Napisano 15 Wrzesień 200618 l bardzo mi sie podoba , tylko wywal ta cos na ksiazkach bo psuje no i drewienko z lewej chyba za duzo gi dostaje ;) poduszeczki jak zywe az chce sie przytulic ;)
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Witam! Wykonanie super, a samo wnetrze jak dla mnie troche nazbyt surowe... ;)
Napisano 15 Wrzesień 200618 l co tu gadac....koszmarnie, niewyobrazalnie....ładnie:D P.S. a co sa te dwa prostopadłościany po lewej?? tak z ciekawości....??:D
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Render wypas. wnętrze nijakie. widać że nie chodziło o projekt bo pół metra od łóżka zlew... i te betonowe klocki z tyłu na drewnianym podeście.
Napisano 15 Wrzesień 200618 l eeee no kurde, bardzo ladnie mlody :) tak jak Klicus mowi, poduszki super (Tomek pokazal klase :) ), tez bym sie do nich przytulil ...teraz! bo wlasnie wrocilem z pierwszej czesci urlopu hehe, padam z nog. :* dobranoc :) / ciekawe jak pozostale 9 scen :D...
Napisano 16 Wrzesień 200618 l bardzo ładnie mimo tego o czym wspomniał KLICEK, oświetlenie bardzo przyjemne a modele jak zawsze :) no ale coś czuje że bedą jeszcze lepsze rendery:)
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Wykonanie - super Minimalizm w wystroju - też ok, ja osobiście lubie taki styl Zlew obok łóżka - shit... to jest w końcu sypialnia, czy kuchnia ? pozdrowionka :)
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Dobrze , że zrobiłeś te poduchy w paski bo by była już monotonia od tego kremowego :) Teksturka drewna z tylu , wydaje się troche przesycone *CzepialstwoModeOn* Radio mi jakoś nie bardzo siedzi i brak listw przy ścianach. Swoją drogą fajnie musi się myć gary i lać wodę tuż , nad łóżkiem :) nie bardzo jeszcze rozumiem idei tych 2 betonowych klocków po lewej ale dobrze zamykają kadr. Co to za owoce w misce się tak świecą? *CzepialstwoModeOff* Lighting jak zwykle super. i jak kome powiedział : pokaż referkę! :DPozdrawiam
Napisano 16 Wrzesień 200618 l no wiec moge powiedziec że jest ładnie ale mi sie nie podoba nie mów gust... oteksturowanie drewna jest złe tylko a tak to dobrze;)
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Autor Dziękuje za komentarze. Chcialbym wyjasnic jedna rzecz ;) ... To nie jest lozko, a samo pomieszczenie jest polaczeniem kuchni z salonem, a nie z sypialnia ;)... Tomuś: No bo ja modelowac i teksturowac nie potrafie ;P... Next one:
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Witam...zadam pytanie godne kota w wojsku: Jak wymodelowales kocyk? Wyglada b. naturalnie.
Napisano 16 Wrzesień 200618 l fajowo wyszło, jedynie do czego moge sie przyczepic to zasłony, wyglądają dziwnie, jakby render w tym miejscu falował. a tak ogólnie to dobra robota
Napisano 16 Wrzesień 200618 l To nie jest łóżko tylko szezląg i w dodatku model zaprojektowany przez Le Corbusiera. Tak szczerze to sam go modelowałeś bo ja znalazłem gotowe modele? Chcę sobie go kiedyś zrobić w realu.
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Bardzo mało pokazujesz na tych renderkach. powinno być wnętrze a nie tylko kilka detali. zasłona do d***
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Drugie jest super! Kocyk wymiata i oświetlenie też ale pierwszy to mi się totalnie nie podoba, zbyt proste(ale taki mam gust). Jeżeli chodzi o oświetlenie to fajowo :]
Napisano 16 Wrzesień 200618 l nasptepna wizka super wyszła ! Kocyk wymiata z renderem :) a co do firany to dobrze jest, zawsze mozna zasłonic i bedzie prosta ;)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Dla mnie bomba :D Nie znam się na wizkach, ale wg mnie to przyczepiać można się jedynie na siłę. P.S. Rozumiem, że następna wizka to będzie materac z dużym wentylem ;)
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Autor Hello :) Dziekuje za wszystkie komentarze. Artur: Hehe :P... No bo "ja mam wprawe" ;) pozdrawiam
Napisano 22 Wrzesień 200618 l w 1 renderze czegoś mi brakuje ale nie wiem czego, fajny motyw z książkami i radyjkiem? :) psuje render troche textura blatu i koszyk z owocami co do 2 rendera to nie trafiają we mnie textury tex szafki z tyłu, oraz tex stoliczka i shader fotelu (skora) ale za to fajny nateriał kloszu, oświetlenie fajne ogólnie na plus :) a co do kocyka to mam mieszane uczucia