polka dot Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 do kiedy mozna? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 ta mucha jakas dziwna:p jakies takie nogi jak przylepce:D ladny render Nie starczyło czasu na łapy, to co pokazałem to screen z viewportu ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 rob kome rob ;) Widze że dość duże zainteresowanie speedem jest :) i sporo osob oddaje pracki Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Eeeee.... głupi ten speed modeling, po 2h zaczynałem się rozkręcać, a tu już trzeba kończyć.., ;) Mój motylek : czas:1.55h, polycount:3324(z oczami), 1404(bez oczu) PS. Jak w końcu będzie wybierany zwycięzca: sonda czy moderatorzy, bo Klicek chyba zapomniał napisać w pierwszym poście ? ...:::EDIT:::... Bardzo dobrze, że sonda, mam już zresztą swojego faworyta :] Na razie jest 19 prac i 1 dzień do końca, więc b.mało prawdopodobne, żeby przekroczyło 30 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2006 ludzie chcieli sonde tak wiec bedzie sonda :) jezeli bedzie wiecej niz 30 prac , prace wybiora moderatorzy, bo sonda z tego co sie orientuje only 30 zaraz sprawdze edit : tak jezeli bedzie wiecej niz 30 prac, prace wybiora moderatorzy nie wiedzę innej opcji. A jezeli bedzie mniej niz 30 albo rowno poleci sonda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Witam ! biedronka czy coś w tym stylu: czas wykozystany na maxa czyli 2h soft: xsi hope you like it :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 hehe - ostatni obrazek mnie rozwalił po prostu :D Jazda jazda z modelami, na razie jest bosko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 ...to co pokazałem to screen z viewportu ;)... lol to czemu wyglada jakby aa bylo:D u mnie tak nie ma:pp. ale co sie dziwic every tam jakies kombajny maja:D fajne bzykajace biedronki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Biedrony ql :) JohnZi... - Jak zmniejszysz screen 3x to i ładne wygładzanie krawędzi będzie ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 No to ja też sobie speednełem robaczka. Całe 80 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Witam!! to o ktorej koniec o polnocy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 Nielot dzieki ze przypomniales :* tak koniec dzisiaj o polnocy, muszę cos zmajstrowac :) prosze uzupelnic swoje prace o scrin z viuportu+wire na jednym scrinie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Nielot dzieki ze przypomniales :* tak koniec dzisiaj o polnocy, muszę cos zmajstrowac :) prosze uzupelnic swoje prace o scrin z viuportu+wire na jednym scrinie ! ja już nic nie uzupełnie bo nie mam netu w domu (chlip, chlip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Zwyciezce proszę o jakiś nie organiczny temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Napisał KLICEK prosze uzupelnic swoje prace o scrin z viuportu+wire na jednym scrinie ! Mam to dać w jednym obrazku? PS A i czy mogę to zmienić na mojego najnowszą przeróbkę? (łącznie 1 godzina 50min czyli chyba i tak nie przekroczyłem limitu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Ok. 2h..może 10 minut wiecej...siatka sie zepsuła na kadłubku ,dobrze że tylko raz:) Modelowanie w maxie.. a :P zapomniałbym to jest jakiś chrabąszcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 KLICEK gdzieś chyba baluje, więc ja odpowiem :) Nigdzie nie jest napisane, że nie możesz uaktualnić pracy, więc śmiało (nielot chyba też podmieniał swoją prace). Na pierwsze pytanie: TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 witam Oto moja modliszka. czas: 2h soft: 3ds max refki: google pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 hmm... modelik zrobilem jakies 2 miesiace temu podczas kiedy uczylem sie zbrusha, teraz mam malo czasu na ten progrmik ale klejna organika pewnie juz bedize na wyzszym poziomie;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Czas 1 godzina 50 min Brak referek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 yyy czy to owad ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do kogo pytanie bo jak coś to moje to jest taki pasikonik z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 hkropinski - nie bierz sobie tego do serca, ale to wygląda jak kupa z przyklejonymi zębami ;P michlord - czemu dajesz drugi raz to samo ? MichOO - ładne :) pozdrawiam ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 mich to bylo pytanie do hkropińskiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 streaker Daje z siatka w jednym obrazku. (zmiany są nie wielkie ale troche sobie siatkę poprawiałem) - i zauważyłem, że popełniłem chyba błąd bo nie powinienem rendera dawać :(, a przerobić już nie mogę. wizz aha :) (było pod moim postem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 streaker -> pewnie ze nie biore;) przeciez napisalem ze to byla moja pierwsza praca w zbrushu a raczej pierwszy trening po uruchomieniu zbrusha;) zrobiona kompletnie dla zabawy, na szybko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Hmm, fajnie fajnie :)... Może jeszcze jeden speed machnę... mam 15 minut na zastanowienie ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 MF -> biegnij szybko kawe/herbate zrobić, bo potem nie będzie czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 a co tam ja tez sobie speednalem :) jestem srednio zadowolony hehe moj nie bedzie brany pod uwage. Przy okazji nagralem wideotuta, wrzuce pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 ehh klicek ty jak zawsze musisz popsuc zabawe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 no to juz wiemy kto wygrał :) jaki nastepny temat będzie KLICEK ??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 moj nie bedzie brany pod uwage. nie wiem jaki bedzie temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 to lepiej daj cos nieorganicznego, gdzie inni tez sie moga popisać:P a ja bym chciał jakiś HARDCORE CAR MODELING :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 eehh klicek :D ty to jesteś z tym wingsem niemożliwy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Klicek i Ty to w 2h zrobiłeś?? Dawaj tego tutka. muszę to zobaczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 masz racje Klicek - sredniawka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 ehh klicek ty jak zawsze musisz popsuc zabawe :P zgadzam sie :D przyszedl i pozamiatal :) still waiting for tut ;) ps. jeszcze 20min :) ludzie wrzucac pracki :) ps2. nastepnym razem sie postaram bo trzeba wkoncu dorownac klickowi :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Ej to nie glosujemy na Klicka, to się zniecheci i juz nie bedzie psul zabawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Ej to nie glosujemy na Klicka, to się zniecheci i juz nie bedzie psul zabawy :D hahaha :D naszczescie niebierze udzialu ;) choc jakby wzial napewno ludzie ( w tym ja) bym sie bardziej motywowal do robienia lepszych modeli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Klicuś: Świetny ! :) Jednak one more, bez konceptu, nie przemyślany... No ale jak już zrobiłem to pokaże. 1,5 h Przepraszam ze skonwertowałem cześć elementów do poly ale to tak z przyzwyczajenia :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 o lol a jaki to owad:D fajny koncept :) yoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 bede oryginalny i wrzoce maja modliszke :D zbrush okolo 1h ps w chwili wrzotu jest 23:59 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Male - fajny owad , nawet ma żądło ;) pomimo tego sympatyczny :) natomiast Klicka mucha jest wręcz ohydna - bleeeee ;) pozostałe owady też ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 mf fajna ma mine :D tadek super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Przepraszam ze skonwertowałem cześć elementów do poly ale to tak z przyzwyczajenia :) Chciałbym zobaczyć coś większego w twoim wykonaniu albo dowiedzieć się na czym pracujesz ;] Tu poly tam poly i nagle komp nie wydoli ;] A praca przyjemna. Ja dodał bym mu jeszcze gogle i był by to „super robal” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 Dziekuje wszystkim za prace :) prac jest 29 wiec zaraz zrobię sonde w nowym watku ten przerzucam do archiwum dzieki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 ha ha! zdazuyelm,?/ bo tam min tto ciezko znaleszc wolne 2h w ytgodniu a wsiumie to cezteyry nbo zacyznalem raz ofnowa wiefc jest tak modeluje i sie zorielntowalem ze casu nie licze ale sie spierczylem od poczaku wiec mysle ze sie saniescilem 2h z na modelin +20min jakeis na paimt defofrmationm. MANTIIIIIIIIIS!!!! a jak poza konkursemn to i tak sies cieszer bo to moj pirewszy organioczyny mordellijng iojahaha pozfrdaarawiam KLICKKA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 super modli ;D nie przejmuj sie dodalem Cie do sondy :) ps. nie pij ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi