Marcin Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 lustro za wysoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 daj coś za oknem bo wygląda trochę jak pod wodą brzydka beteria nad wanną :) pressenter to koniecznie musi być phys-camera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 biało aż zęby bolą 8-O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 świetna wizka grubas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Tylko trawa i krzaki zwłaszcza na ostatnim renderze mi się nie podobają a reszta super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 rama roweru wchodzi w noge rowezyscie na 2gim bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 hehe, siwy, ja też byłem silnie wzruszony kiedy zobaczyłem ten projekt ;P Dzięki Tomuś :) przeważnie kiedy widzę prace Lisa to miewam ataki tików nerwowych rozmaitych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 yagga yagga! pare godzin temu mnie natchnęło żeby sobie wymodelować kamieniczkę, no i mam już tyle ; i stawiam pytanie, co zrobić żeby to urealistycznić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 dodaj detale, popraw tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 koncept. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Jednak u Lisa można by poprawić szkło w lampach (zdaje się nie ma grubości) no i ta trawa w oczku wodnym. oo79 jeżeli chodzi o rozmiar to co najwyżej nadaje się do POD (pracownicze ogródki działkowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Walka z oswietleniem exteriora. co myslicie? To ze przepalone to wiem i jeszcze takie cuś , projekt badziewny wiec nie pokaże gdzie indziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Lis ładnie:) ofkors:P oo79 podoba sie ach te góralskie klimaty:D jacekdrze na drugim masz ładne oświetlenie a nawet bardzo ładne a tu coś odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Taki tam teścik komercyjnego obrazka, przygotowywany pod bilbord…dwa warianty.. Próby z kosmicznie dziwnym lwf.Hehe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 wypasik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 kon kret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 dziekować dziekować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 arch515: genialne. Pochwal się skąd masz żywopłocik. Może mógłbyś się podzielić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 arch1515 co się dzieje na pierwszym renderze po prawej stronie przy drzewie wychodzącym z kadru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Ładna komercyjna wizka, liscie na 1 planie mi tylko nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 super superowska sprawa ta wizka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Wysyp niezlych exteriorow:D To ja wyloze interiora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Liber: ładnie wyszedł ten wzorek na szkle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 arch515 - uuu la la! Proste, zimne ale chwyta za serce :) Wariant 1 bardziej do mnie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 arch515 tez zapytam o zywoplot jakbys mogl sie podzielic informacją skąd takie krzaki bierzesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 arch515 wyyypasiiikkk ! 2jeczka ostra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 ARCH kiedy mnie tego nauczysz mistrzu ? :D pieknie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Arch świetne. super ten żywopłot:) pierwsza fajniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 na szybkości: test podlogi i oświetlenia - GI do poprawy Co jeszcze poprawić ? (jak na razie jest tylko vraysun i phisical camera, zadnego innego swiatla - mysle ze dodam jeszcze vrayplane w oknach) zastanawia mnie troche polysk na podlodze bo jakos mi sie nie podoba, ale nie moge sie zdecydowac czy powinna sie bardziej blyszczec czy mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Test wszystkiego :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 to ja tez zatestuej, tym razem glowa byka: elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 tex wymiatający JunioR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 hcpiter - LWF*? * w przypadku odpowiedzi negatywnej proszę o napisanie coś o świetle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 pionix Hmm nie wiem czy mozna to nazwac lwf`em ale probowalem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 grigoriob dzieki :) piter za zielono troche :] a ja wyskakuje z tym: elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Loki - sun za zolty + override na podloge daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Junior - światełko wygląda miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 JunioR - bardzo przyjemne chociaż ludzi to bym wyciął w pień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 jedno z drzewek mojej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 AG dzieki dzieki! pionix dzieki, a ludzi tak tylko dodalem, wiesz zeby jakies zycie na osiedlu bylo ;) elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Bonifatz - wygląda jakby było przycinane tzn. gruby pień i mała korona ale generalnie to fajnie wyszło jak dla mnie choć też chciałbym zobaczyć jak by wyglądało za 10 lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 dzieki pionix ... drzewo jak najbardziej przycinane :) wersja 10 lat pozniej w przygotowaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 arch515 możesz pokazać tego ext przed postprodukcja? Genialnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Loki - sun za zolty + override na podloge daj poprawione i wyszlo ladnie (renderuje sie wlasnie wiec nie moge rzucic jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Polka dot – jeszcze raz dzięki. Marcin – jeszcze raz dzięki Pressemter – dzięki , żywopłot jest produkcji Lisa bodajże , z kolekcji ever-31..chyba.jedynie materiał według własnych preferencji. Bacry – to po prawej mmm pewnie chodzi ci o tą czarna kreskę , to bóg po displejsie ( to nie docelowe obrazki .tylko test światła i post produkcji) na ostatecznym nie będzie , no ale zawsze możesz to potraktować jako dziwny cień np. od lampy hehe Tomuś – Dzięki. Co do liści to nie wiem o których mówisz ?? drzewo? Master Kiełbaster – dzięki. Pionix – dzięki …staram się hehe, a jaki wariant klient wybierze tego nie wiem , mi już żadne tak nie odpowiada jak wczoraj hehe. Loki – ever modele 31. ale polecam lis do zieleni , mówisz ,płacisz i MASZ :) Junior – dzięki , też tak potrafisz .. światełko bardzo milutkie , ludzi wywal i czekam na materiał itp. grigoriob – dzięki , ale się uparliście na ten żywopłot. :) jacekdrze – dzięki., i obrazek dla ciebie .chodź zapewne trudno w t uwierzyć ,ale tak to wygląda po gammie 2,2 ,jest to raczej 45% produktu gotowego. no i oczywiście materiał robiony również pod game 2.2 by nie było przepaleń ,itp.. chodź i tak w niektórych miejscach jest czarno a nie powinno być. Bonifatz – super drzewko, do kolekcji jakiejś ?? możesz się podzielić..? naprawdę super. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 że Lis to naczelny ogrodnik polski wirtualnej to ja wiem, mam ambicje powalczyc z takim zywymplotem, wiec chcialem obejzec model jak inni to robią :) (swoją drogą Lis mógł by zmajstrować jakis tutorial jak robi żywopłot, bo ten o bonsai tree, oglądam sobie cowieczór na dobranoc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 arch515 - misiu jak Ty żeś zrobił z tego białego obrazka to co wcześniej pokazałeś????? Przekosmiczny workflow...ale za to skuteczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Pionix – hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih – nio tak wyszło jakoś:) ważne jest by materiały były odpowiednio zmajstrowane (przepalenia, czarne miejsca itp.) jak t osie zgra w miarę jakoś to bardzo podatny jest obrazek w csie. Potem kwestia mieszania warstw i suwakiem tam i tu..I tralala i morze nawet przepalenia nie bendą takie chamskie:) Loki – tak lis to ogrodnik pełną gębą heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 moj tescik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi