Napisano 21 Grudzień 200618 l Hej wrzucam tutaj i licze na garstke komentarzy, poniewaz nie wrzucilem go do bitwy :) wielkie dzieki za pomoc przy produkcji :*
Napisano 22 Grudzień 200618 l bardzo przyzwoity kawałek modelu :) ale sie nakrytykowałem ;) albo ... no dobra ... napiszę żeby nie było samego słodzenia - w moim wyobrażeniu Spajdi nie jest aż tak umięśniony co nie zmienia faktu że model mi się bardzo podoba. Poza tym wiem że kupiłeś wszystkie albumy z anatomią i nie mogłeś tego nie wykorzystać :)
Napisano 22 Grudzień 200618 l Mi się tez wydaje że spajdi jest cgudszy, co nie zmienia faktu ze model jest super. Jeszcze chyba kształ oczu troszkę inny, no i mozna powiedzieć że się czepiam.
Napisano 22 Grudzień 200618 l Pięknie, super, ekstra. Budowa super, mięśnie poprostu rewelka :) Sama słodycz. Pozdrawiam i czekam na Twoje kolejne genialne pracki.
Napisano 22 Grudzień 200618 l Świetne :) Rekomendacja się należy - a wtedy wszystkie rekomendacje będą już należały do GA hahahahaah! Pierwszy raz w historii :)
Napisano 22 Grudzień 200618 l Tylko z oczami cos mi nie pasuje - ksztalt albo teksturka. Poza tym geniusz w najczystszej postaci. Co do budowy fizycznej- oryginalny Spidey jest jak najbardziej napakowany po uszy, jak zreszta wiekszosc bohaterow Marvela. Inna sprawa, ze zeby zachowac zgodnosc z oryginalem, musieliby do filmu biednego Tobyego niezle nakoksowac, a Szwarcy raz ze za stary, dwa zmienil zawod, trzy- troche nie ten akcent ;). Ekranizacje komiksow to sztuka kompromisow- klasyczny przyklad zmiany wizerunku bohatera to Magneto z serii X-Men :).
Napisano 22 Grudzień 200618 l qqqrww........co prawda ja wole spidiego jako wychudzonego pająka ale.....qqqr.....no co ja mam powiedzieć :| zajebiście?
Napisano 22 Grudzień 200618 l kosmos :) A gdzie ta scenka w deszczu ? będziesz ją robił czy dałeś sobie spokój ?
Napisano 22 Grudzień 200618 l super model, tekstura i wogole wszystko super! szacunek! mi sie osobiscie najbardziej podoba wersja tylko z malym bumpem i swiatlem (po prawej na u gory - fajnie wyszla, jeszcze troche sss i by wyszla fajna rzezba :))
Napisano 22 Grudzień 200618 l Wyszło genialnie. Zresztą już po pierwszych screenach w bitwie wiadomo było, że tak będzie :) Gratuluję i pozdrawiam.
Napisano 22 Grudzień 200618 l Świetny pająk, szkoda tylko że nie dałeś go do sondy bo by pewnie wygrał :) i jedno pytanko mam: jak zrobiłeś pajęczyne ??
