow i polaczkow nie bedzie to eminema tekst jest przeciez :D
Mariusz Kl Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 ej, że koncertow dla zydow i polaczkow nie bedzie to eminema tekst jest przeciez :D troche minołeś się z latami to inna epoka... lider karabinków ogłosił to w 97-98 roku :D... ale koniec z tym co kto powiedział i komu przecież to forum graficzne, a tu niedługo będzie suuuuuper pracka ;) jaras-> to prawda że był koncert i strasznie byłem go ciekawy :D KLICEK-> robisz super pracki, a my tu spanujemy :D
polka dot Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 masz rację. zatrzymałem się na latach '60 - '70 ;) KLICEK wybacz :D
jaras Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 nie martwcie się chłopaki niebawem przyjdzie walec i wyrówna wątek :) a apropos - dlaczego go jeszcze nie było ? nie rzucił swojego ulubionego textu ? hmmm podejrzana sprawa , może jest zajęty kończeniem pewnej stronki i nie ma czasu ;)))
JunioR Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 ray'a charles'a zrob!! :) hihihi popieram :D Klicek co do modelingu to wiesz.... zas jestem ciekawy rendeku :D Paa
Mariusz Kl Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 no ja też jestem ciekaw tyle że renderku:D
SirAnen Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Zobaczymy jak tam pol aktimelku sobie poradzi :) Powodzenia i wytrwalosci zycze ( mi zabraklo)
Predator Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Klicek brachu :) z niecierpliwoscia czekamy na pierwsze efekty pracki :). Ciekaw jestem jak teraz zaszalejesz :D. Zycze powodzenia !!
Jonasz_Real Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 ooo, dopiero teraz Klicka zauważyłem. Powodzenia.
Badyl Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 hehe dwie strony odpowiedzi, a jeszcze zadnego efektu prac :D czekamy czekamy czekamy czeka...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Napisano 16 Wrzesień 2006 Badyl spoko wlasnie wstalem i rozgrzewam myszke tak jak obiecalem sobota ;)
Leru Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 dobra, widziałem wątek, nawet chciałem się wpisać ale widocznie nie wcisnąłem "wyślij odpowiedź" ;) Witam KLICEK w Bitwie i powodzenia ;D
JunioR Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 hehe sobota mineła a tu nicc :p ale nas męczysz w tym wątku :p ;) paa
kliment woroszyłow Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 A więc jednak...a odgrazałeś ze nie startujesz!! ...super, czekamy Klicus!
KLICEK Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Napisano 17 Wrzesień 2006 Hej dzieki za wszystkie komentsy :D Kliment ano mialem nie startowac ale co tam ;) Nie zebym nic nie robil robie caly czas ;] ale nie wychodzi tak jakbym chcial :) Caly czas jeszcze przesowam verty mam nadzieje ze jeszcze sie troche upodobni zobaczymy narazie jest kiepsko Robie z tego konceptu pokazal bym wiekszy ale nie mam LOL : Wszelkie komentarze sugestie bardzo mile widziane :)
Leleń Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 hlehle fajniutki:D - nos troszke inny jak na rysunku - powodzenia, pzdr.
Ania Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 oczy masz całkiem inne niż na szkicu, tam są niżej, szersze i bardziej w U (górna linia oka jest bardziej pozioma i lewa z prawą na jednej linii), u ciebie wygląda jakby zobaczył coś dziwnego.
Badyl Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 dokladnie, nos i opadniete powieki - w koncu pali tego gibona :P chyba wiekszy dolek miedzy dolna warga i podbrodkiem zeby ware uwydatnic tez :D (szkoda ze karykature robisz...) powodzenia - dla mnie i tak wygrales :D
KLICEK Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Napisano 17 Wrzesień 2006 Dzieki :) Aniu mimiki jeszcze nie ma wiadomo jest mirror chce bardziej zrelaxowana twarz zrobic zeby pozniej to podciagnac i pozbrushowac :) Dzieki za wszystkie sugestie wszystko biore pod uwage jeszcze z kilka dni sie pobawie sama twarza, bo codziennie widze cos nowego do poprawy , a jak tak siedze kilka godzin to juz mi wszystko jedno hehe Badyl dzieki :D Aniu z oczkami masz racje chyba sa bardziej wypchniete dzieki poprawie :) qrcze jak to mnie denerwuje tyle detali i zawsze cos umknie no ;)
Leru Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 wow, zdecydowanie najlepsza postać jaką widziałem w Twoim wykonaniu :) (no poważnie)
Shalivan Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Heh bardzo Ciekjawa interpretacja :) podoba mi sie tak trzymać powodzenia :)
hcpiter Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 klicek no naprawde super to wygląda, morda taka ze normalnie uuuu !! Ja chce zobaczyć wiekszy update pracy master !!!
nielot007 Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 no wkoncu :) model odrazu polecial do kolekcji siatek/modeli :)(a sa tylko najlepsze) troche pomarudze :) usta mi sie nie podobaja ok wygladaja jak na concepcie ale jakos mi sie nie podobaja :) albo bym troche poszerzyl usta albo je cofnal tzw zeby mniej wystawaly :) bo teraz troche dziwnie wyglada ale i tak piekna glowka kiedy ja bede takie robil.... ehhh ok jeszcze taki pytania od nooba :) z boxa?? ile czasu robiles?? szkoda ze nie robiles z plane ;( :D jeszcze troche poslodze :D jesli chodzi o policzki to pieknie to wyglada ta gladkosc poprostu miod :) o a ucho idealne takie "misiste" :D moglbys pokazac glowe z boku ??(najlepiej siatke) ok ostatnie pytanie bedziesz zbrushowal?? pozdro
arcade Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 o, chyba zdjeli ograniczenie co do ilości emotek ;) modelik ładniutki jak na razie :) idzie w dobrą stronę. pozdrawiam
Badyl Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 doobra fotka :D tu masz wiekszy zbior: http://www.flyinglow.pwp.blueyonder.co.uk/hendrixmem.htm
Predator Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Hej, modelik jest naprawde ladny , jesli brac pod uwage wielosc conceptu na jakim sie bazowales. Co do niedociagniec, niebede tu smrodzil bo to jest ciagle wip i kto jak nie ty sam wiesz co trzeba poprawic :). Pozatym od smrodzenia sa innni ;).Klicek przyzwyczailes nas wysokim poziomem twoich prack hehe i prawde mowiac to chcac niechcac musisz ta postac zrobic lepsza od swoich poprzednich :D. Oczyiscie zartuje. Pracuj jak zawsze zgodnie w wlasnymi przemysleniami i zalozeniami a bedzie jak zwykle cacy.
Maxym Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Proszę minutą ciszy oddać hołd bohaterowi tego wątku. Chodzi oczywiście o Jimiego, dziś mija 36 rocznica jego śmierci. ---------- To żeś mu Klicek prezent zrobił ---------- Powodzenia! _____________________ Bitwa: "Minotaur & Tezeusz"
KLICEK Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Napisano 19 Wrzesień 2006 Hej dzieki za komentsy jeszczeraz :) wszystko jest bardzo pomocne. Narazie walcze z proporcjami zanim wejde w detal nie moge sie zdecydowac na jedno rozwiazanie :/ Pierwszy to duze cialko cartoonowe bardziej duze dlonie co za czym idzie duza gitarka i tak dalej , 2gi to malutkie cialko wielkosci mniej wiecej calej glowy :/ Nielot tak bede robil zbrushe tam gdzie sie tylko da prawdopodobnie kazdy element bedzie mial normala e/w dispa wszystko chce zrenderowac w brazilu niektore rzeczy w finalu e/w mental wszystko zlozone zostanie na lajersach w ps. Hmm tak z boxa, czas nie mam pojecia na luzno robilem bardzo ;] Predator - postaram sie zrobic jeszcze lepsza postac niz te ktore zrobilem do teraz, poprostu tutaj postaram sie duzo zbrusha uzywac zobaczymy jak to wyjdzie Leru - dzieki :) HcPiter - dzieki :) Ziomus - dzieki :) Shalivan - dzieki bardzo :) Badyl - Dzieki super stronka fajny filmik i dobre zdjecia ;] Ktore sie bardziej podoba ?
sokół Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 srodkowy na gorze; ten na dole. Bo na pozostalych wyglada jakbys nie mial pojecia anatomii, of koz wiem, ze to tak specjalnie robione, bo to karykaturalne mialo byc, ale tak nie wyglada :)
JmTm00 Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 ******** :D :D :D Ja głosuje na proporcje bardziej "realistyczne" (jak ja nie lubie tego słowa) Jedziesz qrde bele!!!
Rekomendowane odpowiedzi