MF Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Jedna z ostatnich scen (render bez PS'a). Pozdrawiam
KLICEK Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 bardzo mi sie podoba , tylko wywal ta cos na ksiazkach bo psuje no i drewienko z lewej chyba za duzo gi dostaje ;) poduszeczki jak zywe az chce sie przytulic ;)
Lis Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Proste bardzo. nawet za bardzo. A tak pozatym to mniami mniami.
Zbychowaty Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Witam! Wykonanie super, a samo wnetrze jak dla mnie troche nazbyt surowe... ;)
kliment woroszyłow Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 co tu gadac....koszmarnie, niewyobrazalnie....ładnie:D P.S. a co sa te dwa prostopadłościany po lewej?? tak z ciekawości....??:D
siwy Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Render wypas. wnętrze nijakie. widać że nie chodziło o projekt bo pół metra od łóżka zlew... i te betonowe klocki z tyłu na drewnianym podeście.
Pionier Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 eeee no kurde, bardzo ladnie mlody :) tak jak Klicus mowi, poduszki super (Tomek pokazal klase :) ), tez bym sie do nich przytulil ...teraz! bo wlasnie wrocilem z pierwszej czesci urlopu hehe, padam z nog. :* dobranoc :) / ciekawe jak pozostale 9 scen :D...
Chalek Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 bardzo, bardzo fajne, ciut mi brakuje luzu z lewej strony kadru tylko.
mrkrzysiek Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 bardzo ładnie mimo tego o czym wspomniał KLICEK, oświetlenie bardzo przyjemne a modele jak zawsze :) no ale coś czuje że bedą jeszcze lepsze rendery:)
streaker Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Wykonanie - super Minimalizm w wystroju - też ok, ja osobiście lubie taki styl Zlew obok łóżka - shit... to jest w końcu sypialnia, czy kuchnia ? pozdrowionka :)
chveti Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Dobrze , że zrobiłeś te poduchy w paski bo by była już monotonia od tego kremowego :) Teksturka drewna z tylu , wydaje się troche przesycone *CzepialstwoModeOn* Radio mi jakoś nie bardzo siedzi i brak listw przy ścianach. Swoją drogą fajnie musi się myć gary i lać wodę tuż , nad łóżkiem :) nie bardzo jeszcze rozumiem idei tych 2 betonowych klocków po lewej ale dobrze zamykają kadr. Co to za owoce w misce się tak świecą? *CzepialstwoModeOff* Lighting jak zwykle super. i jak kome powiedział : pokaż referkę! :DPozdrawiam
!Ewert Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 no wiec moge powiedziec że jest ładnie ale mi sie nie podoba nie mów gust... oteksturowanie drewna jest złe tylko a tak to dobrze;)
MF Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Napisano 16 Wrzesień 2006 Dziękuje za komentarze. Chcialbym wyjasnic jedna rzecz ;) ... To nie jest lozko, a samo pomieszczenie jest polaczeniem kuchni z salonem, a nie z sypialnia ;)... Tomuś: No bo ja modelowac i teksturowac nie potrafie ;P... Next one:
Zbychowaty Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Witam...zadam pytanie godne kota w wojsku: Jak wymodelowales kocyk? Wyglada b. naturalnie.
Gość Raffaello Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 no, kocyk, to tylko pozazdroscic!!! pokazales nim klase!!!
JunioR Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 fajowo wyszło, jedynie do czego moge sie przyczepic to zasłony, wyglądają dziwnie, jakby render w tym miejscu falował. a tak ogólnie to dobra robota
Deviator Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 To nie jest łóżko tylko szezląg i w dodatku model zaprojektowany przez Le Corbusiera. Tak szczerze to sam go modelowałeś bo ja znalazłem gotowe modele? Chcę sobie go kiedyś zrobić w realu.
Lis Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Bardzo mało pokazujesz na tych renderkach. powinno być wnętrze a nie tylko kilka detali. zasłona do d***
Darmo Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Drugie jest super! Kocyk wymiata i oświetlenie też ale pierwszy to mi się totalnie nie podoba, zbyt proste(ale taki mam gust). Jeżeli chodzi o oświetlenie to fajowo :]
hcpiter Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 nasptepna wizka super wyszła ! Kocyk wymiata z renderem :) a co do firany to dobrze jest, zawsze mozna zasłonic i bedzie prosta ;)
ArTooRo Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Dla mnie bomba :D Nie znam się na wizkach, ale wg mnie to przyczepiać można się jedynie na siłę. P.S. Rozumiem, że następna wizka to będzie materac z dużym wentylem ;)
makbol Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Ładnie, ale kocyk wyglada mi jak z gipsu (materiał)
MF Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 Hello :) Dziekuje za wszystkie komentarze. Artur: Hehe :P... No bo "ja mam wprawe" ;) pozdrawiam
Georgas Napisano 22 Wrzesień 2006 Napisano 22 Wrzesień 2006 w 1 renderze czegoś mi brakuje ale nie wiem czego, fajny motyw z książkami i radyjkiem? :) psuje render troche textura blatu i koszyk z owocami co do 2 rendera to nie trafiają we mnie textury tex szafki z tyłu, oraz tex stoliczka i shader fotelu (skora) ale za to fajny nateriał kloszu, oświetlenie fajne ogólnie na plus :) a co do kocyka to mam mieszane uczucia
Rekomendowane odpowiedzi