Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja jako juz mega pro user haha %)..musze przyznac ze dla poczatkujacych jest tutek bardzo pozytywny ..

Jedyna uwaga to przy obsludze nie ma przejscia do nastepnej strony tylko trza wracac do menu i wchodzic dopiero dalej.

E: oops ..sry jednak jest przejscie bezposrednie. Tej uwagi nie było.

Napisano

Fajne, ale wnękę na okno mogłeś jeszcze popieścić. Zaprezentowałbym też użycie dwóch textur - jednej z oknem, drugiej bez okna.

Koniec czepiania się, dobra robota.

Napisano

ahhh - wspaniale, cudne, miodnosc 159 w skali arboreta...

hehe - nie popadaj porach w samozachwyt :D - tutek jest wporzo, tlumaczy podstawy, ale jakos brakuje mi w nim jakis gadzetow i trikow :)

ps. no dobra... no - niech bedzie :)

poaoa

ps II - ale fajnie ze zrobiles i wrzuciles - respekta masz - i browar osobiscie ode mnie - jak bedzie okazja :) hehe

Napisano

megaupload potrzebuje jakiejs wtyczki do ie (tylko do ie) wtedy mozesz scignac - tam jest napisane co i jak...

lets see

najs :*

Napisano

Fajne, przyda sie.

Ta wtyczka do IE to taki maly spyware co sie zwie AlexaToolbar. Firefoxa sie tylko konfiguruje by udawal Alexe i nie trza nic instalować. Odkąd to zrobiłem nie widzialem komunikatu o braku slotów więc chyba działa. :)

Napisano
  • Autor

Na rapida wrzuce jak tylko zniknie napis :

"Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right now."

Chyba ze chcecie jeszcze gdzies to moge wrzucic tylko dajcie linka, albo namiary.

Napisano

No Poraszek cieniaku, :] zająłes się widze na poważnie edukacją, i to w obie strony. Bardz słusznie. Nie miałem okazji podziękować ci za opieprzanie mnie, bardzo pomogło. Dziękuję serdecznie :D

Napisano

to ja troszeczke z innej beczki:

sposob na megaupload:

1. musisz miec firefoxa

2. wpisac w pasku adresu about:config

3. kliknac prawym przyciskiem na dowolny wpis i dodac nowy 'dodaj ustawienie typu>łańcuch(string)'

4. w nastepnym oknie wpisac: general.useragent.override

5 a nastepnie Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

6. restart firefoxa i problem z niemoznoscia sciagania z megaupload z powodu slotow juz nam nie grozi, bo firefox jest widziany jako IE z toolbarem MU ^^

mam nadzieje ze komus sie przyda, i ze nierobi to zbyt duzego offtopu

Napisano

ja tez chce taka uczelnie :P fajny tutek i temat przydatny bo malo kto robi enviro

Napisano
Co do czesci 2: http://www.abandonedland.net/podstawy/links/2.html

Por@szek, jest prostszy sposob na zawiniecie tekstury: opcja Filter -> Other -> Offset - i masz to samo, bez zadnego wycinania i przesuwania.

Racja, też miałem zamiar o tym napisać ale stwierdziłrem ze Poraszek jakoś specjalnie to ominął i zrobił po swojemu.