Napisano 22 Grudzień 200618 l Autor dzieki chlopaki :) bardzo sie ciesze i jest mi bardzo miło ze sie wam podoba :* Ze scenka dałem se siana, przynajmniej narazie :) Georgas poprostu namalowałem ja raczenie na oddzielnym lajerze, potem pobawiłem sie kontrastami wrzuciłem do zbrusha jaka mape bump ktora została wpalona w norma to wszystko :)
Napisano 22 Grudzień 200618 l model pierwsza klasa, bardzo podoba mi się umięsnienie, z texturami w sumie nie ma co wiecej wymyslec w koncu to spidermen, według mnie postac wiernie oddaje komiksowy klimat
Napisano 22 Grudzień 200618 l mod jak zawsze pokazal klase :) ale ..... niepodoba mi sie zakonczenie bicepsa w zaoster jest ;) ale to takie czepianie sie :D nie bij ;P pozdro i powodzenia
Napisano 22 Grudzień 200618 l wiadomo modowi trzeba słodzic :) wszystko miodzio ale tekstura do mnie kompletnie nie przemawia :\ model boski :)
Napisano 22 Grudzień 200618 l Autor dzieki :) Max co mu mialem zrobic na texturze ? powiedz z checia poprawie :) chcialbym wyciagnac z tego modelu wiecej
Napisano 22 Grudzień 200618 l Mi ten kostium przypomina bardziej jakis latex :) Bardziej bym widział to w takiej formie: http://crotchgroin.info/galleries/14/spider-man-2-promo_059.jpg, Wszystko wygląda Pro a ta teksturka według mnie psuje efekt ale moze zbyt wymagający jestem :D
Napisano 22 Grudzień 200618 l Autor acha ok tylko ze ja robilem wersje komixowa , i tak tym specularem pojechalem po bandzie :)
Napisano 23 Grudzień 200618 l tex zroznicuj kolorystycznie bo widac jedna wielka plame czerwona i niebieska mnie sie tam model nie podoba anatomicznie (zjechales ja od stop do glowy) zrozumiem Klicusiu jak mi powiesz ze model mial byc typowo komiksowy to jest ok :) :) imo ladnie sie prezentuje widzialem wczesniej prace nad nim ladnie wykonales technicznie - full profeska pozdro edit; a i jesli moglbys wrzucic viewporta postaci od tylu
Napisano 23 Grudzień 200618 l Zrzut z viewportu był chyba w wątku bitwy http://www.mm.pl/~klicor/spajdi2.jpg Mógłbyś rozwinąć trochę tą część o anatomii? Jestem początkujący i szczerze przyznam, że nie mam pojęcia co tam może być nie tak? Wydawało mi się, że modelik bardzo fajny, proporcjonalny, zwarty i gotowy :) Pozdrawiam
Napisano 23 Grudzień 200618 l http://en.wikipedia.org/wiki/Image:David_von_Michelangelo.jpg wymiekam przy Klicku ma zajebiste pracki ale sam fakt ze opieral sie jedynie na postaci z komiksu gdzie budowa ciala jest wybitnie przerysowana wypiera tymze fakt ze pmodel spiderka mialby dobre proborcje i budowe anatomiczna ...przyklad zdejmnij koszulke i stan przed lustrem i powiedz ze masz takie przerysowane bicepsy a twoje bary tak przeogromne etc etc....niechce mi sie wiecej wymieniac szcuneczek dla Klicusia :)
Napisano 23 Grudzień 200618 l Heh teraz mniej więcej rozumiem o co chodzi ;) Jednak wisz rozumisz - taka budowa ciała to przypadłość superbohaterów :)
Napisano 24 Grudzień 200618 l nie ma co kombinować , Klicek zrobił wersję postaci komiksowej bo taki temat miala bitwa, gdyby chcial zrobic wersje filmową to by ją zrobil i bylaby na pewno inna od tej, tak jak to ma mijesce w rzeczwyistosci
Napisano 24 Grudzień 200618 l sry dlatego sprostuje moja poprzedniego posta troche mnie pogielo na widok takich postow o'oommm chyba Klicek wykupiles wszystkie albumy z anatomia i nie mogles tego wykorzystac ,a miesnie to wogole rewelka...' i nie moglem sie powstrzymac co od mojej wypowiedzi ;]
Napisano 24 Grudzień 200618 l Trumna, a powiedz mi czy kolesie z ABS odpowiadaja twojej wersji poprawnej anatomii czy tez nie, bo przeciez troche odchodza od rzezbi michala aniola a mimo wszystko jednak chodza po tym swiecie.
Napisano 25 Grudzień 200618 l Por@szek Trumna, a powiedz mi czy kolesie z ABS odpowiadaja twojej wersji poprawnej anatomii czy tez nie, bo przeciez troche odchodza od rzezbi michala aniola a mimo wszystko jednak chodza po tym swiecie.a tam czepiasz sie... troche krytyki nie zaszkodzi zreszta to byla moja forma zyczonek swiatecznych a jak je Klicek wykorzysta jego sprawa :) ...inaczej nie potrafilem mu powiedziec WESOLYCH i NAJLEPSZEGO :];] edit; jak co by ci ulzylo przelej swoj gniew prosto na moja prace z checia wysluchami ;] KLIK