hcpiter Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 O znow masz ? serio ? poka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 serwus :) no mam już teraz cały czas. Ostatnio sie wkurzyłem bo srzyzenie maszynką u fryzjera kosztuje 10 pln, a zostawienie paska włosów na środku - 15 :D Niech sie cmokną, - sam sobie kupiłem maszynke do strzyzenia :D. Jestem samowystarczalny. hehhe pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Witam ! Łał ! e no to poka a nie ! Bo nie uwierze ;) he ale z tym fryzjerem to niezle, do iroka wystarczy lustro i golarka wiec fryzjer zbedny :) oldsql !... Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deha21 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Ja bym dodał jeszcze że stereotypowy grafik ma długie włosy, bródkę, okulary i ma troszkę ciałka ;) I słucha najczęściej rocka i metalu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 do mnie nie pasuje nic z twojego opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ja mam brode ale nie czuję się profesjonalnym grafikiem, czy to sie jakos liczy do statystyki ? i dwa szybkie szybkie pytania, który jest inny ? i który to JA? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ten całkiem po prawej na jasno ubrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 znaczy sie ze co ze inny jest czy ze to ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ja mam brode ale nie czuję się profesjonalnym grafikiem, czy to sie jakos liczy do statystyki ? i dwa szybkie szybkie pytania, który jest inny ? i który to JA? :D PRAGA ? oczywiście że środkowy (trochę PS czyni cuda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 do mnie nie pasuje nic z twojego opisu dlatego jesteś vj'em ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 tak jest panie piksar, praga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ja mam brode ale nie czuję się profesjonalnym grafikiem, czy to sie jakos liczy do statystyki ? i dwa szybkie szybkie pytania, który jest inny ? i który to JA? :D Ty jestes tym z brodą ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 hehe co za domyślność :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 z opisu prawdziwego grafika pasuje wszystko oprócz długich włosów. ale lajt powoli zapuszczam. jeszcze jakieś 2-3 lata i będzie spoko ;) a ta obecnie wygląda Herr moderator i jego fraulein: i druga nieco zakurzona miłość :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Mmmm... Jaki namiętny pocałunek :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Poka fotke swojej wybranki, ale tak żeby było ja dobrze widać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 z EXIFEM w postaci: wymiary, waga, wiek, nr. telefonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 mogę co najwyżej podesłać jeszcze takie dwa ;D a EXIF zachowam dla siebie :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 jestem ciekaw czy masz pozwolenie swojej szefowej na publikację ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Tłiti bez tej brudki bys był nawet sexi :D Fajna pani - gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Vorek: hehe, żebyś wiedział, że mam :P Hindus: mój ty misiaku :* ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 czy to jest pani redaktor z Poltegoru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 hehe. tak to właśnie Pani Redaktor z Poltegoru ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 :cool::D:cool: __________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 A gdzież leży ten Poltegor?? To w Polsce? :P ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 pewnie jakies biuro in łorsoł :D Piksar obieżyświat obeznany w tych klimatach - wez mnie kiedys spakuj w torbe, chętnie obejrze cos, i nie dąsaj sie za tamto :) wiesz ze Cie kocham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 czy to jest pani redaktor z Poltegoru ? hmmm jaka pani redaktor ? tez bylem na paleniu poltegora(moze o inny poltegor chodzi) ale nie wiem o co biega :( Tweety normalnie widac ze zakochany jestes ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 tweety jestem ciekawy jak teraz Ci srednia postów na dzień spadnie:D zakochany:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 nielot: Beatę (bo tak ma na imię) poznałem właśnie podczas robienia zdjęć na paleniu poltegoru. mówiłem o tym na imprezie u pikSara :D Tomuś: spadła mi już od kiedy pracuję w PI. ale teraz czasami po kilka dni z rzędu nie odwiedzam naszego ukochanego forum. teraz kto inny zajmuje mi czas :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 powiem tak: też tak chciałbym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 nic prostszego: idź na jakiś wyburzany właśnie budynek i znajdź jakąś dziennikarkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 dokłanie tak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 nic prostszego: idź na jakiś wyburzany właśnie budynek i znajdź jakąś dziennikarkę :D wewnątrz - zapomniałeś dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 piksar: inaczej: znajdź ją na zewnątrz i zaciągnij do środka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 nielot: Beatę (bo tak ma na imię) poznałem właśnie podczas robienia zdjęć na paleniu poltegoru. mówiłem o tym na imprezie u pikSara :D eno eno normalnie gdzie ja sie uchowalem ze nic nie slyszalem jak u piksara o tym mowiles ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 No i jak zawsze na forum graficznym cała rozmowa wróciła do punktu wyjścia ---> SEX Dziwnie sie dzieje że zawsze wtedy pikSar pisze:D:D:D Pozdrawiam, Zboczeniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 poznałem właśnie podczas robienia zdjęć Cos czuje ze mikolaj aparat pod choinke przyniesie ;P No i jak zawsze na forum graficznym cała rozmowa wróciła do punktu wyjścia ---> SEX Ciekawe jakby wygladaly wypowiedzi w watku "Grafiku pochwal sie kogo meczysz jak nie renderujesz" :) zarcik of course :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 znacie taką jedną reklamę banku? to nie żaden tomeczek ma buciki tylko rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Dobra to ja też pokaże ryja :D wynik siedzenia 6 dni na urlopie i konta rapidshare, zero golarki, maszynki, fryzjera i lakieru. Stwierdzam że tak się życ nie da. Ale spoko, doprowadze sie... chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 kome ty wariacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 kome powinien dostać bana na kupno polaroidów i miesięczny karnet do mcdonalda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 eno eno normalnie gdzie ja sie uchowalem ze nic nie slyszalem jak u piksara o tym mowiles ;) Juz za bardzo pijany byles :P Hoł hoł hoł, meri kristmas, bla bla i w ogóle... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 piksar: inaczej: znajdź ją na zewnątrz i zaciągnij do środka :D Mówiłeś że była w środku, na piętrze ze strażakami :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 ze strażakami to i owszem była ale na dachu a nie na piętrze jak już coś ;] zresztą sam jej zrobiłem z nimi zdjęcie grupowe. spotkaliśmy się przed wejściem i razem wdrapaliśmy się na sam dach Poltegoru po schodach, bez światła i przewodnika :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 polka dot - muehehe, dobra fota! gratsy Tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Katastrofa:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 dobra pokazujcie foty swoich lodowek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 oto moja, i prosba odrazu nie wysyłajcie więcej życzeń bo mi dzrwi nie pozwala otworzyć jak przychodzi mail (nieprzeczytany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 piksar hahaha... ja pokaże wnętrze jak dostane kabel do zorki ;) ale fota jest. Ty masz poczte a ja mam za to żółtą uszczelke (stara) w drzwiach :D - straszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 jaki masz cooler że 6C wyciąga na procku? Temperatura w budzie też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi