Napisano 9 Październik 200618 l cudowny detal, szczególnie urzekły mnie te paski i klamry na błotniku
Napisano 9 Październik 200618 l Swietnie Ci idzie. Coraz to piekniej wyglada. Z tyloma detalami to sprzet musisz miec tez dobry :)
Napisano 9 Październik 200618 l Ożesz!!!! Ej kupcie mu coś na uspokojenie!!:D Model wypasny!!! Jak to robisz, ze krzywizny blotnikow z innymi detalami sa spasowane idealnie na styk? Pozdrowicha:) PS Gdybym miał kase to zaplacilbym Ci za tuta tej machiny;)
Napisano 9 Październik 200618 l panowie a co bedzie jak On skonczy ? koniec swiata nadejdzie :) i Bog zejdzie na swiat pogratulowac tego modelu ;*
Napisano 9 Październik 200618 l kliment zaloz sekte. bedziesz celebrowal model obiecany, a nieliczni wybrani dotkna vertexow jego :D
Napisano 10 Październik 200618 l Tutek z tego modeliku to byłaby masakra :-) A ja podłączę się pod prośbę Z-brusha - powiedz jak to robisz że dopasowujesz przyleganie elementów do krzywizn tak dokładnie? Bo ja próbuję w moim samolociku i wychodzi raczej średnio :-(
Napisano 10 Październik 200618 l Autor Hahahahaha!! badyl dobre dobre....detali przybywa..nie martwcie sie wyznawcy nowej wiary!! Blogoslawieni ktorzy uwierzyli a nie zobaczyli! Juz niedlugo...:D to powiedzialem Ja...Pan Detalu:D :D :D
Napisano 10 Październik 200618 l Tak jesteś Panem Detalu kliment woroszyłow oczywiście dla tej konkretnej sceny którą aktualnie robisz;są tutaj na forum tak detalaste prace że nie sposób tego wszystkiego ogarnąć wzrokiem, rzecz jasna nie są to samochody ;)
Napisano 17 Październik 200618 l Autor Pora wrócić do roboty..zlot minął, trzeba sie przypomnieć:) na dzis mało ale zawsze...samochodzik ma koła: [/img]
Napisano 17 Październik 200618 l No nie wiem jak już pisać, bo modelik jest wspaniały. Mam tylko jedno pytanie - sorry za ignorancję - na poprzednich renderach na zblizeniu tej "puszki" pod lusterkiem wystaje z niej pomarańczowa płaszczyzna - co to jest? Bo chyba nie błąd skoro nadal jest na renderze?
Napisano 17 Październik 200618 l no walsnie, barzo ladny, barzo ladny; to jest post na kolejne 2 strony tematu :)
Napisano 17 Październik 200618 l Autor Goran to taki dynks który sie wysuwał ,słuzyło do sygnalizacji kierunku kiedy poruszano sie w kolumnie, cos jak rowerzysta który wyciąga ręke przy skręcie:)
Napisano 17 Październik 200618 l Tak myślałem że po coś to narysowałeś :-) Dzięki za uświadomienie... A myślałeś może o zrobieniu tutka?
Napisano 17 Październik 200618 l Autor Georgas - z kompletem kół wzrosło do 700K...jeszcze spoko. ale swoja drogą czy to koła czy gąsiorki zawsze strasznie podnoszą ilość...dziwne:D Badyl. Hindus, mrkrzysiek- big dzięki!! Edit: Goran Tutka jak zrobic Horcha?:D moze kiedys pomysle kto wie..póki co musze to skończyc
Napisano 17 Październik 200618 l no comment... chcę sie w ciszy napatrzeć "jak wytrawny znawca sztuki na wiekopomne dzieło" nawet odejde troche od monitora aby miec lepszą widocznosc.:)
Napisano 18 Październik 200618 l Autor pozazdrosciłem auciarzom i dla odmiany chciałem i ja zobaczyc mojego w wersji "spod igły"...taka zabawa.....wiem wiem mozna by lepiej.
