Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 150
  • Wyświetleń 22,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Odruchowo chciałem napisać to co MaciekG ... ale powtarzał się niebędę ;)

Przy okazji chciałem zapytać: Już nowej roboty szukasz?? Aż tak źle jest??

Napisano

Te ostatnie szkice dla mnie bomba :)

Kobitki Ci zgrabne wychodzą :D

Napisano
  • Autor

purple: dzieki :D zazwyczaj rysuje z głowy, ale czasem jak mam jakies konkretne wytyczne a nie wiem za bardzo jak cos wygląda, jak na przykład nietoperz to google grafika i oglądam nietoperze starajac sie wybrac jakies najbardziej charakterystyczne cechy tego zwierzaka i ując je jakos w klimacie, ktory jest narzucony.

grass: dzieki :)

maciekG: dzieki, głowe juz poprawiam wyszła tak bo czesto czesci oddzielnie rysuje do animacji na kom i tu ją tak narzuciłem na szybko

Marduk: dzienks, no az tak zle nie jest, niby praca stabilna, ale troche rzeczy mi sie przestało podobac poza tym chciałbym sie jakos zmotywowac bo za duzo przesiaduje w pixelach. a tak wogole to pewnie sie niedługo jakos skontaktujemy odnosnie tych plansz bo juz od jakiegos czasu mowie, ze potrzeba pomocy, a cos ostatnio sie nawet chyba na górze zgodzili.

obo dzieki :D

i takie stare koncepciki domków keszcze wrzucam

14legionkonceptyby7.jpg

i takie sobie wymyslone twarze co do speedow kiedys wrzucałem

zestawtwarzekc0.jpg

Napisano

ha! bardzo fajne no i domki mnie zauroczyły, pozytwne jest,że użyłeś wielu perspektyw, ciekawie to wygląda:) to też do tych komórek?

Napisano

WWWoj zaczynam być Twoim fanem :D Kolejna porcja dobrych pracek ;)

Napisano
  • Autor

masz)rum: dzieki :]

purple:dzieks, to nie było do tych komorek :) to jakies stare koncepciki co na zlecenie robiłem do jakiejs gierki rts

prrr szalony: dzieki :)

obo: dzienx :D

ciesze sie ze wam sie podoba :)

jeszcze taki mech któreo po starym speedzie podkreciłem troche.

mech50levelspp6.jpg

mech50levelspp6.50809ee131.jpg

Napisano

Malowałeś to w takiej perspektywie, czy obracałeś potem ?! Jak w takiej jak jest na obrazku to szacun - ja bym chyba skrętu szyi i zeza dostał przy malowaniu. W każdym razie fajna pracka !

Napisano
  • Autor

Siegmar dzieki :) malowałem w takiej perspektywie hehe i w sumie serio zauwazyłem ostatnio ze zaczynam miec tik przy malowaniu na tablecie jak gapie sie w monitor to przechylam łeb w prawą strone i czasem boli mnie kark :p, ale robie to niezaleznie od perspektywy obrazka, ma ktos tez takie cos? :)

a co do tego mecha to czuje jakis niedosyt chciałbym zeby wyglądał na skonczoną pracę, ale jakos nie wiem jak to zrobic moze ktos cos podpowie?

Napisano

super! świetnie wygląda, bardzo ładne kolorki:) pomysł z drugim ujęciem świetny, i fajne przybliżenie:) dobra robota!

Napisano

Swietne prace :) wilkolaki, mumia, domki ... no i oczywiscie dreamcatcher... :) zajefajne !

Napisano

Jak juz ci mowilem, dreamcatcher rewelacyjny. Masz najlepszy koncept w calej bitwie.

Napisano

No tak.... tylko są dosyć solidne ograniczenia, bo to są animacyjki do gierki na komore ;).

Napisano
  • Autor

dzieki

no tekstura pod posiagiem i tory napewno bedą sie ruszac i pociąg tez względem gracza czyli konika. no to jest własnie problem komorek ze nie mozna za duzo klatek a ze na 3 klatkach juz jako tako chociaz to minimum to zostawilem :]

a co do skalowania to nie chce nawet o tym myslec ;/

Napisano
  • Autor

dawno nic nie wrzucalem, ale w reszcie mialem troche czasu i chęci i taki koncept jezdzca w czasie weckendowej nudy zrobilem

[/url]

konikiahc1.jpg

konikiahc1.547062eb0e.jpg

Edytowane przez WWWoj

Napisano

Long time no see ;] Bardzo zacny koncept, lekki i nie zmęczony,

twarz by się przydała może ale i tak fajnie wygląda ;]

Napisano

Niezłe niezłe. Fajnie wygląda ta wersja monokolorystyczna.

Tak apropo - chodzą słuchy, że przyjeżdzasz do wawy w długi weekend ;).

Napisano
  • Autor

dzieki Wam koledzy :p

leszek_lenia, bo to grubas jest :)

Marduk bede bede popijemy ;)

Napisano
  • Autor

taki koncepcik sobie naszkicowałem dla oderwania od ciągłego rysowania lokacji w pracy.

szkicii6.jpg

szkicii6.4419c5f927.jpg

Napisano

Dobre dobre. Wrzucaj więcej takich rzeczy;)

Edytowane przez Marduk

Napisano

a teraz indianie kontra samuraje, ostatnie spoko dajesz dalej !