KLICEK Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Hej wrzucam tutaj i licze na garstke komentarzy, poniewaz nie wrzucilem go do bitwy :) wielkie dzieki za pomoc przy produkcji :*
jaras Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 bardzo przyzwoity kawałek modelu :) ale sie nakrytykowałem ;) albo ... no dobra ... napiszę żeby nie było samego słodzenia - w moim wyobrażeniu Spajdi nie jest aż tak umięśniony co nie zmienia faktu że model mi się bardzo podoba. Poza tym wiem że kupiłeś wszystkie albumy z anatomią i nie mogłeś tego nie wykorzystać :)
kubi Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Mi się tez wydaje że spajdi jest cgudszy, co nie zmienia faktu ze model jest super. Jeszcze chyba kształ oczu troszkę inny, no i mozna powiedzieć że się czepiam.
Gość obo Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Pięknie, super, ekstra. Budowa super, mięśnie poprostu rewelka :) Sama słodycz. Pozdrawiam i czekam na Twoje kolejne genialne pracki.
arcade Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Świetne :) Rekomendacja się należy - a wtedy wszystkie rekomendacje będą już należały do GA hahahahaah! Pierwszy raz w historii :)
Proto Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Tylko z oczami cos mi nie pasuje - ksztalt albo teksturka. Poza tym geniusz w najczystszej postaci. Co do budowy fizycznej- oryginalny Spidey jest jak najbardziej napakowany po uszy, jak zreszta wiekszosc bohaterow Marvela. Inna sprawa, ze zeby zachowac zgodnosc z oryginalem, musieliby do filmu biednego Tobyego niezle nakoksowac, a Szwarcy raz ze za stary, dwa zmienil zawod, trzy- troche nie ten akcent ;). Ekranizacje komiksow to sztuka kompromisow- klasyczny przyklad zmiany wizerunku bohatera to Magneto z serii X-Men :).
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 qqqrww........co prawda ja wole spidiego jako wychudzonego pająka ale.....qqqr.....no co ja mam powiedzieć :| zajebiście?
Vorek Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 kosmos :) A gdzie ta scenka w deszczu ? będziesz ją robił czy dałeś sobie spokój ?
anJek Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 super model, tekstura i wogole wszystko super! szacunek! mi sie osobiscie najbardziej podoba wersja tylko z malym bumpem i swiatlem (po prawej na u gory - fajnie wyszla, jeszcze troche sss i by wyszla fajna rzezba :))
Kuba Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Wyszło genialnie. Zresztą już po pierwszych screenach w bitwie wiadomo było, że tak będzie :) Gratuluję i pozdrawiam.
Georgas Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Świetny pająk, szkoda tylko że nie dałeś go do sondy bo by pewnie wygrał :) i jedno pytanko mam: jak zrobiłeś pajęczyne ??
