Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe, siwy,

ja też byłem silnie wzruszony kiedy zobaczyłem ten projekt ;P

Dzięki Tomuś :)

przeważnie kiedy widzę prace Lisa to miewam ataki tików nerwowych rozmaitych

Napisano

yagga yagga!

pare godzin temu mnie natchnęło żeby sobie wymodelować kamieniczkę, no i mam już tyle ;

z_gi744.jpg

i stawiam pytanie, co zrobić żeby to urealistycznić?

Napisano

Jednak u Lisa można by poprawić szkło w lampach (zdaje się nie ma grubości) no i ta trawa w oczku wodnym.

oo79 jeżeli chodzi o rozmiar to co najwyżej nadaje się do POD (pracownicze ogródki działkowe)

Napisano

Walka z oswietleniem exteriora. co myslicie? exttestfuck1yd3.jpg

To ze przepalone to wiem

i jeszcze takie cuś , projekt badziewny wiec nie pokaże gdzie indziej :)

gajosjpfsmallma5.jpg

Napisano

Lis ładnie:) ofkors:P

oo79 podoba sie ach te góralskie klimaty:D

jacekdrze na drugim masz ładne oświetlenie a nawet bardzo ładne

a tu coś odemnie

rendercassagatticaexterve2.jpg

Napisano

Taki tam teścik komercyjnego obrazka, przygotowywany pod bilbord…dwa warianty.. Próby z kosmicznie dziwnym lwf.Hehe. Pozdrawiam.

2003902715236405184_rs.jpg

2001807468581432629_rs.jpg

Napisano

na szybkości:

test podlogi i oświetlenia

- GI do poprawy

Co jeszcze poprawić ? (jak na razie jest tylko vraysun i phisical camera, zadnego innego swiatla - mysle ze dodam jeszcze vrayplane w oknach)

zastanawia mnie troche polysk na podlodze bo jakos mi sie nie podoba, ale nie moge sie zdecydowac czy powinna sie bardziej blyszczec czy mniej

testap4.jpg

Napisano

Bonifatz - wygląda jakby było przycinane tzn. gruby pień i mała korona ale generalnie to fajnie wyszło jak dla mnie choć też chciałbym zobaczyć jak by wyglądało za 10 lat ;)

Napisano
Loki - sun za zolty + override na podloge daj

poprawione i wyszlo ladnie (renderuje sie wlasnie wiec nie moge rzucic jeszcze)

Napisano

Polka dot – jeszcze raz dzięki.

Marcin – jeszcze raz dzięki

Pressemter – dzięki , żywopłot jest produkcji Lisa bodajże , z kolekcji ever-31..chyba.jedynie materiał według własnych preferencji.

Bacry – to po prawej mmm pewnie chodzi ci o tą czarna kreskę , to bóg po displejsie ( to nie docelowe obrazki .tylko test światła i post produkcji) na ostatecznym nie będzie , no ale zawsze możesz to potraktować jako dziwny cień np. od lampy hehe

Tomuś – Dzięki. Co do liści to nie wiem o których mówisz ?? drzewo?

Master Kiełbaster – dzięki.

Pionix – dzięki …staram się hehe, a jaki wariant klient wybierze tego nie wiem , mi już żadne tak nie odpowiada jak wczoraj hehe.

Loki – ever modele 31. ale polecam lis do zieleni , mówisz ,płacisz i MASZ :)

Junior – dzięki , też tak potrafisz .. światełko bardzo milutkie , ludzi wywal i czekam na materiał itp.

grigoriob – dzięki , ale się uparliście na ten żywopłot. :)

jacekdrze – dzięki., i obrazek dla ciebie .chodź zapewne trudno w t uwierzyć ,ale tak to wygląda po gammie 2,2 ,jest to raczej 45% produktu gotowego. no i oczywiście materiał robiony również pod game 2.2 by nie było przepaleń ,itp.. chodź i tak w niektórych miejscach jest czarno a nie powinno być.

Bonifatz – super drzewko, do kolekcji jakiejś ?? możesz się podzielić..? naprawdę super.

Pozdrawiam.

2004094092000918561_rs.jpg

Napisano

że Lis to naczelny ogrodnik polski wirtualnej to ja wiem, mam ambicje powalczyc z takim zywymplotem, wiec chcialem obejzec model jak inni to robią :) (swoją drogą Lis mógł by zmajstrować jakis tutorial jak robi żywopłot, bo ten o bonsai tree, oglądam sobie cowieczór na dobranoc )

Napisano

arch515 - misiu jak Ty żeś zrobił z tego białego obrazka to co wcześniej pokazałeś????? Przekosmiczny workflow...ale za to skuteczny :)

Napisano

Pionix – hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih – nio tak wyszło jakoś:) ważne jest by materiały były odpowiednio zmajstrowane (przepalenia, czarne miejsca itp.) jak t osie zgra w miarę jakoś to bardzo podatny jest obrazek w csie. Potem kwestia mieszania warstw i suwakiem tam i tu..I tralala i morze nawet przepalenia nie bendą takie chamskie:)

Loki – tak lis to ogrodnik pełną gębą heheh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności