Napisano 14 Wrzesień 200717 l fajne rzeczy ostatnio wrzucasz to np http://img515.imageshack.us/img515/9748/rycerzkonceptpg1.jpg :) (ten po prawej ma tylko dziwnie z glowa...za blada) szkice z mumii i kotek tez niezle.. pzdr
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Odruchowo chciałem napisać to co MaciekG ... ale powtarzał się niebędę ;) Przy okazji chciałem zapytać: Już nowej roboty szukasz?? Aż tak źle jest??
Napisano 15 Wrzesień 200717 l Autor purple: dzieki :D zazwyczaj rysuje z głowy, ale czasem jak mam jakies konkretne wytyczne a nie wiem za bardzo jak cos wygląda, jak na przykład nietoperz to google grafika i oglądam nietoperze starajac sie wybrac jakies najbardziej charakterystyczne cechy tego zwierzaka i ując je jakos w klimacie, ktory jest narzucony. grass: dzieki :) maciekG: dzieki, głowe juz poprawiam wyszła tak bo czesto czesci oddzielnie rysuje do animacji na kom i tu ją tak narzuciłem na szybko Marduk: dzienks, no az tak zle nie jest, niby praca stabilna, ale troche rzeczy mi sie przestało podobac poza tym chciałbym sie jakos zmotywowac bo za duzo przesiaduje w pixelach. a tak wogole to pewnie sie niedługo jakos skontaktujemy odnosnie tych plansz bo juz od jakiegos czasu mowie, ze potrzeba pomocy, a cos ostatnio sie nawet chyba na górze zgodzili. obo dzieki :D i takie stare koncepciki domków keszcze wrzucam i takie sobie wymyslone twarze co do speedow kiedys wrzucałem
Napisano 15 Wrzesień 200717 l ha! bardzo fajne no i domki mnie zauroczyły, pozytwne jest,że użyłeś wielu perspektyw, ciekawie to wygląda:) to też do tych komórek?
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor masz)rum: dzieki :] purple:dzieks, to nie było do tych komorek :) to jakies stare koncepciki co na zlecenie robiłem do jakiejs gierki rts prrr szalony: dzieki :) obo: dzienx :D ciesze sie ze wam sie podoba :) jeszcze taki mech któreo po starym speedzie podkreciłem troche.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Malowałeś to w takiej perspektywie, czy obracałeś potem ?! Jak w takiej jak jest na obrazku to szacun - ja bym chyba skrętu szyi i zeza dostał przy malowaniu. W każdym razie fajna pracka !
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Siegmar dzieki :) malowałem w takiej perspektywie hehe i w sumie serio zauwazyłem ostatnio ze zaczynam miec tik przy malowaniu na tablecie jak gapie sie w monitor to przechylam łeb w prawą strone i czasem boli mnie kark :p, ale robie to niezaleznie od perspektywy obrazka, ma ktos tez takie cos? :) a co do tego mecha to czuje jakis niedosyt chciałbym zeby wyglądał na skonczoną pracę, ale jakos nie wiem jak to zrobic moze ktos cos podpowie?
Napisano 10 Październik 200717 l super! świetnie wygląda, bardzo ładne kolorki:) pomysł z drugim ujęciem świetny, i fajne przybliżenie:) dobra robota!
Napisano 10 Październik 200717 l Swietne prace :) wilkolaki, mumia, domki ... no i oczywiscie dreamcatcher... :) zajefajne !
Napisano 11 Październik 200717 l Jak juz ci mowilem, dreamcatcher rewelacyjny. Masz najlepszy koncept w calej bitwie.
Napisano 7 Listopad 200717 l elegancki pociąg, jakaś migająca nawierzchnia będzie albo piasek spod kół??
Napisano 9 Listopad 200717 l ciuchcia fajna, choc animacyjka tego konika to z 2 dodatkowych klatek by sie mogla skladac
Napisano 9 Listopad 200717 l No tak.... tylko są dosyć solidne ograniczenia, bo to są animacyjki do gierki na komore ;).
Napisano 9 Listopad 200717 l Autor dzieki no tekstura pod posiagiem i tory napewno bedą sie ruszac i pociąg tez względem gracza czyli konika. no to jest własnie problem komorek ze nie mozna za duzo klatek a ze na 3 klatkach juz jako tako chociaz to minimum to zostawilem :] a co do skalowania to nie chce nawet o tym myslec ;/
Napisano 19 Maj 200816 l Autor dawno nic nie wrzucalem, ale w reszcie mialem troche czasu i chęci i taki koncept jezdzca w czasie weckendowej nudy zrobilem [/url] Edytowane 19 Maj 200816 l przez WWWoj
Napisano 20 Maj 200816 l Long time no see ;] Bardzo zacny koncept, lekki i nie zmęczony, twarz by się przydała może ale i tak fajnie wygląda ;]
Napisano 20 Maj 200816 l Niezłe niezłe. Fajnie wygląda ta wersja monokolorystyczna. Tak apropo - chodzą słuchy, że przyjeżdzasz do wawy w długi weekend ;).
Napisano 20 Maj 200816 l Autor dzieki Wam koledzy :p leszek_lenia, bo to grubas jest :) Marduk bede bede popijemy ;)
Napisano 6 Lipiec 200816 l Autor taki koncepcik sobie naszkicowałem dla oderwania od ciągłego rysowania lokacji w pracy.
Napisano 8 Lipiec 200816 l Dobre dobre. Wrzucaj więcej takich rzeczy;) Edytowane 8 Lipiec 200816 l przez Marduk
Napisano 21 Lipiec 200816 l No, no. Świetne pomysły plus genialne wykonanie. Od wielu prac nie można oderwać oczu.