adek Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Firma Janusz Rupik PVP wraz z Autodesk Media and Entertainment ma zaszczyt zaprosić na pierwszy w Polsce pokaz Autodesk 3ds Max 9 oraz Autodesk Maya 8. O produktach opowiedzą: Autodesk 3ds Max 9- Kevin Booth (Autodesk application, engineer),Autodesk Maya 8 - Patrice Paradis (Autodesk application engineer)Udział w pokazie jest darmowy. Wymagana jest jednak wcześniejsza rejestracja. Formularz rejestracyjny: www.jr-pvp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 yes yes yes!!! :D Nareszcie, cały rok na to czekałem :) Już się zarejestrowałem - zbieramy się jakąś większą grupą i uderzamy na roadshow jak rok temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 weźcie swoje 350-tki i czekamy na raport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 serwus :) czy na stronie Rupika jest podana godzina rozpoczęcia i czas trwania ? - bo nie znalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2006 godzina zostanie podana na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 YEAAAAAA :DD nareszcie już myślałem że nie przyjadą noto do zobaczenia w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 11.10 to mam nadzieje ze 11 październik, nie 10 listopad ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 wieele bym dał aby tam być ;) ale chyba tylko liczyć mogę na fotorelację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 dzwonielem do zioma jakiegos... to bedzie 10-16. trzeba brac zwolnienia z pracy ! BUUUU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 heh, no to ja na studia też nie pójdę :/ trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 wazne: kto ma, niech ubierze sie w bluzekoszulke max3d.pl !!! ew. 3ds max8 > to sie przynajmniej rozpoznamy i bedziemy stanowic real community ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Siemka wszystkim. Widzę, że dość mało osób się wybiera, aczkolwiek Kurt może zastąpić 3 :D Chyba sobie też pojadę na to ;) Kurt -> a można sobie przypiąć na klacie karteczkę z napisem "max3d.pl"? Ps. Dzięki za linka max ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 No to panowie może zróbmy jakąś liste osób które bedą :) wpisujcie sie a ja bede dodawal osoby do tego posta. LISTA OSÓB PRZYBYWAJĄCYCH :D 1. kurthectic 2. max_1989 3. ziomuś 4. Shalivan 5. koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 super. w zeszłym roku nie byłem bo tego samego dnia doszła do mnie ósemka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 hm calkiem mozliwe ze od nas pare osob wpadnie jak Bóg da ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 ile na taką impreze przychodzi osób ? - np. ile było w zeszłym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Kannu - w zesżłym roku było naprawdę dużo luda. Zajeliśmy całą sale wykładową na Polsko - japońskiej. Myślę że spokojnie można by liczyć że było coś koło 200 - 300 osób :) Z max3d.pl też było trochę - coś koło 20 tych którzy zebrali się razem, pare osób przyszło ale nie dołączyło do grupy (np. Kurt ;)) Mam nadzieję Kurt że w tym roku nie będziesz się alienował :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 w zeszłym roku nie bylo wiecej niz 100 osób, no chyba ze stały na zewnątrz podczas pokazu ;] teraz spodziewam się wiecej ale pewnie mnie nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Nie było? wydawało mi się że 200 to na luzaka, szczególnie po tępie znikania pączków po pokazie ;) może troszkę się pomyliłem, ale luda było dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterr Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 hehe ziomuś, ja tam studiowałem - sala ma jakieś 220 miejsc, a było "trochę" ludzi "nie-forumowych". Poza tym było naprawdę duuuużo wolnych miejsc :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 ZIomuś moze zdjątka uploadnijcie z zeszłego roku ja nie mam pod ręką a czasu na szukanie też nie za bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 hehe no dobra, to pewnie przesadziłem :] pewnie bliżej 100 niż 300 było :) a forum miało tylko swoją reprezentacje, nie napisałem że wszyscy z forum. Z max3d.pl było 10 - 20 osób, coś koło tego. edit -> Shali, ja też nie mam tych fot :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 kurde... czemu w środku tygodnia?? powariowali? i niby jak ja mam zdążyć na pokaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 coś czuje ze niedługo Autodesk roadshow przejmie inicjatywe digitechmedia w polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Eh ta Warszawka..przecie to Wroclaw jest teraz stolica Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekb_jrpvp Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 witam, widze już pare pytań i postaram sie odpowiedzieć:) ten ziomal do którego dzwonił ziomal to ja :) potwierdzam poniższe informacje Startujemy z rejestracją o 9:30 pełna agenda zostanie przesłana do wszystkich w poniedziałek, wtorek. W śodku tygodnia - termin jest wybrany przez autodesk:( Oni niestety musza objeździć wszystkie kraje przed wydaniem tego 3ds max i maya:) a już bardzo blisko do tej daty:) To dpiero 2 autodesk roadshow w takim wydaniu prosze więc o ew. sugestie - digitechmedia w wydaniu JRPVP czemu nie pomyslimy:) Organizujemy to w Warszawie - bo tam mamy biuro i z każdej strony blisko uczestnikom:) - jakieś sugestie? Możemy następnym razem pomysleć o Śląsku! - co wy na to? W tamtym roku była blidsko setka uczestników. i byly tylko 2 h w PJWSTK tym razem mamy pokaz 3ds max i Maya i przewidujemy na to kilka h wiecej. jakies dodatkowe pyania? Przychodźcie wcześniej ostatnio koszulki nam sie skonczyły 15min przed koncem rejestracji:) Teraz moze też bedą- jak bede wiedział dam znać. Molestuje kogo trzeba o nie:) Widzimy sie na roadshow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 serwus :) brzmii to smakowicie :) tomekb_jrpvp ma genialną ilosć postów : zero . :D pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Tomku, nie pamietam czy to z tobą rozmawiałem w zeszłym roku po pokazie przy drzwiach ale chyba tak ;) jak tak to pozdrawiam. Co do tego roadshow+digitechmedia to wydaje mi się ze bylo by to najlepsze rozwiązanie, magazyn3D niestety nie dał rady, z resztą nie mam do nich o to żalu ale impreza z tego co widziałem była jedyna w swoim rodzaju i szkoda było by ją tak zakończyć. Pomyślcie o tym czy nie dało by się tego zorganizować (nie koniecznie z ludzmi z autodesku, ale bylo by fajnie). Napewno znalazły by się osoby które by wam w tym pomogły, chociażby doświadczone osoby od magazynu3D.pl Ps. Śląsk ? nie ma mowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 hmm, Wrocław jest stolicą polski tylko w mniemaniu Wrocławiaków ;) ja nie wiem, mieszkam pod warszawą więc oczywiste że mi najbardziej pasuje ta miejscówka, ale jakby się zastanowić to czy ludzie np. ze Szczecina woleli by dojechać do Wawy czy na śląsk? Warszawa jest w miarę neutralnym terenem bo raz to oficjalna stolica, dwa że w środku Polski a trzy że z każdego miejsca w Polsce coś tam do warszawy kursuje więc dojazd łatwy. Spoko że wszystkie wątpliwości zostały rozwiane - blisko setka - heh, czyli jednak grubo przesadziłem - sorry za wprowadzenie dezinformacji :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 nie ma co sie klocic o stolice bo jest tylko jedna, i nie ma tez co sie sprzeczac o to komu gdzie dalej bo wiadomo ze znajda sie takie osoby dla ktorych wszedzie jest daleko ... dla mnie najlepszym miejscem dla takich imprez byl by poznan mimo wszystko z wrocka , z 3 jmiasta ,ze szczecina itp jest tak samo daleko ;) No ale coz trzeba bedzie sie przejechac nocnym do wawy no ale zobaczymy ile zostanie pieniazkow po zlocie we wrocku :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 tomekb_jrpvp: super. widzę, że impreza jest dość spora :] wysłałem ci PM. sprawdź jak możesz i odpisz :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekb_jrpvp Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Marcin: to napewno bylem ja:) pozdrawiam:) ale czemu nie Śląsk;) co do imprezy jak digitechmedia, rozmawiamy o tym w firmie, ale ostatnimi czasy - czasu brak, poczatkowo byly plany że autodesk bedzie 2 dni, ale tak jak pisalem autodesk ma jeszce kilka innych państw po za nami, a data dystrybucji już blisko:) pozdrowienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Wrocławiaki - jedziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Gorzowiacy jedziemy ? ojej jestem tu sam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 digitechmedia w wydaniu JRPVP czemu nie pomyslimy:)! to by bylo cos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 piksar: jeśli dosatane dzień wolnego w firmie to jade na bank :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 To by było bardzo coś :) Temat reaktywacji DTM był już wielokrotnie poruszany na wrocławskich spotkaniach forumowych, miejmy nadzieję że coś się w tym temacie ruszy :) Co do roadshow to wątpię żebym dał radę, ale jeszcze nie mówię nie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Vorek: bądź na GG dzisiaj po 22 oki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 fajnie trzeba się tam będzie wybrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 fak gdyby bylo w weekend na bank bym jechal !! ale szkoda mi studiow zarywac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 trzyde studiów ? nielot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 ale czemu nie Śląsk;) no właśnie czemu nie Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Jakby ktos autobus zalatwil, to mozna by kolejny meeting wroclawski zorganizowac w Wawie. Mi osobiscie niechce sie jechac 10h fureczka tam i z powrotem bo len ze mnie..a na slasku jakbybylo to czemu nie..autostrada i te sprawy..wsiadam i jestem zara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 trzyde studiów ? nielot ? nie :) polibuda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2006 Autor Share Napisano 1 Październik 2006 Update: Właśnie zostały dodane godziny na stronie JR-PVP. Godz. 9.30 - Rejestracja Godz. 10.00 - Start imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 nielot - olej studia, są rzeczy ważniejsze od nauki :] ja olewam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Kurt, dopisz mnie do listy. :) Tomek, pozdrawiam. Co do centrum Polski, to bardziej by pasowała Holyłódź albo Kalisz... Faktem jednak jest, iż obecnie Wrocław to Mekka środowiska 3D. Przynajmniej w moich oczach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Swoja droga bardzo duzo wroclawskich grafikow wyemigrowalo do warszawy. Glownie przez brak roboty we wro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 no panowie z wrocka. ja jestem gotowy. z szefem załatwione - mam wolne więc mogę jechać :) ktoś się wybiera? pikSar? Vorek? Barcisz? nielot? mkk3a? kannu? plastique? rowr? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Traitor, moze masz rację... pamietam jednak, jak co drugie ogłoszenie o oferowanej pracy to bylo ogłoszenie z Wrocławia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi