KLICEK Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Hej nowy watek, bo z tamtym coś się stało :) Tak więc przez tydzień czasu można wrzucać swoje owady :) Temat : OWADY Regulamin : - Czas modelowania 2h - Software jakikolwiek - Scrin z viewportu + siatka na jednym obrazku, pomoże to później zebrać prace Nagrody : - Front Page - Wybór następnego tematu speedu3d Inspiracja : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 Bardzo prosze o ponowne wrzucenie swoich prac, scrin z viewportu + siatka na jednym obrazku Dziekuje bardzo, przepraszam za klopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Oj Klicek, a takie miałem fajne komentarze :) heh, no nic, wrzucam jeszcze raz i dzięki wszystkim komentującym 1h 30 mn, bez referek i konceptu sobie pojechałem. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 no to jeszcze raz :P 1.10h, pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 oj klicek wstyd :D:D ok oto moj robal :) karaluch :) nie wyszedl jak chcialem :( ale co tam mialem jeszcze robic ale bitwa czeka moze tutka bede robil wiec czasu nie ma robilem go ok 1h45min(mniej chyba) taki nieudany speed :) ziomus napisze jeszcze raz komentarz ;) pierwsze skojarzenie to: polaczenie pszczoly i mrowkojada :) dla mnie wypas 5 :) lelen baaaardzo fajnie wyszedl 5 odemnie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 nie moja wina forum padlo na 1 sek i jak juz wrocilem to watku nie bylo na serio :D Swietne te modeliki chlopaki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 nie moja wina forum padlo na 1 sek i jak juz wrocilem to watku nie bylo na serio :D Swietne te modeliki chlopaki :* oj przecież ja żartowałem jak mógłbym się gniewać na "światełko w ciemności" ;) pozdro :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 to że Tłiti usuwa posty to już się przyzwyczaiłem ale Ty ? szejm on ju (joke) dobra łons egejn lekko ponad godzinkę (3 razy zaczynane od nowa) resztę czasu próbowałem włoski na nogach zrobić (owadowi oczywiście) - poprzednio Lis pytał o skrzydła - spline jako obrys a potem modyfikator garment maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 hehe Piksar - to bardzo zaskoczona wazka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 No to jeszcze raz Świerszcz :) czas: ok 1h 40min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Witam!! piksar bardzo fajnie, pokaz bez siatki hawrok bardzo ladnie :) no nawet sporo tych speedow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Noto ja tez sie pobawie: czas: kolo 1, 45 min okolo softwere: jakikolwiek :P niewiem jak wy zamieszczacie te obrazki :P bo ja mialem wielkie problemy zeby zbic wage tego jpega do 70kb, dlatego taka kiepska jakosc. btw. fajnie ze powstal tu taki watek, na pewno bede sie staral co tydzien cos zamieszczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 logan--> zamieszczamy na fotosik.pl lub imageshack.us :) bardzo fajnie wyszedl szkoda ze wloskow nie zrobiles ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 to że Tłiti usuwa posty to już się przyzwyczaiłem ale Ty ? dzięki pikSar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 hehe wloski wloskami ale myslelem jeszcze zeby wzucic go do zbrusha ale czasu nie starczylo :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Lologan-> niestety moim zdaniem ptasznik wyszedl nienaturalnie. 1. Zbyt wielki, za malo zakrzywione zeby jadowe. Ptazniki wyciągają zeby jadowe jedynie podczaz ataku, normalnie kryja sie one pod karakapsem w poblizu otworu gebowego. Pozatym z takim smooth'em na klach biedny pajaczek umarlby z glodu. 2. Jedna para odnóży za malo. 3. Odwlok powinien byc bardziej okragly, albo mniejszy- zalezy od gatunku. 4. bardzo nienaturalna pozycja- wylada jakby ktos go rozjechal. mam nadzieje,ze nie zniechecilem ciebie do brania udzialu w tych spidzikach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 No to teraz moja kolej ;p Nic specjalnego: Mrówka faraona, konceptu by google. Wire + Render: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 no to ja tez cos od siebie dorzuce: czas: niecale 2h software: ten co zawsze pozdrawiam Vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 etyr to jest speed a nie konkurs na najlepsze odwzorowanie rzeczywistosci. A jako ze osobiscie niecierpie tych stworzen totez nie zglebialem zbytnio ich anatomi (wlasciwie wszystko z paly dlatego blad z tymi odnuzami :P ) - wyszlo jak wyszlo, na pewno sie nie zniechecilem, wrecz przeciwnie - jak bede mial troche czasu to wrzuce jeszcze cos pod ten tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 to i ja. to jedna z niewielu pracek organicznych jakie spolodzilem dlatego nie smiac sie za glosno :P odwloka nie zrobilem bo czasu nie bardzo, a i tak nie widac :) czas to ok 1h:55 aha jakby sie ktos czepial ilosci odnozy to sam sie tez dziwilem ale tu jest refka: http://img171.imageshack.us/img171/1382/butterfly19hwy4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 No.... to tu macie Dorcadion fulvum canaliculatum :D czyli po polsku chrabąszcz zwykły:D taki O;] polymodelling. bez bicia przyznam się że przekroczyłem czas o jakieś 15 min czyli