Napisano 18 Październik 200618 l hooooooooooooooooooooo :O:O:O:O opadla mi szczeka i to nie jest przenosnia :O:O:O:O
Napisano 18 Październik 200618 l Sztampowe, setki już takich widziałem... ...w twoim wykonaniu. :) Bardzo dobre, sposób prezentacji również. Duży plus. :)
Napisano 18 Październik 200618 l Autor ciekawy byłem czy sie uda zeby wygladał jak fortepian...troche nie wyszło, ale czarny jest:D dobraaa , koniec tych zabaw modeluje dalej..tył do skończenia i troche pierdółek...do natepnego upa moi mili:D
Napisano 18 Październik 200618 l Wersja z czarnym lakierem mi się podoba :-) Widać że robi Ci to frajdę, a to ważne. Super.
Napisano 18 Październik 200618 l ja to nie bede nic pisal...wiesz co bym tu tylko jeszcze wstawil :D - albo jakas siostrzyczke z lazaretu ;P BLACK HORCH FULL WYPAS !!!! pozdro i dawaj apdejty !
Napisano 18 Październik 200618 l kliment bo to nie jest fortepian ;] fajne to mosz. naprawde, ale metalik nie pasuje jednak do takiego modelu pozdrawiam
Napisano 18 Październik 200618 l Leciuteńki chamfer na gumach by się przydał w miejscu gdzie jest ostre przejście.. To wszystko co udało mi się wymyśleć ;). No i na marginesie - maszyny były malowane lakierem półmatowym. W warunkach afrykańskich nabierał on po krótkiej eksploatacji właściwości matowych. Pewnie to wiesz, ale niech się młodzież czegoś dowie ;)
Napisano 18 Październik 200618 l Wszystko pieknie i gladko - model jak spod igly. No wlasnie. Az za doskonaly. Oczywiscie i tak mi sie podoba. Niecierpliwie czekam na fajne materialy. Na razie powodzenia zycze.
Napisano 18 Październik 200618 l Autor przeciez pisałem ze to zabawa tylko, model bedzie jak najbardziej w malowaniu wojennym..zadnych lakierów połysków..nie podejrzewacie mnie chyba o to! Hynol :D
Napisano 19 Październik 200618 l no wybaczcie zeby model military byl pomalowany lakierem ktory bedzie blyszczal sie w sloncu jak psu .... dopowiedziec sobie sami :P kliment woroszyłow kolor bedzie jednolity czy beda jakies plamki, paski itp ? :) a moze to niespodzianka ? :D:D zrob to szybko bo nie mam co na tapete sobie dac :)
Napisano 19 Październik 200618 l A ja będe upierdliwy jak zwykle zresztą ;) chciał bym zobaczyć model z drugiej strony i od tyłu (bez złych skojarzeń proszę) na deskę rozdzielczą też byś mógł dać jedno ujęcie, mam nadzieję że texturki będą na nim takie fajne z odpryskającą farbą,zaciekami brudem i rdzą wtedy będzie wypasik :))
Napisano 19 Październik 200618 l A na scenkę mógłbyś go zaparkować pod jakąś palmą na pustyni, w tle jakies małeruinki, może flak88...
Napisano 19 Październik 200618 l Autor scenke jakim silnikiem? a tego to jeszcze nie wiem..to zalezy od samej scenki, jesli sie okaze ze bez wirejowego displecementa sie nie obejdzie to wirejem, prewizki w wipie robiłem mentalem. Co do innego ujęcia to bedą , tylko musze skończyć tył własnie i wspomniana deske rozdzielcza kierownice etcetera etcetera...słowem w produkcji jeszcze.
Napisano 24 Październik 200618 l Autor updejcik, mały bo czasu ostatnio mam mniej, ale zawsze cos...TYŁ.
Napisano 24 Październik 200618 l Pięknie, kolego woroszyłow, pięknie. Tylko z tyłu chyba zostały niezweldowane vertexy po płaszczyźnie symetrii, po szpara między drzwiczkami "rozcina" karoserię nad i pod drzwiczkami.
Napisano 24 Październik 200618 l Malinka :) Szalejesz maksymalnie... Piekna fura - szczegol powala...
Napisano 24 Październik 200618 l Autor Goran, połowy nie są zszyte jeszcze -druga strona bedzie jeszcze robiona, nie są one symetryczne i to stąd....
Napisano 24 Październik 200618 l kliment - nie daj podpuścić na żadne siedzenia ze skóry renifera tudzież innego borsuka ;))))) pozdrawiam