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 dzieki chlopaki :) bardzo sie ciesze i jest mi bardzo miło ze sie wam podoba :* Ze scenka dałem se siana, przynajmniej narazie :) Georgas poprostu namalowałem ja raczenie na oddzielnym lajerze, potem pobawiłem sie kontrastami wrzuciłem do zbrusha jaka mape bump ktora została wpalona w norma to wszystko :)
Gość Marioza Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 model pierwsza klasa, bardzo podoba mi się umięsnienie, z texturami w sumie nie ma co wiecej wymyslec w koncu to spidermen, według mnie postac wiernie oddaje komiksowy klimat
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Dużo dobry spajder, gratki dla naszego moda :*
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 mod jak zawsze pokazal klase :) ale ..... niepodoba mi sie zakonczenie bicepsa w zaoster jest ;) ale to takie czepianie sie :D nie bij ;P pozdro i powodzenia
max_1989 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 wiadomo modowi trzeba słodzic :) wszystko miodzio ale tekstura do mnie kompletnie nie przemawia :\ model boski :)
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 dzieki :) Max co mu mialem zrobic na texturze ? powiedz z checia poprawie :) chcialbym wyciagnac z tego modelu wiecej
ledyr Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 dobrze jest i tyle, nie ma co poprawiac gud żab
max_1989 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Mi ten kostium przypomina bardziej jakis latex :) Bardziej bym widział to w takiej formie: http://crotchgroin.info/galleries/14/spider-man-2-promo_059.jpg, Wszystko wygląda Pro a ta teksturka według mnie psuje efekt ale moze zbyt wymagający jestem :D
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 acha ok tylko ze ja robilem wersje komixowa , i tak tym specularem pojechalem po bandzie :)
el_Pawcik Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 powiem jedno: ludzie z Gorzowa wymiataja :D
trumna Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 tex zroznicuj kolorystycznie bo widac jedna wielka plame czerwona i niebieska mnie sie tam model nie podoba anatomicznie (zjechales ja od stop do glowy) zrozumiem Klicusiu jak mi powiesz ze model mial byc typowo komiksowy to jest ok :) :) imo ladnie sie prezentuje widzialem wczesniej prace nad nim ladnie wykonales technicznie - full profeska pozdro edit; a i jesli moglbys wrzucic viewporta postaci od tylu
Kuba Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Zrzut z viewportu był chyba w wątku bitwy http://www.mm.pl/~klicor/spajdi2.jpg Mógłbyś rozwinąć trochę tą część o anatomii? Jestem początkujący i szczerze przyznam, że nie mam pojęcia co tam może być nie tak? Wydawało mi się, że modelik bardzo fajny, proporcjonalny, zwarty i gotowy :) Pozdrawiam
trumna Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Image:David_von_Michelangelo.jpg wymiekam przy Klicku ma zajebiste pracki ale sam fakt ze opieral sie jedynie na postaci z komiksu gdzie budowa ciala jest wybitnie przerysowana wypiera tymze fakt ze pmodel spiderka mialby dobre proborcje i budowe anatomiczna ...przyklad zdejmnij koszulke i stan przed lustrem i powiedz ze masz takie przerysowane bicepsy a twoje bary tak przeogromne etc etc....niechce mi sie wiecej wymieniac szcuneczek dla Klicusia :)
Kuba Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Heh teraz mniej więcej rozumiem o co chodzi ;) Jednak wisz rozumisz - taka budowa ciała to przypadłość superbohaterów :)
Gość Marioza Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 nie ma co kombinować , Klicek zrobił wersję postaci komiksowej bo taki temat miala bitwa, gdyby chcial zrobic wersje filmową to by ją zrobil i bylaby na pewno inna od tej, tak jak to ma mijesce w rzeczwyistosci
trumna Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 sry dlatego sprostuje moja poprzedniego posta troche mnie pogielo na widok takich postow o'oommm chyba Klicek wykupiles wszystkie albumy z anatomia i nie mogles tego wykorzystac ,a miesnie to wogole rewelka...' i nie moglem sie powstrzymac co od mojej wypowiedzi ;]
Por@szek Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Trumna, a powiedz mi czy kolesie z ABS odpowiadaja twojej wersji poprawnej anatomii czy tez nie, bo przeciez troche odchodza od rzezbi michala aniola a mimo wszystko jednak chodza po tym swiecie.
trumna Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Por@szek Trumna, a powiedz mi czy kolesie z ABS odpowiadaja twojej wersji poprawnej anatomii czy tez nie, bo przeciez troche odchodza od rzezbi michala aniola a mimo wszystko jednak chodza po tym swiecie.a tam czepiasz sie... troche krytyki nie zaszkodzi zreszta to byla moja forma zyczonek swiatecznych a jak je Klicek wykorzysta jego sprawa :) ...inaczej nie potrafilem mu powiedziec WESOLYCH i NAJLEPSZEGO :];] edit; jak co by ci ulzylo przelej swoj gniew prosto na moja prace z checia wysluchami ;] KLIK
Rekomendowane odpowiedzi