czas tworzenia 2h 15min. nie jestem chyba taki szybki bil jak wy narazie, ale to z gadu na drugim monitorze więc średnio wymierne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 2:02 H wraz z pięknym renderem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Badylowa stwora podoba mi się najbardziej Master - jak zwykle super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 ee tam mrowka wisi w powietrzu:P podoba mi sie ta mrowa i to cos badyla, nie wiem co to jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Master super mrówa, tez chciałem mrówe zrobic ale jak ty zrobies to nie wiem, zreszta moze też mrowkę zrobie, zobaczę. Nielot ładny robal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 moja stwora to je motylowa stwora cheba :) mrowa mocna Master a mozna wiecej niz jeden robak? ;) tak niesmiale spytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2006 Badyl tak mozna w regulaminie nie jest napisane ze mozna tylko raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Badyl rox- no i liczba odnozy sie zgadza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 klicek to kto bedzie ocenial jakies grono ludzi czy sonda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Jeżeli sonda to mam taką propozycję aby głosować na ksywkę użytkownika a nie na pracę - dlaczego? Bo przy głosowaniu na pracę osoba wrzucająca kilka prac ma mniejsze szanse na wygraną - bo głosy na nią mogą się podzielić na kilka obrazków :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Yo yo yo witam wszystkich :D wyrwałem te 2h z dziennego trybu pracy, i to co wymodziłem :) (sory że sie tak rozpycham na szerokść :) ) Pozdro ziomki ;P i powodzonka wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Ślicznie, Kochanie pokaż referki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 modliszeczka ;] , referki z googlow, modelowane w 3ds max czas okolo 1h:59m + render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 :) http://www.defoto.pl/galeria/uzytkownicy/dariusz_utracki/photos/193657_p.jpg z tej pozycja http://img454.imageshack.us/img454/906/94pi.jpg a z tej krzywe i niepasujące oczki :P nonejm: miał być skrin z wjuportu a nie renderek ;) Badyl: Super motylek :) miecie ;) Klicku a ty zamierzasz się też dorzucić z czymś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 fajne modele panowie ;) shalivan--> heh ciekawe co powiesz na mastera ten to dopiero render zrobil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 no no, nieźle sobie poczynacie :D Świetne modeliki wpadają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Masterowi nie wytykam bo ma 3k postów lada dzień i modem będzie ;) a tak serio to miała być taka bardziej ogólna uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Bardzo ładne w zasadzie wszystkie, ale motylek Badyla wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Edit: Końcowy wynik: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=475510&posted=1#post475510 Czas 1 godzina. Viewport: Render: Robiłem bo mi się nudziło ale to nie jest na żaden konkurs. Edit: Już nie speed ale... Taki malutki update: Siatka: Render: Edit2: Nie będę pisać w nowym poście bo to już nie jest speed (zrobiłem to dzień później) więc to jest chyba ostatnia wersja tego robala: Jak chcecie to patrzcie, mi się w tym grzebać nie chce już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Witam. Mój speedzik. Coś około 2h 5min, ale to przez hair, bo trochę mulił ;). Wyszło coś około 2,5 mln poly. Poprawiłbym jeszcze parę rzeczy, ale czas na to nie pozwolił :) Screen: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Wow, świetna mucha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 mucha git ale gdzie ma ssssawke?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Witam!! kuba fajnie wyszlo :) jaki czas?? malefatal :) powiedz ty mi jedno wloski sa ustawione pod render(czyli ladnie wyjda jak zrenderujesz) czy tylko jako "model" wlosa ?? ciezko powiedziec kto wygra jest kilka rodzynkow ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Witam!! kuba fajnie wyszlo :) jaki czas?? malefatal :) powiedz ty mi jedno wloski sa ustawione pod render(czyli ladnie wyjda jak zrenderujesz) czy tylko jako "model" wlosa ?? 1.5h mi sie zeszło, a o czołkach jej zapomniałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Witam!! mam takie pytanie :) bo troche poprawilem moj model(widac nowe zdjecie) zajelo m ito 15min czyli teraz jest 1h45mmin czy moge zamiescic nowa wesje czy to jest juz nie legalne?? bo jak nie to zmienie na stara :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 to nielegalne. zamiesc stara bo inaczej speedowa policja wpadnie ci na chate :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 ta mucha jakas dziwna:p jakies takie nogi jak przylepce:D ladny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Witam praca z glowy bez konceptu... cos kolo 1h 50min to samo tylko ze wieksze http://img226.imageshack.us/img226/1648/koniecwh9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 ta pr0 sie zeszli i po robocie :D , ładne naprawde ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi